满分5 > 初中英语试题 >

阅读下面短文,根据短文内容判断句子的正误。正确的涂 “A”,错误的涂 “B”。 ...

阅读下面短文,根据短文内容判断句子的正误。正确的涂 “A”,错误的涂 “B”。

More and more advertisements appear on the Web. You have to be careful not to be fooled or tricked(欺骗) by the advertisements on the Internet. Something is said to be a bargain(便宜物品), but it isn’t always cheap. And some so-called new things just have a new outside.

However, shopping online is a kind of fashionable(时尚的) thing today. I love to buy things of everyday use, so I often get lots of information about them on websites online. For example, if I want an MP3, I can choose my favorite one, and look for what the users like or don’t like about it, then decide whether to buy or not. And at the same time, you don’t have to go to a shop or walk around a crowded shopping area, so you don’t have to waste much time. The Internet is really useful for shopping, but be careful not to spend too much.

1.If you want to shop online, you should be careful not to be fooled.

2.The writer thinks that the advertisements online are always true.

3.MP3 is a kind of book that you can learn music.

4.The writer doesn’t like buy things online.

5.If you shop online, you can save time.

 

1.A 2.B 3.B 4.B 5.A 【解析】 试题分析:短文大意:越来越多的广告出现在网络上。你要小心不要被互联网上的广告愚弄或欺骗了。然而,网上购物是一种当今时尚的事情。互联网对于购物是非常有用的,但小心不要花得太多。 1.A细节理解题。题干意思:如果你想网上购物,你应该小心不要被愚弄。根据第一段中You have to be careful not to be fooled or tricked(欺骗) by the advertisements on the Internet可知你要小心不要被互联网上的广告愚弄或欺骗了。所以选A。 2.B细节理解题。题干意思:作者认为网上的广告总是正确的。根据第一段中Something is said to be a bargain(便宜物品), but it isn’t always cheap. And some so-called new things just have a new outside可知作者并不认为网上的广告总是正确的。所以选B。 3.B细节理解题。题干意思:MP3是一种你可以学习音乐的书。根据生活常识可知MP3是一种音乐播放器,所以选B。 4.B细节理解题。题干意思:作者不喜欢在网上买东西。根据第二段中shopping online is a kind of fashionable(时尚的) thing today.I love to buy things of everyday use, so I often get lots of information about them on websites online.可知做着喜欢网上购物,所以选B。 5.细节理解题。题干意思:如果你在网上购物,可以节省时间。根据第二段中And at the same time, you don’t have to go to a shop or walk around a crowded shopping area, so you don’t have to waste much time可知网上购物可以节省时间,所以选A。 考点:日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

完型填空

A little boy invited his mother to his school’s first teacher-parent meeting. He never thought that she would _______. But she did. He felt worried. _______she was a beautiful woman, there was a scar(伤疤) that covered nearly the whole right side of her face.

At the meeting, the boy was       to see other people having a good talk with his mother. But he felt sorry for his mother’s face and sat in a chair _______ his mother. Just then he heard a talk           his mother and his teacher.

“How did you get the scar on your        ?” the teacher asked. She replied, “When my son was a baby, his room caught on fire one day.           was too afraid to go in, so I went in and ran towards his bed. Just then I saw a beam(横梁) coming down and I placed myself over him trying to       him. I was knocked but luckily, a fireman saved both of us.” She touched the scar.

“This scar will be here forever, but I have never regretted     _     I did for my son. You see, he is strong and healthy now.”

Hearing that, the little boy came out running to his         with tears in his eyes. He hugged (拥抱) her and held her hand tightly(紧紧地) for the rest of the day.

1.A. refuse             B. agree            C. drop

2.A. Because            B. So             C. Although

3.A. interested        B. surprised        C. disappointed

4.A. far from          B. close to         C. next to

5.A. with               B. among          C. between

6.A. face               B. arm            C. hand

7.A. Nobody           B. Everybody        C. Somebody

8.A. find               B. protect         C. stop

9.A. how              B. what             C. when

10.A. sister            B. teacher         C. mother

 

查看答案

Take your time, we still have thirty minutes before the class starts.

A. Hurry up.          B. Come on.

C. Don’t worry.      D. Be careful

 

查看答案

These are white elephants. You can throw them away.

A.necessary things      B.useless things

C.interesting things     D.important things

 

查看答案

They had a wonderful time at the party. They ate and ate until no food remained on the table.

A.reminded of     B.was left     C.needed     D.remembered

 

查看答案

My grandma loves her hometown very much. She has lived there since she was born.

A.all her life     B.all by herself

C.all day          D.alone

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.