满分5 > 初中英语试题 >

Would you lk e to learn English well? 4...

 

Would you lk e to learn English well?

4 weeks

Monday (18:30-20:00)

English Club

Phone NO.62258

Do you enjoy learning to ues the computer?

3 weeks

Tuesday( 19:30-21:00)

Internet Club

Phone No.62279

Would you like to be an artist?

For drrawing beginners only

8 weeks Thursday (19:00-20:30)

Art Club

Phone No.62537

Fancy taking photos?

Bring your camera with you!

6 weeks Saturday (9:00-10:30)

Photo Club

Phone No.62587

Are you good at swimming?

7 weeks

Sunday (100:00-11:30)

Swimming Club

Phone No.61852

Are you animal lovers?

5 weeks

Wednesday (14:00-15:30)

Nature Club

Phone No.61866

 

There are 1. clubs here for people to choose from..

People go to all these clubs  2.a week.

Only drawing  3. can go to Art Club.

4. Club and  5.  Club last for less than one month.

If you are free on ly in the afternoon .you can go to  6. Club.

People in Photo Club must bring a  7.   with them.

If you lke animals , you can call on  8.

9. Club is the longest and 10.Club is the second longest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.six 2.once 3.beginners 4.English 5.Internet 6.Nature 7.camera 8.61866 9.Art 10.Swimming 【解析】这是一个俱乐部的广告,有英语、互联网、美术、摄像、游泳和大自然俱乐部,有联系方式和时间等。 1.根据对全文的理解可知,文中提到了六个俱乐部,有英语、互联网、美术、摄像、游泳和大自然俱乐部,故答案填six。 2.通过对文章的理解可知,人们每周只能去这些俱乐部一次,故答案填once。 3.根据文中的句子For drrawing beginners only可知,只有初学绘画者可以去美术俱乐部,故答案填beginners。 4.根据4 weeks Monday (18:30-20:00) English Club可知英语俱乐部部持续时间不到一个月,故答案填English。 5.根据3 weeks Tuesday( 19:30-21:00) Internet Club可知互联网俱乐部部持续时间也不到一个月,故答案填Internet。 6.根据Wednesday (14:00-15:30) Nature Club可知大自然俱乐部时间是每周三的下午两点到三点半,所以如果你仅仅下午有时间的话可以去大自然俱乐部,故答案填Nature。 7.根据Bring your camera with you!6 weeks Saturday (9:00-10:30) Photo Club可知,摄影俱乐部的人必须随身携带照相机,故答案填camera。 8.根据Nature Club Phone No.61866可知大自然俱乐部的电话是61866,如果你喜欢动物的话可以打这个电话,故答案填61866。 9.根据文章English Club是4 weeks,Internet Club是3 weeks,Art Club是8 weeks,Photo Club是6 weeks,Swimming Club是7 weeks, Nature Club是5 weeks,可知美术俱乐部是时间最长的,故答案填Art。 10.根据文章English Club是4 weeks,Internet Club是3 weeks,Art Club是8 weeks,Photo Club是6 weeks,Swimming Club是7 weeks, Nature Club是5 weeks,可知游泳俱乐部是第二个时间长的,故答案填Swimming。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

用所给动词的正确形式填空

Henry Ford was about seven years old when his father died.  His mother found it difficult

1. (support) the large family.  However, she tried her best to do so. Also, she 2. (send) Henry,the eldest son, to school.

At one time, Henry needed a grammar book for his study.  His family was so poor that his mother could not afford one.

One morning, Henry found that a deep snow had fallen, and the cold wind 3. (blow). "Ah,"

he said, "it  4. (be) an ill wind that blows nobody good." With these words, he ran to the house of a neighbor, and offered his service to move away the snow around it. The offer5.(accept).

When he finished the work, he received his pay.  Then he went to another place for the same purpose, and then to anther, until he6. (earn) enough tobuy a grammar book.

From that time, Henry was always the first in all his classes.  He knew no such word as "fail", and he succeeded in all he tried to do. Having the will, he always found the way.

