满分5 > 初中英语试题 >

阅读下面短文,根据短文内容填写表格,每空限填一词。 Travelling is ...

阅读下面短文,根据短文内容填写表格,每空限填一词。

Travelling is one of the most important activities and people have been interested in it for many years. Modern traffic develops fast, so travelling to different places has become much faster than before. Staying healthy while travelling can make your trip happier. But do you know how to keep healthy during a trip? The following information may be useful to you.

Before leaving

Wear comfortable shoes, a hat and sunglasses.

Take some necessary medicine with you. They can be used when you get sick or have other problems.

Do some exercise for weeks or months before you leave if you plan to do lots of walking or climbing during your trip.

Prepare proper food. Before you prepare the food, the first thing you need to think about is how long you will travel with the food. If you take a long trip, you should bring food such as bread, biscuits and some fruit. They don’t go bad quickly. The nearer people can bring meat, fish, eggs, milk and even salads and vegetables.

While travelling

Be sure not to eat dirty food or bad fruit.

Have enough time to take a rest during your trip.

Tap water is not safe, so drink bottled water and always clean the cover of the bottle.

Keep food in good condition. If you take hot food, you should try to keep it hot. For example, you can put it in heavy towels. If you need to keep cold food cold, you can put cold food in a box with ice. When you arrive, put cold food in the fridge. Remember: If you travel with food, keep hot food hot and cold food cold.

How to keep 1._________ during a trip

Before leaving

●Wear comfortable shoes, a hat and 2.________.

3.________ some necessary medicine with you.

Exercise for weeks or months4. ________ you leave.

Prepare proper food. Take bread, biscuits and some fruit for a 5.________ trip or bring meat, fish, eggs, milk and even salads and vegetables for a nearer one.

While

6.______

7._______ eat dirty food or bad fruit.

Have enough8. ________ to take a rest during your trip.

Drink 9._______ water and always clean the cover.

Keep food in good condition. 10._______ to keep hot food hot and cold food cold.

 

1.healthy 2.sunglasses 3.Take 4.before 5.long 6.travelling 7.Don’t/ Never 8.time 9.bottled 10.Remember 【解析】 试题分析:这篇文章主要讲了旅行是最重要的活动之一,人们一直对它感兴趣很多年了。保持健康可以使你的旅行更快乐。介绍了一些保持健康的建议。 1.healthy细节理解题,根据文中语句“But do you know how to keep healthy during a trip?”理解可知。本文主要内容是在旅游时怎样保持身体健康,故选healthy或fit。 2.sunglasses细节理解题,根据文中语句“Before leaving Wear comfortable shoes, a hat and sunglasses.”理解可知。临行前要佩戴好必须的物品,故选sunglass。 3.Take细节理解题,根据文中语句“Take some necessary medicine with you.”理解可知。要随身带些必备药品。 4.before细节理解题,根据文中语句“Do some exercise for weeks or months before you leave if you plan to do lots of walking or climbing during your trip.”理解可知。提前要进行体育锻炼,故用before。 5.long细节理解题,根据文中语句“If you take a long trip, you should bring food such as bread, biscuits and some fruit. They don’t go bad quickly. The nearer people can bring meat, fish, eggs, milk and even salads and vegetables.”理解可知。如果进行长时间的旅游应带些食物。 6.travelling细节理解题,根据文中语句“While travelling”理解可知。这是在旅游期间的一些注意事项。 7.Don’t/ Never细节理解题,根据文中语句“Be sure not to eat dirty food or bad fruit.”理解可知。坚决不要吃变质的食物。 8.time细节理解题,根据文中语句“Have enough time to take a rest during your trip.”理解可知。要在旅游期间要休息好。 9.bottled细节理解题,根据文中语句“so drink bottled water and always clean the cover of the bottle.”理解可知。在旅游期间要和瓶装水。 10.Remember根据文中语句“Remember: If you travel with food, keep hot food hot and cold food cold.”理解可知。让冷食和热食都要保持它们固有的温度。 考点:健康保健类短文。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

根据所给汉语完成句子

1.顺便问一下,你去过苏州几次?

By the way, how many times __________you ________________Suzhou?

