满分5 > 初中英语试题 >

Canbury Youth Hotel Facilities(设施) 120 ...

 

Canbury Youth Hotel

Facilities(设施)

120 beds            Open 24 hours, all year

Car park            No family rooms

Games room         Washing machines

No smoking          Camping

Meal Times

Breakfast: 7:00 a.m.

Dinner: 6:00 p.m. --- 7:00 p.m.

Travel Information

City centre three kilometers

Bus service to city centre No. 14

(takes ten minutes), last bus 8:00 p.m.

Next Hotels

Charlestown    8 kilometres

Kinscombe     15 kilometres

Oxton         20 kilometres

Charges    Under 18 $6.15     Adult $9.10

 

1.If you stay in Canbury Youth Hotel, you can’t ______.

A. smoke               B. play games

C. park your car        D. camp

2.What is the nearest hotel?

A. Canbury.        B. Kinscombe.

C. Oxton.            D. Charlestown.

3.How much is it for two 15-year-olds to stay one night?

A. $6.15.            B. $9.10.

C. $12.30.          D. $18.20.

 

1.A 2.D 3.C 【解析】 试题分析:这篇短文是关于一个旅馆的信息,包括这个旅馆的一些设施、注意事项、吃饭的时间、、收费、旅行信息和到下一个旅馆的距离等。 1.1】A细节理解题。根据短文中的No Smoking可知,在Canbury Youth Hotel,你不可以吸烟,因为这里不允许吸烟。故选A。 2.2】D细节理解题 。 根据短文中的最后Next Hotels中的内容可知,Charlestown有8公里远;Kinscombe 15公里远;Oxton20公里远。 因此最近的是Charlestown是最近的旅馆。故选D。 3.3】C细节理解题。根据短文的最后一行中的Charge收费中的内容可知,18岁以下6.15美元;18岁以上是9.10美元。因此两个15岁的人住一晚是12.30美元。故选C。 考点:考查广告布告类阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

完形填空  先通读下面的短文,掌握其大意,然后从下面四个答案中选择可以填入相应空白处的最佳答案。

The terrible story of the whale(鲸鱼)

As soon as he finished his homework, Eric jumped on his bicycle and rode off in the direction of the beach. While he was ______ along, he thought about the whales. He hoped he would see them again today. After he got to the beach, Eric ______ his bicycle behind a bush so that no one could see it from the road. Then he ran down to the beach. _____ it was only four in the afternoon, the sky was already getting dark. Eric Frowned(皱眉). If it ______, he wouldn’t be able to see the whales because they would stay in deeper water. He hurried along the beach ______ the rocks. They were the best places to watch the whales because of their ______. Before Eric reached the rocks he felt a drop of water on his head. “Oh no!” he thought. “Now the whales will stay in the deep water and I won’t be able to ______ them!” But just then he saw a large shape on the beach. It was a young whale! The whale was too close to the shore(海岸) and got stuck(搁浅) on the ______! At first the whale didn’t move at all and Eric thought it was ______! Then he saw its tail move weakly. Eric turned and ran in the rain as fast as he could back to his bicycle. He had to get ______! If they didn’t get the whale back in the water soon, it would die and Eric couldn’t let that happen.

1.A. riding   B.running   C.getting     D.walking

2.A. sent    B.hid      C.took        D.got

3.A. As       B.Since     C.Because     D.Although

4.A. shone    B.showed    C.rained     D.blew

5.A. into    B.off      C.to        D.from

6.A. length   B.size    C.height    D.shape

7.A. see       B.kill     C.catch      D.save

8.A. rock    B.beach     C.road        D.bicycle

9.A. dead     B.pretty   C.lovely     D.alive

10.A. care     B.water     C.medicine    D.help

 

查看答案

--- My mother says that we wont go on a trip to Hong Kong.

--- _________. You were looking forward to it.

A. Never mind.            B. Dont worry about it.

C. What a pity!           D. Enjoy yourselves.

 

查看答案

---Whats DIY exactly, Suzy?

---It_____ “do-it-yourself”, you do something yourself instead of _____ someone to do it.

A. means, pay   B. stands for, to pay

C. mean, paying   D. stands for, paying

 

查看答案

--- ______?         --- He’s not very heavy and wears glasses.

A. What does Ron look like?             B. What is Ron?

C. What do you think of Ron?            D. How is Ron?

 

查看答案

---Scissors can be dangerous, so you ____________ play with them.

--- OK, I wont.

A. should             B. had better

C. shouldnt         D. had not better

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.