满分5 > 初中英语试题 >

Kate Green is a girl. She is my good fri...

Kate Green is a girl. She is my good friend (朋友). She is English. Kate is her first name.Green is her family name. Mr Green is her father(爸爸).His first name is John. Mrs Green is her mother (妈妈). Her first name is Helen. Kate is eleven years old. Her home telephone number is 865---64108.

阅读短文选择最佳答案(10分)

1.Kate is___________ .

A. a Chinese girl   B. a girl

C. A Chinese boy      D. a boy

2.Kate is __________ good friend.

A. his             B. your        C. my                D. her

3.__________is the girl’s first name.

A. Kate            B.Ann          C. Mary            D. Helen

4.___________is her mother.

A. Ann            B. Kate       C. Helen            D. Mary

5.Her home telephone number is_________ .

A. eight, six, five ,six , four, one ,zero, six

B. eight, five, six, four, two ,nine ,zero, seven

C. eight, six ,five ,six, four, one ,zero, eight

D. eight, four, five, six ,two, zero, seven, nine

 

1.B 2.C 3.A 4.C 5.C 【解析】 试题分析:本文叙述了Kate Green是一个女孩,11岁了,她的名字是海伦,她的电话号码是865---64108。 1.细节理解题。根据Kate Green is a girl. 可知,Kate是一个女孩,故选B。 2.细节理解题。根据She is my good friend (朋友).可知,Kate是我的好朋友,故选C。 3.细节理解题。根据Kate Green is a girl. 可知,Kate是第一个名字,故选A。 4.细节理解题。根据Mrs Green is her mother (妈妈). Her first name is Helen. 可知,海伦是他的妈妈,故选C。 5.细节理解题。根据Her home telephone number is 865---64108.可知她的电话号码是865---64108.,故选C。 考点:日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

 

Name

Look

Ben

满分5 manfen5.com

He is strong. He has a long face, big eyes and a wide mouth.

Li Xia

满分5 manfen5.com

She is short. She has big eyes, a small nose and a small mouth. Her hair is black.

Maria

满分5 manfen5.com

She is tall. She has a round face, small eyes and a small nose. Her hair is brown.

Kumiko

满分5 manfen5.com

She is short. She has big eyes, a small nose and a small mouth. Her hair is black.

阅读表格内容,选择最佳答案。(10分)

1.Ben has a _________ face.

A. round         B. big            C. long

2.Who is strong?

A. Ben.           B. Li Xia.       C. Maria.

3.Who has small eyes?

A. Ben.           B. Li Xia.        C. Maria.

4.What color is Maria’s hair?

A. Brown.        B. Blond.         C. Black.

5._________ look the same.

A. Ben and Maria

B. Maria and Li Xia

C. Li Xia and Kumiko

 

查看答案

My name is Sam. I’m tall. I have a round face and big eyes. I have a good friend. His name is Tom. He is short. He has red hair and big eyes. His favorite actor is Jackie Chan, and he thinks Jackie Chan is strong and cool.

Our Chinese teacher is Miss Zhang. She is from Shanghai. She is 25 years old. She has long, black hair. She is Tom’s favorite teacher.

根据短文内容,选择正确答案。(10分)

1.Sam is a       boy.

A.tall     B.cool     C.short

2.      have / has big eyes.

A.Sam     B.Tom     C.Sam and Tom

3.Jackie Chan is a(n)       .

A.teacher    B.actor     C.student

4.Miss Zhang comes from       .

A.England    B.China    C.Cuba

5.下列各句说法错误的是      .

A.Jackie Chan is cool and strong.

B.Tom doesn’t like Miss Zhang.

C.Miss Zhang is a young woman.

 

查看答案

完形填空

Please look at this photo! We can     a tall and strong boy in it. His name is Mike. He comes________ Canada. Now he is in China. He’s a   ________  in Class 5, Grade 7. He has ________    eyes and blond hair. He can     ________ English and Chinese. He’s our good friend and likes to help     .

Mike has   ________  cats in his home (家). The cats are   ________  . One is big and the other two are small. The big cat looks strong. The small cats are her   ________  . They have black and white hair. They are very cute (可爱的). Mike’s classmates  like the cats very much. But the cats are very happy to see Mike! Do you have

________  cat, too?

1.A. look       B. see            C. have

2.A. from       B. in             C. of

3.A. teacher    B. student        C. girl

4.A. short     B. wide          C. big

5.A. spell     B. meet           C. speak

6.A. we        B. us             C. ours

7.A. one       B. two         C. three

8.A. Chinese  B. England       C. China

9.A. baby       B. babies         C. baby’s

10.A. a        B. /             C. an

 

查看答案

Mom, ___________ my teacher, Mr. Brown.

A. this is      B. he is   C. she is

 

查看答案

火警电话号码是___________

A. one two zero     B. one one nine  C. one one zero

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.