满分5 > 初中英语试题 >

根据短文内容,将下面A-E五个句子分别填入文中空缺处,使补全后的短文意思通顺,结...

根据短文内容,将下面A-E五个句子分别填入文中空缺处,使补全后的短文意思通顺,结构完整。

Bob was happy. He was at a new school.    1.  Some students greeted him “Hi, Bob!”, but some students said, “Hi, Peter!”. Bob didn't understand. He asked one student, “Why do some students call me Peter?”

“Oh, that’s easy to answer,” the student said, “Peter was a student here last year. Now he is in a different school. You look like Peter.   2.

Bob wanted to meet Peter. He got Peter’s address and went to Peter’s house. 3.  Bob couldn't believe his eyes. He looked really like Peter! They also had the same birthday. And they both were adopted(领养) by two different families.

Bob and Peter found out that they were twin brothers. Soon after the boys were born, one family adopted Bob.   4.

Soon Bob and Peter’s story appeared in the newspaper. There was a photo of Bob and Peter next to the story.    5. He couldn’t believe his eyes. He looked exactly like Bob and Peter! He had the same birthday, too.

Later John met Bob and Peter. When Bob and Peter saw John, they couldn’t believe their eyes. John looked really like them! Why did the three boys look the same? Can you guess?

A. And another family adopted Peter.

B. Peter opened the door.

C. And the students there were friendly.

D. A boy, John, saw the photo.

E. So some students thought that you were Peter.

 

 

1.C 2.E 3.B 4.A 5.D 【解析】 试题分析:这篇短文介绍了鲍勃很高兴,他在一所新学校学生对他友好的缘故。 1.C细节理解题。根据空格前描述:鲍勃在一个新学校很高兴,后句:同学们都来问候他。可知空格处应该是学生们对他很友好。故答案选C。 2.E细节理解题。根据空格前描述:你看起来像皮特。可知空格处的意思是:所以有些人认为你是皮特。故答案选E。 3.B细节理解题。空格前描述:鲍勃走进皮特的房子。空格后:鲍勃不相信他的眼镜。根据空格前后的意义可知空格处:皮特打开门。故答案选B。 4.A细节理解题。空格前描述:鲍勃和皮特发现他们是双胞胎兄弟,他们出生后不久,一个家庭接纳了鲍勃。根据空格前描述和选项内容可知空格处的含义是另一个家庭接纳了皮特。故答案选A。 5.D细节理解题。空格前描述:有一张鲍勃和皮特的照片和这个故事接近。空格后:他不相信自己的眼睛。他看起来的确像鲍勃和皮特。根据前后空格的意义和选项,故空格处答案选D。 考点:考查故事类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Ann’s Sports Timetable

Activities

Time

go to the gym

6:00 a.m. -7:00 a.m. every day

play table tennis

4:00 p.m. -5:30 p.m. Wednesday afternoon and Friday afternoon

go bicycling with Mike and Tony

5:30 p.m. -6:30 p.m. Saturday afternoon

go hiking with her classmates

9:00 a.m.-11:30 a.m. Sunday morning

1.Ann often     on Sundays.

A.plays table tennis

B.goes hiking

C.goes bicycling

2.Mike goes bicycling     .

A.with Tony and Ann

B.alone

C.with his brothers

3.How long does Ann stay in the gym every day?

A.One hour.    B.30 minutes.    C.2 hours.

4.—Does Ann play table tennis      ? —Yes, she does.

A.once a week

B.twice a week

C.three times a week

5.Ann doesn’t do sports on      afternoon.

A.Wednesday  B.Friday        C. Monday

 

查看答案

两篇根据短文内容,从每小题A、B、C三个选项中选出一个最佳答案。

Do you like to play the game Angry Birds? Maybe your answer is yes. As a kind of online game, it’s popular with people of all ages. It’s really an interesting game. But do you know there will be a lot of Angry Birds-themed activity parks around the world?

The first two parks opened in Finland in 2012, and a few other parks are going to open in the UK. However, people still don’t know when and where Angry Birds-themed activity parks will open.

Angry Birds-themed activity parks have many interesting places for children to play. They like them very much. People can see the characters (人物) and colors from the game in the park. People can also play the Angry Birds game on large screens in the park.

Peter Vesterbacka is an officer of Angry Birds Company. The company wants to invite people to go out and have fun in Angry Birds-themed activity parks.

满分5 manfen5.com

 

1.Angry Birds is a _______.

A. game                 B. story                   C. film

2.Angry Birds is popular with _______.

A. children             B. boys                   C. people of all ages

3.How many Angry Birds-themed activity parks opened in Finland in 2012?

A. One.                  B. Two.                  C. Three.

4.What does Peter Vesterbacka do?

A. He is a postman.

B. He is an officer.

C. He is a scientist.

5.Which of the following is Not true?

A. Angry Birds is very interesting.

B. There are large screens in Angry Birds-themed activity parks.

C. Angry Birds-themed activity parks will open in China in 2015.

 

查看答案

A friend, Jack asks me to have dinner with him. He has a very beautiful big house. He is rich and famous. He always likes to help others.

On that day, he tells me a story about a boy and his dream.

A boy is sitting in the classroom. He is thinking about his teacher’s words. Miss Brown asks her students to write about what they want to be and to do when they grow up. The boy writes down his dream. He wants to be a rich and famous man when he grows up. He would like a big house. He also wants to help poor children to go to school.

Thirty years goes. There are a lot of difficulties on his way to success(成功), but the boy never forgets his dream .Now it comes true.

“You’re standing in the boy’s big house. You know, the boy is me.” my friend, Jack says.

根据短文内容,判断下列句子是否正确,对的涂(A),错的涂(B)。(10分)

1.The writer has lunch with his friend, Jack.

2.Miss Brown asks the students to be rich and famous.

3.Jack never gives up his dream and tries hard to do for it.

4.There was nothing much difficult on his way to success.

5.Jack’s dream comes true and he is successful.

 

查看答案

口语应用:根据对话内容,从方框中选出能填入空白处的最佳选项,补全对话。

A:Hi, Michael! The day after tomorrow is Sunday. 1._____ .

B:Well, I’ve no idea.  2._____

满分5 manfen5.comA:You know there is Asia Arts Festival(亚艺节)in Quanzhou this November. We want some volunteers. _3._____

B:I’d be glad to. But my mom isn’t at home. I’ll have lots of  housework to do.  4.___

A:Of course not. I’ll help you on Saturday afternoon.

B:  5.____ Thanks a lot.

A:You’re welcome.

A.What’s wrong?

B.All right.

C.Would you like to come ?

D.Would you mind helping me to do housework?

E.What are you going to do ?

 

 

查看答案

完形填空。

I am a 15-year-old boy. I am quite healthy.     , one year ago I was fat because I loved chips and    , and I got tired easily. One morning I    some young men running in the park. They looked really fit and active. So I started    .

Now I have a    run every morning. I drink milk and eat fresh fruit and vegetables    chips and chocolate. Healthy eating habits and running help to    .

I have great    running, and I run every day. Running has become my     sport. Now I feel well and look    .

1.A.When         B.However    C.Or

2.A.chocolate  B.fruit       C.vegetables

3.A.looked      B.saw          C.listened

4.A.run         B.ran         C.running

5.A.miles        B.2-miles     C.2-mile

6.A.instead of   B.instead      C.such as

7.A.build me up  B.build up me  C.build them up

8.A.chance      B.fun         C.advice

9.A.good         B.favorite     C.famous

10.A.tired      B.sad         C.Fit

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.