满分5 > 初中英语试题 >

2017 New Year's Resolutions 1.Be a brave...

2017 New Year's Resolutions

1.Be a brave(勇敢的) dog in the house.At least stop letting Mimi,the cat,push me around.

2.I will not eat Mimi's food,before or after she eats it.

3.Remember not to stand up after sleeping under the coffee table.

4.Remember to put my toys behind the fridge.

5.Never eat fish and other seafood,or I will die.

6.I will not eat Dad's socks or pens.

7.Keep an eye on the dog Piggy.Never let him take my meat away.

8.We don't have a doorbell.I will not bark() when I hear one ring on TV.

9.I will not wake Mom up by touching her with my cold and wet nose.

10.Mom and Dad are in bed and I have to sleep on the floor.

1.Who is Mimi?

A. A dog.    B. A cat.    C. The dog's Mom.    D. The dog's Dad.

2.Where does the dog put his toys?

A. Under the coffee table.    B. Behind the fridge.

C. On the sofa.    D. On Mom's bed.

3.What can make the dog die?

A. Seafood.    B. Dad's socks.    C. Dad's pens.    D. Mimi's food.

4.When does the dog usually bark?

A. When he sees a cat.    B. When he smells strangers.

C. When he walks outside.    D. When he hears a doorbell ring on TV.

5.What can we learn about the dog from the passage?

A. He likes playing with the cat.    B. Piggy is his best friend.

C. He has a cold and wet nose.    D. He likes to sleep on the floor.

 

1.B 2.B 3.A 4.B 5.C 【解析】我们每个人在新年到来的时候,都会有一些新年的愿望,狗也不例外。这篇短文中是一只狗的2017年的新年愿望,来看看吧。 1.细节理解题。根据短文第一条中At least stop letting Mimi, the cat, push me around可知,这里的Mimi和后面的the cat是同位语的关系,由此我们可以知道Mimi是一只猫,故应选B。 2.细节理解题。根据短文第四条中Remember to put my toys behind the fridge.可知,这只狗会把他的玩具藏在冰箱的后面。故应选B。 3.细节理解题。根据短文第五条中Never eat fish and other seafood, or I will die.可知,这只狗在新年决心中说不吃鱼活着其他的海鲜,否则他会死,由此可知应选A。 4.推理判断题。根据题意可知,当狗闻到有陌生人的气味时,他们就会叫,故应选B。根据短文第一条可知A不对;B选项没有在短文中提到;根据短文第8条可知D不对。 5.细节理解题。根据短文第九条I will not wake Mom up by touching her with my cold and wet nose.可知,狗有凉的、湿的鼻子,故应选C。根据第一条Be a brave(勇敢的) dog in the house. At least stop letting Mimi, the cat, push me around可知A不对;根据第7条Keep an eye on the dog Piggy. Never let him take my meat away可知B不对;根据第10条Mom and Dad are in bed and I have to sleep on the floor可知D不对。 点睛:这篇短文是一只狗的新年决心。短文的主题非常突出,结构很清晰,通过文章的标题我们就知道了文章的中心,下面我们就可以先读题目,根据题目所问,在文章中搜索信息作答。例如第2小题,我们用题目中的toys作为关键词,在短文中找到它,然后我们就能知道问题的答案了。再如第5小题,这个题目所涉及的文章细节比较多,我们可以先读选项,然后根据文章中相关的地方进行判断,用排除法作答。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

I'm going to eat healthier food and exercise more.    ________.

ALucky you      BSounds like a good plan

CGreatthanks  DHave a good day

 

查看答案

________in ten years?     I'm going to be a driver.

AWhat do you do

BHow do you do

CWhat are you going to be

DWhy are you going there

 

查看答案

Our son is going to study medicine when he________school.

A. leave    B. leaves    C. is leaving    D. left

 

查看答案

It’s not good to ask questions about someone’s___________ life.

A. busy    B. simple    C. personal    D. healthy

 

查看答案

He left a job in the city to________farming in the countryside.

A. take up    B. grow up    C. put up    D. get up

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.