 

查看答案

When children are little, we make them read aloud, before the teacher and other children, so that

we can be sure they "know" all the words they are reading.  This means that when they don't know a word, they are going to make a mistake, right in front of everyone.  They may lose face in public. After having taught fifth-grade classes for four years, I decided to try at all costs to rid (消除) them of their fear and dislike of books, and to get them to read oftener and more adventurously (冒险地).

One day soon after school had started, I said to them, "Now I would like you to read a lot of books this year, but I want you to read them only for pleasure. ! am not going to ask you questions to find out whether you understand the books or not.  If you understand enough of a book to enjoy it and want to go on reading it, that's enough for me.  Also I'm not going to ask you what words mean."

The children sat amazed and silent. Was this a teacher talking? One girl, who had just come to us from a school where she had had a very hard time, looked at me for a long time after I had finished. Then, still looking at me, she said slowly and seriously,  "Mr Holt, do you really mean that?" I said just as seriously, "I mean every word of it."

During the .spring she really surprised me.  One day, she was reading Moby Dick (白鲸) at her desk.  I said.  "Don't you find parts of it rather heavy going?" She answered,  "Oh, sure, but I just skip over (略过) those parts and go on to the next good part."

This is exactly what reading should be. an exciting, joyous adventure. Find something, dive into it, take the good parts, skip the bad parts, get what you can out of it, go on to something else.

1.According to the passage, children's fear and dislike of books may result from_______

A. reading little and thinking little

B. reading often and adventurously

C. being made to read too much

D. being made to read aloud before others

2.The teacher told his students to read____________

A. for enjoyment

B. for knowledge

C. for a larger vocabulary

D. for higher scores in exams

3.When hearing the teacher's talk, the children probably felt that__________

A. it sounded exciting but stupid

B. it was not surprising at all

C. it sounded too good to be true

D. it was funny but dangerous

4.According to the passage, which of the following statements about the girl is TRUE?

A. She skipped over those easy parts while reading.

B. She had a hard time finishing the required reading tasks.

C. She learned to enjoy some parts of the difficult books. :

D. She turned out to be a top student after coming to this school.

5.From the teacher's point of view,____________.

A. children cannot tell good parts from bad parts while reading

B. children should be left to decide what to read and how to read

C. reading is never a pleasant and exciting experience in school

D. reading means understanding every little piece of information

 

查看答案

As a little boy, there was nothing I liked better than Sunday afternoons at my grandfather's farm in western Pennsylvania.  Surrounded by miles of winding stonewalls, the house and farm provided endless hours of fun for a city kid like me.

I can still remember one afternoon when I was eight years old.  Since my first visit to the farm, I'd wanted more than anything to be allowed to climb the stonewalls surrounding the farm.  My parents would never agree. The walls were old; some stones were missing, others loose and falling into pieces. Still, my wish to climb across those walls grew so strong that finally, one spring afternoon, I summoned (鼓起) all my courage and entered the living room, where the adults had gathered after Sunday dinner.

"I, uh, I want to climb the stonewalls," I said hesitantly.  Everyone looked up.  "Can I climb the stone walls?" Immediately a chorus went up from the women in the room.  "Heavens, no!" they cried, "You'll hurt yourself!" I wasn't too disappointed; the response was just as I'd expected.  But before I could leave the room, I was stopped by my grandfather's loud voice.  "Now hold on just a minute," I heard him say, "Let the boy climb the stone walls.  He has to learn to do things for himself.'

"Go," he said to me, "and come and see me when you get back. ' For the next two and a half hours I climbed those old walls and had the time of my life.  Later I met with my grandfather to tell him about my adventure.  I'll never forget what he said.  "Fred," he said, smiling widely,  "you made this day a special day just by being yourself.  Always remember: there's only one person in this whole world like you, and I like you as you are."

Many years have passed since then, and today I host the television program Mister Rogers'

Neighborhood, seen by millions of children throughout America.  There have been changes over the years, but one thing remains the same: my message to children at the end of almost every visit.

"There's only one person in this whole world like you," the kids can count on hearing my say,  "and people can like you as you are."

1.Which of the statements is TRUE according to the passage?

A. As a city kid, Fred was unwilling to go to his grandfather's farm.

B. Fred helped his grandfather build the stonewalls to protect the farm.

C. Fred was sure that his parents would agree with his climbing the stonewalls.

D. Fred' grandfather encouraged him to do things for himself.

2.Why wasn't Fred allowed to climb the stonewalls at first?

