满分5 > 初中英语试题 >

J&M Music Store • Rock, pop and country...

 

 

J&M Music Store

Rock, pop and country music

Buy CDs new or used

Listen before you buy

Guitar lessons offered

Peth Market

Fresh fruit and vegetables

Open Friday to Sunday mornings

Free ice cream for children under 12

Times Coffee Shop

The best coffee in town

• Sandwiches, cakes, pies

•Open 10:00a.m__11:00 p.m. daily

Jazz music( Wednesday to Sunday)

Macon's B&B

Feel like home when you're away from

We have different kinds of rooms

Delicious home-made breakfast

 

1.You can________ at J&M Music Store.

A. receive guitar lessons

B. borrow new or used CDs

C. learn pop music history

D. buy all kinds of music books

2.You can go to Times Coffee Shop to have coffee and pies at_______.

A. 8:30 a.m.     B. 9:30 a.m.

C. 10:30 p.m.     D. 11:30 p.m.

3.If your friend is coming for a visit, where will he stay for a night?

A. In J&M Music Store.      B. In Peth Market

C. At Times Coffee Shop.    D. At Macon's B&B.

4.Which of the following is TRUE according to the passage?

A. There is no breakfast at Macon's B&B

B. You can't listen to the CD before you buy it.

C. Times Coffee Shop offers Jazz music every day.

D. Kids under 12 can get free ice cream in Peth Market

5.Where is the passage probably from?

A. A dictionary.   B. A newspaper.

C. A story book.   D. A science report.

 

1.A 2.C 3.D 4.D 5.B 【解析】 试题分析:短文大意:这篇短文介绍了四个广告。J&M音乐商店;Peth超市;时代咖啡馆;Macon旅馆。文章介绍了这四个商店的主要经营项目,开放时间等。 1.A细节理解题。根据J&M Music Store文中Guitar lessons offered可知“可以学到吉他课”.所以该选A。 2.C细节理解题。根据Times Coffee Shop文中“营业时间为10点到晚11点”所以在下午10::30可以得到服务,其他时间都不能。故选C。 3.D细节理解题。根据Macon's B&B文中Feel like home when you're away from.“感觉像在家一样”。We have different kinds of rooms.“我们有各种型号的房间”。Delicious homemade breakfast“提供美味的家庭式的早餐”。可知Macon's B&B为一家旅店,故选D。 4.D细节理解题。根据文中Free ice cream for children under 12.“12岁以下儿童可以得到免费的冰激凌”可知答案为D。 5. 考点:考查广告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

-Could you tell me ________ this summer holiday?    -Tibet.

A. when did you go               B. where you will go

C. where will you go           D. when you will go

 

查看答案

This is Tony's _______ visit to Jinan. He has been here once before.

A. first       B. second        C. two           D. one

 

查看答案

--- Would you please take this workbook to the teacher's office for me?

________.

A. Never mind.      B. With pleasure.

C. That's right.    D. Don't mention it

 

查看答案

It is a world of flowers in spring in Dongying.You can see flowers______

A. here   B. there    C. somewhere    D. everywhere

 

查看答案

—The meeting _______ because of the fog in Northern China last week.

Oh, it’s too bad! We should take action to improve the air quality.

A. put out        B. was put out

C. put off        D. was put off.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.