满分5 > 初中英语试题 >

Choose the best answer according to the ...

Choose the best answer according to the chart.

根据图表,选择正确答案

Music Club

Music lessons

(guitar, violin, piano and drums)

Time: 8:30 am—9:30 am

every Sunday

Price: Only $20 each

Address:

25 Jiefang Road

Tel: 420-258-1200

 

National Park

Riding horses

Boating

Time:11:00 am—7:00 pm

every day

Price: adults $15

children(aged 3—7) $8

Address:

95 the Fifth Avenue

Tel: 208-683-3400

 

Art Museum

200 famous pictures

More than 300 works

Opening hours:

8:00 am—6:00 pm

on weekdays

Price: adults $10

children $5.50

Address:120 Xinjin Street

Tel: 307-864-2997

 

 

 

1.Where can you learn to play the drums?

A. In Music Club    B. In National park    C. In Art Museum

2.If you want to ride a horse, you can go to            .

A. 25 Jiefang Road    B. 120 Xinjin Street    C. 95 the Fifth Avenue

3.You are ten. If you and your parents visit Art Museum, how much should you pay?

A. $10    B. $15.50    C. $25.50

4.If you want to know more information about boating, you can call           .

A. 420-258-1200    B. 208-683-3400    C. 307-864-2997

5.Which of the following is Not True according to the passage?

A. You can pay $20 each for the guitar lesson.

B. There are no pictures in Art Museum.

C. A 15-year-old boy can pay $15 for riding a horse.

 

1.A 2.C 3.C 4.B 5.B 【解析】 1.细节理解题。根据第一个表格“Music lessons(guitar, violin, piano and drums)”可知在音乐俱乐部可以学习鼓。故选A 2.细节理解题。根据第二个表格95 the Fifth Avenue 可知答案选C。 3.计算题。根据第三个表格,Price: adults $10 children $5.50,故10+10+5.5,共$25.5.故选C。 4.细节理解题。根据第二个表格可知答案为B。 5.细节理解题。根据第一个表格Price: Only $20 each 可知A正确;根据第三个表格Art Museum 200 famous pictures,可知B错误;根据第二个表格Price: adults $15,可知C正确。故选B.
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

        

( A )

Judge the following sentences true (T) or false (F) according to the passage.

根据短文,判断正(T)误(F)

Donald Trump beat Hillary Clinton on November 8 local time.He took office on January

20,2017 and became the 45th president of the US.

Last year when Trump said he was to run for president,not many people look it seriously.

Trump had no experience in government and had never run for office before.He was a rich businessman and because famous for hosting a TV show.

During the election(竞选), many people didn’t agree with him.He wanted to build a wall to stop Mexican people from moving to the US.He also called for a law on Muslims(穆斯林)entering the US because of terrorism(恐怖主义).

However,Trump’s supporters think he is an honest and brave man.Studies show that the working-class white people make up a big part of Trump’s supporter base,according to The Guardian《卫报》.

Trump,presented himself as the face of change for Americans.He used the slogan “make America great again”during the whole election.And to make that happen,he will always put the interests of the American people and American safety first.He said he would not rush to war.He also said he would bring China into line and get back America’s jobs and wealth.

Since Trump has now made it to the White House,will he serve his term well?We’ve got four years to find out the answer.

1. Trump became the 46th president of the US.

2. Trump has worked in government for a short time.

3. Trump built a wall to stop Mexican people from moving to the US.

4. Trump doesn’t want Muslims to enter the US because of terrorism.

5. Many people think Trump is an honest and brave man.

 

查看答案

(B)Choose the best sentence from the box below to complete the whole conversation. There are two more answers.

在下面方框中选择正确的句子补全整篇对话,有两个多余选项

A: Hello,This is Mike speaking.(51)1.?

B:Hi,Mike.This is John.What’s up?

A:I’m calling to tell you that I am free this afternoon. (52) 2. ?

B: I am going to the Sports Center. I want to play basketball with my friends there.

A: That’s great. (53)3. ?

B:Of course not.It will be more interesting.

A:That’s very kind of you! I’m a little hungry now.Would you like to have lunch with me?

B:(54)4.. Where shall we go ?

A:There’s a restaurant called Friendship and the food there is very delicious.

B:But I’ve never been there before.Do you know (55) 5.?

A: Yes, go along the center street and then turn left at the second crossing. The restaurant is next to the post office.

B:Perfect,it’s not far from here.I can’t wait!.

A: Me, too. Let’s hurry up!

 

查看答案

(A) Choose the best response from the box below to complete the conversation. There are two more answers.

     在下面方框中选择正确的答语,有两个多余选项

1.How often do you climb the General Mountain?

2.Would you please not sleep in class?

3.What do you think of the movie performed by Michel?

4.How long have you been in that school?

5.I never play computer games,and you?

 

查看答案

Life is full of chances and challenges. Especially we are struggling for the coming senior high entrance examination.For students, if we don’t study hard,_______,we will fall _____other students. At first, I didn’t know______the word “exam” meant. Later, I knew an exam was a ______ of competition. In competitions, there were always ______ and losers. As I grew up, I got to know competitions well. In one’s life, there must be competitions, so people could ______.

   Never too be late to learn everything.Some of us hate studying,someday they will regret what they did at school. Each time I saw children ______ games, and heard their laughter, I ______ I were that age again. However, I remembered my parents’ words--You must work very hard _______have a good future. So I_______up my pen and began to study hard again. Don’t you think about what you will do after graduation in two months?

   Maybe I was still not ______what competitions really meant. One day, I was ______an English-speaking competition. When I went to the stage, I saw other students looking at me kindly. I was a little nervous but proud of myself.So many people focus on me.I suddenly knew what the competition was. It was not as cruel ______ my teacher and parents told me.

   In fact, competitions were important and necessary.Try your best to get good grades in order to achieve your aims in the following senior high school.I learned a lot ______ what I experienced. Now I understand more about the life. Competitions are important for us all.I’m sure ____  can win a bright future if he puts his heart in schoolwork !Success is coming to all the students of Grade Nine ,come on!

1.A. because of    B. sooner or later    C. at the same time

2.A. behind    B. after    C. over

3.A. how    B. where    C. what

4.A. few    B. number    C. kind

5.A. winners    B. teachers    C. soldiers

6.A. developed    B. improve    C. stronger

7.A. to play    B. playing    C. would play

8.A. found    B. thought    C. wished

9.A. so that    B. in order to    C. as for

10.A. picked    B. dropped    C. took

11.A. agree    B. sure    C. believe

12.A. joining    B. entered    C. taking part in

13.A. as    B. than    C. better

14.A. above    B. under    C. from

15.A. anyone    B. someone    C. nobody

 

查看答案

What’s the major tourist attraction in Beijing?

A.     B.     C.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.