2.电脑是由不同的部件组成。

A computer ____________________________different parts.

【小题3我们通过电子邮件相互保持联系。

We ___________________________each other by email.

3.当我们看《猫和老鼠》时忍不住一直大笑。

We couldn’t ______________________when we watched Tom and Jerry.

4.他曾今是个不大说话的男孩。

He _______________________ a quiet boy.

 

查看答案

根据句意或句子的语法要求,用括号中所给单词的适当形式填空。

1.---How long ______ the Smiths _______ (stay) here? ---- For two weeks.

2.Suqian is in the  ____________ (north)part of Jiangsu Province.

3.His grandpa gets used to_________(walk)around the park after supper.

4.You can enjoy the __________ (nature) beauty here in spring.

5.Shanghai ____ (be) a small town hundreds of years ago. Now it has become a large city.

6.We must stop driving cars to reduce air____________ (pollute)in the cities.

7.For ______(far) information about the city, you can click on the “Tour” icon.

 

查看答案

根据句意及所给中文提示、英文解释或首字母,写出句中所缺单词,每空限填一词。

1.My mother is good at making different kinds of __________(美味的)cakes.

2.You will________ (意识到)the mistake you made today in future.

3.Danny and Daniel are brothers,and their_______(妻子) are sisters.That’s interesting.

4.Mr Li went ___________(到国外) to see his relatives last month.

5.We can visit Mount Huang in any season __________(除 …之外) winter.

6.It’s a good place to r___________ after a hard day’s work.

7.I haven’t seen such a _____________ (very large) ship. Can I take a photo with it?

8.Tom and Linda have been ___________ (having a wife or husband)for ten years, but they’ve never quarreled.

 

查看答案

Fifty-three years ago Barbie Millicent Roberts first appeared in the world of toys. Since then, Barbie doll, as everyone called her, has become the most successful toy doll in history.  Her parent, the Mattel Company, said that 90% of all American girls between 3 and 10 have at least one Barbie at home.

However, Barbie is facing some trouble at present(现在). There are many similar dolls on the market in competition with her. Another doll named Bratz, for example, came to life thirteen years ago. She looks more like today's pop stars with heavy makeup(浓妆) and miniskirts. And her company offers more kinds of clothes too.

It seems that Barbie has lost her magic among older girls. 'For younger girls, playing with a Barbie is much fun. But when you get older, you want something smarter and more modern,' says Vera Shepherd, a shop assistant in a New York toy store.

It is good news that on the international market, Barbie is still No. 1. Although Mattel is selling fewer barbie in the United States these years, sales in other countries are still going up.  In January 2009, Mattel opened its first Barbie store in Shanghai, where girls can shop, eat, drink or even become fashion designers for their own Barbies.

Mattel is planning big celebrations for Barbie's 53rd birthday. She has called Fashion designers from all over the world to make new dresses for Barbie. How long will Barbie stay popular in the world of toy dolls? It is hard to say, but 53 is surely not the age to retire(退休).

1.Barbie's trouble is that_______.

A. it wears heavy makeup and miniskirts

B. other dolls are more popular with little girls

C. other dolls are trying to beat her in the market

D. it has become less popular in the international market

2.Girls can do the following in the first Barbie shop in Shanghai except_______.

A. going shopping      B. having food

C. drinking juice      D. taking photos

3.What's the meaning of the underlined words 'fashion designers' in the passage?

A.珠宝设计师         B.发型设计师

C. 舞台设计师        D. 时装设计师

4.What is the best title of the passage?

A. First Barbie shop in Shanghai

B. Barbie's past and present

C. Barbie's 53rd birthday party

D. Barbie lost her magic

 

查看答案

阅读理解

满分5 manfen5.com

 

1.If you want to visit Big Ben(大本钟), you should travel to ______

A. Rome          B. London   C. Beijing         D. Canberra

2.From the form(表格), you can find ________ in Western Europe.

A. one country      B. two countries

C. three countries   D. four countries

3.Which of the following is TRUE according to the information in the form?

A. Australia and Britain aren’t English—speaking countries.

B. Rome is a city in Southern Europe.

C. Canberra is the capital of Italy.

D. China is a country with the smallest population.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.