满分5 > 初中英语试题 >

Look at this. What’s this in English, do...

Look at this. What’s this in English, do you know? Ah, it’s a photo. Who’s that in the photo? It’s Li Yan. Li Yan is my good friend. She is a beautiful(美丽的) girl. Who’s that? The boy in black? It’s Jim. He is an English boy. He is very cool. He is my friend, too. We are all in the same(相同的) school. I like Jim and Li Yan.

根据短文内容选择正确答案。

1.What is this? It’s ____.

A.a school    B.a friend

C.a photo    D.an English friend

2.Li Yan is ______.

A.a good boy        B.a cool boy

C.a beautiful girl   D.an English girl

3.What color is Jim in? ________.

A.Red        B.Yellow C.Orange D.Black

4.Who’s English? ________.

A.I           B.Jim    C.Li Yan    D.Jim and Li Yan

5.Who are in the same school? ________.

A.Jim and Li Yan  B.Jim and I

C.Li Yan and I    D.Jim, Li Yan and  I

 

1.C 2.C 3.D 4.B 5.D 【解析】 试题分析:本文叙述了照片上的有作者的好朋友吉姆是英国人,他穿着黑色的衣服,照片上还有一个美丽漂亮的女孩是李艳,他们三个在同一所学校。 1.细节理解题。根据Look at this. What’s this in English, do you know? Ah, it’s a photo.可知,这是一张照片,故选C。 2.细节理解题。根据Li Yan is my good friend. She is a beautiful(美丽的) girl.可知,李艳是一个美丽漂亮的女孩。故选C。 3.细节理解题。根据The boy in black? It’s Jim.可知,他穿的是黑色的。故选D。 4.细节理解题。根据It’s Jim. He is an English boy.可知,吉姆是英国男孩。故选B。 5.细节理解题。根据We are all in the same(相同的) school. I like Jim and Li Yan可知,吉姆、李艳和作者在同一所学校,故选D。 考点:日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Mike: Mother, this is my friend, Paul.

Paul: Nice to meet you, Mrs Brown.

Mrs Brown: Nice to meet you, Paul.

Mike: And these are my grandparents, Kevin and Emma Brown.

That’s my brother, Bob, and this is my cousin, Tim.

Paul: Hello! Hello! And is this your sister?

Mike: Yes, this is Jenny.

根据上面对话内容判断正误,符合内容的打(T),不符的打(F)。

1.Paul and Mike are brothers.

2.Bob and Tim are cousins.

3.Kevin and Emma are Mike’s (麦克的)grandparents.

4.Jenny and Bob are sister and brother.

5.Mrs Brown is Jenny’s(珍妮的) mother.

 

查看答案

完形填空(每小题1分,满分10分)

阅读下面短文,从每小题所给的ABCD四个选项中选出一个最佳选项。

This is a  ________of Jim’s family. This man ________ Mr Green. ________  is Jim’s father. ________  woman is Mrs Green. ________ is Jim’s mother. Who ________ this boy and ________girl? The ________  is Jim, Mr Green’s son .The ________ is Kate,  Mr Green’s daughter .Kate is________ sister. Jim and Kate are brother and sister.

1.A. book   B. photo   C. map     D. room

2.A. is     B. am      C. are    D. be

3.A. She    B. Her     C. He      D. His

4.A. A       B. An      C. These   D. This

5.A. She     B. Her     C. He     D. His

6.A. is     B. am     C. love   D. are

7.A. a       B. these   C. this  D. an

8.A. girl  B. boy     C.boys     D. girls

9.A. girl  B. boy    C.boys     D. girls

10.A. Jim    B. Jims   C. Jim’s  D. Jims’

 

查看答案

代表“英国广播公司”的是:____。

A. CCTV       B. BBC      C. NBA   D. P

 

查看答案

_________. Is this your pen?

A. Sorry          B. Hello     C. Hi      D. Excuse me

 

查看答案

Thank you _____ your help.

A. to     B. of  C. for     D. in

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.