满分5 > 初中英语试题 >

阅读理解。 Look at the girl, she is eleven. H...

阅读理解。

Look at the girl, she is eleven. Her name is Wang Fang. I am eleven, too. My name is Kate. Wang Fang and I are good friends. She is in Class One, Grade One. She is Number 8 in Row 5. I am in Class One, Grade One, I am Number 9 in Row 6. We are at school today.

1.How old is Wang Fang?

A. She is eleven.

B. She is twelve.

C. She is ten.

2.Wang Fang and I are _____.

A. girls

B. boys

C. teachers

3.What grade are Wang Fang and I in?

A. Grade One.

B. Grade Two.

C. Grade Three.

4.Wang Fang is my _____..

A. good teacher

B. good friend

C. brother

5.Where are Wang Fang and I today?

A. At school.

B. At home.

C. Here.

 

1.A 2.A 3.A 4.B 5.A 【解析】 试题分析:这篇短文中作者给我们介绍了她和她的好朋友王芳的情况。王芳和作者在同一个班,他们在一年级一班。王芳和作者都是11岁。他们今天都在学校里。 1.A 细节理解题。根据短文的开头Look at the girl, she is eleven. Her name is Wang Fang可知,Wangfang今年11岁了,故应选A。 2.A推理判断题。根据短文中Look at the girl, she is eleven. Her name is Wang Fang. I am eleven, too. My name is Kate可知,王芳是一个女孩,作者的名字是Kate,也是一个女孩的名字,因此他们都是女孩。故选A。 3.A细节理解题。根据短文中She is in Class One, Grade One. She is Number 8 in Row 5. I am in Class One, Grade One可知,王芳和Kate都在一年级,而且他们在一个班里。故选A。 4.B细节理解题。根据短文中Wang Fang and I are good friends可知,王芳和作者是好朋友,故应选B。 5. 考点:日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

完形填空。

Hello! My___________is Mammon. I __________a girl. I wear (穿着) a nice jacket. Its color is___________. I like it. I have a new classmate(新同学). He is a_________. His name __________  Jim Miller. His ______  name is Jim. He wears a __________ , too. It is white. I ask(问) him ___________  question, “What’s _________ telephone number?” His _________ is “2953374 ”. Mr. Huang is my English teacher. He is a good teacher.

1.A.number     B.family      C.card       D.name

2.A.am          B.is          C.are      D.be

3.A.fine        B.yellow      C.English  D.nice

4.A.girl        B.pen         C.case       D.boy

5.A.am         B.is          C.are      D.be

6.A.last        B.  family     C.first      D.English

7.A.ruler       B.quilt     C.jacket D.watch

8.A./          B.an         C.the      D.a

9.A.my         B.his        C.your      D.her

10.A.friend    B.pen         C.map      D.number

 

查看答案

根据汉语提示填空。每条横线只能填一个单词。

1.How ____________ (be) you?     I ___________(be) fine. Thanks.

2.Here's my ID ____________(卡片).

3.The TV (电视) is __________ and ___________.(黑白的).

4.The leaves(树叶)are ___________ (绿色的).

5.The __________(黄色的)jacket is very nice.

6.——__________   ___________(这是什么)?    ——It’s a map.

7.你妈妈好吗?        翻译:___________ is your mother?

8.这个用汉语怎么讲? 翻译:___________ this __________ Chinese?

9.它是一幅中国地图。 翻译:It’s a ___________ of China.

10.这是什么颜色?它是红色。    翻译:What __________ is it?   It’s red.

 

查看答案

当别人夸你的衣服漂亮时,你应说:___________.

A. Where              B. No

C. Don’t say that    D. Thank you

 

查看答案

-Dad, this is my friend, Dick.

________.

A. Thank you            B. OK

C. Nice to meet you     D. You are welcome

 

查看答案

Tom and Mike ______ good friends.

A is   B.am     C.不用填   D.are

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.