满分5 > 初中英语试题 >

----Have you ever seen the TV show Where...

----Have you ever seen the TV show Where Are We Going, DAD?

-------_________. I think it’s quite moving and funny.

A. Yes, I have       B. No, I haven’t

C. Yes, he has       D. No, she hasn’t

 

A 【解析】 试题分析:句意:--你曾经看过电视节目《爸爸,去哪儿?》吗?--是的,我看过。我认为它是十分的感人的并且有趣。联系答语,我认为它是十分的感人的并且有趣。说明曾经看过,因此用肯定回答。故选 A 考点:考查一般疑问句的答语。  
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

---- ______________________________?

---- He is of medium build and has straight hair.

A. What does his uncle do

B. What does his uncle look like

C. What can his uncle do

D. What is his uncle doing

 

查看答案

----How’s it going, Alan?

---- _________________.

A. Long time no see            B. I’m drawing a picture

C. It’s going to rain         D. Pretty good

 

查看答案

书面表达

假如你是王昆.你的美国网友Tom对中国的传统节日‘.春节”非常感兴趣,请你以“My Favorite Festival”为题.写一封E-mail.,给他做一介绍。

1.要点包括:节日简介、节日准备、节日活动等;

2.字数要求:10。字左右。

3.提示:the Spring Festival, traditional, get together, clean up, be dressed in...

Subject: My Favorite Festival

From: Wang Kun

Dear Tom,

 

 

 

 

 

 

Wang Kun

 

查看答案

阅读表达

阅读下面的短文,并根据短文内容答题。

A young man went to visit a wise man who lived deep in the mountain. He wanted to ask for wisdom (智慧) of life.

“Excuse me! Could you tell me what is the most important day in our lives? Is it the day were born or the day we die? Is it the day we fall in love or the day we are successful?” the young man asked.

“None. The most important day in our lives is today.” the wise man replied calmly.

“Why?” the young man was very surprised. “Is it because there is some unusual event taking place today?”

“No. Nothing has happened today.”

“So is it because of my visit?”

“Even if nobody visited me today, today is still very important, because today is the only wealth(财富) we have. No matter how important yesterday is, it has gone by; 3 no matter how wonderful tomorrow may be, it hasn't come; no matter how ordinary and boring today is, it is in our hands.”

The young man still wanted to ask something, but the wise man stopped him and said, “When we are talking about the importance of today, we have wasted a lot of it. That is to say, part of ‘today’ has passed.”

Having understood this, the young man nodded and then went down the mountain.

4 Actually today is the only wealth and chance we have. Therefore, what we should do now is to forget yesterday and tomorrow and catch hold of today!

(一)根据短文内容简要回答问题。

1.Why did the young man want to visit the wise man?

 

2.Did the young man get the answer to his question?

 

(二)将短文中划线的句子译成汉语。

3.

4.

(三)给短文拟一个适当的标题。

5.

 

查看答案

翻译句子

用括号内所给的词或短语,将下列句子译成英语。

1.我们应该和老师友好相处。(get on …with)

________________________________________________________.

2.我去年经常听她在房间里弹钢琴。(hear)

________________________________________________________.

3.我们不知道如何照顾自己。(look after)

________________________________________________________.

4.大明喜欢听英语歌曲。(enjoy )

________________________________________________________.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.