A. Because he was too young to climb the stonewalls on his own.

B. Because his parents were very strict with him.

C. Because his family thought it was dangerous to climb the stonewalls.

D. Because his grandpa didn't like him going out.

3.What can we infer from the passage?

A. The TV program Mister Rogers' Neighborhood is popular with children in America.

B. Fred's grandpa wanted Fred to be a host of the TV program.

C. There's only one person in this whole world that likes Fred as he is.

D. When Fred was young, he didn't take his parents' opinions seriously.

 

查看答案

 

 

Like reading?

Want an interesting book to read?

Here are our books. Just pick the one that you like best.

 

The Best of the Song Books: By Harlan Coben

List Price:  $28.00  Price:  $21.00  You save:  $7.00 (25%)

Customer (顾客) Review: ★★★

 

Bookmarks by Phillips: Magazine by Patricia Cornwell

List Price:  $24.00  Price:  $18.00  You save:  $6.00 (25%)

Customer Review: ★★★

 

The Mystery of Breathing: A novel by Peril Klaus

List Price:  $15.00  Price:  $12.00  You save:  $ 3.00 (20%)

Customer Review: ★★★

 

Ten Little Fingers: Books for babies by Annie Keble

List Price:  $25.00  Price:  $15.00  You save:  $10.00 (40%)

Customer Review: ★★★★★

 

For further information, please click here: www.  book  ....  .  com.

 

1.Which book is the most popular one, according to customer reviews?

A. Ten Little Fingers    B. Bookmarks by Phillips

C. The Mystery of Breathing    D. The Best of the Song Books

2.You read this advertisement most probably

A. in a novel    B. in a magazine

C. on the internet    D. in a newspaper

3.Which of the following books helps you save the least money?

A. Ten Little Fingers    B. Bookmarks by Phillips

C. The Mystery of Breathing    D. The Best of Song Books

4.If you buy every one of the four books, how much would you spend?

A. $92.00    B. $66.00

C. $26.00    D. $110.00

 

查看答案

When I was in Grade Three, I was chosen to play the lead role in the school play.

For weeks my mother helped me_______ my lines (台词), but once on stage, every word disappeared ______ my head. Then my teacher asked me to change_______ and be the narrator.

Although I didn't tell my ______ what had happened that day, she ______ my unhappiness and asked if I wanted to take a walk in the yard.

It was a lovely ____ day.  It was warm.  In the yard all the flowers came out. We could see lots of dandelions (蒲公英) dancing among the colorful flowers.  How beautiful they were! I watched my mother carelessly bend down by some flowers.  "I think I am going to _____  all the useless grass." She said.

"But I like dandelions," I said, "All flowers are ______ --even dandelions".

My mother looked at me ______  "Yes, every flower shines in its own way, doesn't it?" she said. I nodded. "So that is ______  of people, too." She added.

She had guessed my _______  I started to cry and told her the truth.

"You will be a great narrator." She said,  Then she told me ______ I loved to read stories to her when I was in Grade One.

Over the next few________ I learned to take pride in the role. The big day finally ________A few minutes before the play, my teacher came over to me.  "Your mother asked me to give this to you," she said, passing me a dandelion.  After the play, I took the flower home, laughing that I was perhaps _______ person who would keep such a common dandelion.

1.A. write    B. practice    C. train    D. provide

2.A. from    B. in    C. on    D. over

3.A. names    B. character    C. roles    D. lines

4.A. cousin    B. aunt    C. sister    D. mother

5.A. sensed    B. touched    C. reached    D. heard

6.A. spring    B. summer    C. autumn    D. winter

7.A. use up    B. eat up    C. dig up    D. drink up

8.A. perfect    B. lively    C. attractive    D. natural

9.A. sadly    B. carelessly    C. surprisingly    D. happily

10.A. kind    B. good    C. true    D. suitable

11.A. worry    B. stress    C. nervous ness    D. pain

12.A. how    B. how much    C. how many    D. how long

13.A. days    B. weeks    C. months    D. years

14.A. went    B. came    C. ran    D. appeared

15.A. the only    B. the best    C. the last    D. the worst

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.