满分5 > 初中英语试题 >

根据所给信息提示,选择正确答案。 Guide to the best hotel...

根据所给信息提示,选择正确答案。

Guide to the best hotels in Boswell

 

Numbers of rooms

Price

 

Things provided

Single

Double

First Hotel 222    Edward Road

Tel. 414-6433

 

 

120

 

 

$25

 

 

 

$35

Air-conditioned (有空调的) rooms with phone, TV and radio. There is a French restaurant, a nightclub, a swimming pool. Close to the city centre.

Fairview Hotel 129 North Road

Tel. 591-5620

 

50

 

$12

 

$18

Close to the airport. Telephones in each room. There is a bar, a restaurant and a swimming pool.

Orchard Hotel 233 Edward Road

Tel. 641.-6646

 

 

120

 

 

$15

 

 

$20

Face First Hotel with a European restaurant, a coffee shop and a nightclub. TV in each room with dry-cleaning service.

Osaka Hotel 126 Winning Road

Tel. 643.-6646

 

180

 

$30

 

$50

Air-conditioned rooms with Japanese and Chinese restaurants, shops, a swimming pool and a big garden.

 

 

1.The cheapest room for a couple is _____ in _____.

A. $30; Osaka Hotel    B. $35; First Hotel    C. $15; Orchard Hotel    D. $18; Fairview Hotel

2.The number of rooms in Osaka Hotel is _____.

A. 120    B. 50    C. 180    D. 240

3.Which hotel faces Orchard Hotel?

A. First Hotel.    B. Osaka Hotel.    C. Fairview Hotel.    D. None of the above.

4.If a traveller likes to eat French food, the hotel at _____ is the right place for him.

A. 233 Edward Road    B. 126 Wining Road    C. 129 North Road    D. 222 Edward Road

5.You’d better call _____ to book a room if you hope to live near the airport.

A. 591-5620    B. 641-6646    C. 643-6646    D. 414-6433

 

1.D 2.C 3.A 4.D 5.A 【解析】本文介绍了Boswell的几家最好的宾馆:First Hotel,Fairview Hotel,Orchard Hotel和Osaka Hotel。介绍了它们的位置,联系电话,房间数,价格以及提供的服务。 1.D 细节理解题。根据短文所给的信息可知最便宜的双人房间是$18,是费尔维尤宾馆,故选D。 2.C 细节理解题。根据短文所给的信息可知奥斯卡宾馆的房间数是180。故选C。 3.A 细节理解题。根据Face First Hotel with a European restaurant, a coffee shop and a nightclub.可知Orchard宾馆面向第一宾馆,故选A。 4.D 推理判断题。根据There is a French restaurant, a nightclub, a swimming pool.可知222埃瓦德宾馆有法国餐馆,故游客想要吃法国菜,应选择222埃瓦德宾馆,故选D。 5.A 推理判断题。根据Close to the airport.可知离机场近的宾馆是Fairview Hotel,应拨打电话 591-5620,故选A。 点睛:根据题干要求在文中寻找答案所在的位置,进行分析理解,词义猜测,推理判断和概括归纳,选出正确的选项。例如小题4,根据There is a French restaurant, a nightclub, a swimming pool.可知222埃瓦德宾馆有法国餐馆,故游客想要吃法国菜,应选择222埃瓦德宾馆,故选D。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

I have been to several birthday parties,  but none was more ______ than the one I attended last week.I did not expect to be invited,  as my family ______ to the present house three month ago. ______,my younger brother and I went to Li Ying’s party. We didn’t know many of others who were there,so at first we felt like ______ home. But soon we made many new friends.When we were all here,Li Ying’s father got us together for a ______photograph.After this,the candles on the beautiful birthday cake in the shape of a ship were ______.We then sang Happy Birthday song after Li Ying blew at the candles.My younger brother ,not knowing ______was going on,blew too.

      After this ,we went into the house where there were so many things to______. We ate until we couldn’t eat anymore.Then came the ______.  We sat on the floor for a magic show.Li Ying’s father did many wonderful tricks.Then we were taken to the garden behind the house where we played many games.The ______ones got prizes.Before we went back ,each of us was given a gift.Mine was a packet sweets.

1.A. terrible    B. enjoyable    C. amazing    D. expensive

2.A. had moved    B. moved    C. was moving    D. would move

3.A. Whatever    B. Anyway    C. So    D. Instead

4.A. staying    B. to stay    C. returning    D. to return

5.A. class    B. relative    C. family    D. group

6.A. lighted    B. bought    C. finished    D. cut

7.A. when    B. how    C. what    D. where

8.A. eat    B. enjoy    C. watch    D. play

9.A. idea    B. duty    C. smell    D. surprise

10.A. fast    B. lucky    C. best    D. famous

 

查看答案

I’m very nervous before tests.

-_____.You can do it well.

A. Never mind.    B. Take it easy.

C. Yes,you’ve right.    D. It’s not serious!

 

查看答案

In my family,our kids aren’t allowed to play outside _____they finish their homework.

A. unless    B. if    C. as long as    D. each time

 

查看答案

David’s seldom late for school ,is he?

   -_____.Even though the weather is very bad.

A. Yes, he is.    B. No, he isn’t.

C. Yes, he isn’t.    D. No, he is.

 

查看答案

Have you decided where to go for your summer vacation?

    -Not yet .We ____go to Dalian.It’s a good place for vacation.

A. need    B. may    C. must    D. may not

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.