满分5 > 初中英语试题 >

Postman wanted No experience necessary ...

 

Postman wanted

No experience necessary but you must be hardworking.

Free to choose working hours.

Have a driver’s license.

Write to No. 38 Changhong Rd, Xiangyang.

English teacher wanted

Warm and patient college students.

Able to speak standard English, good with children.

Time: on weekends.

E-mail address: Sunshine School @163.com.

Taxi drivers wanted

Full-time taxi drivers. Over five years’ experience, good knowledge of the city.

Under 45 years old.

For more information, please come to Shunda Taxi Company to visit the manager.

Tour guides wanted

Two year’s working experience.

Good English and good at talking to people.

Age: 20-30.

Go to Friendship Traveling Company to ask the Manager for more information.

 

1. If you want to be a postman, it’s necessary for you to have _____________.

A. working experience

B. good knowledge of the city

C. a driver’s license

D. a college student’s card

2.Sunshine School needs _____________.

A. excellent English teachers

B. a hard-working postman

C. full-time drivers

D. an outgoing tour guide

3. If you want to be a taxi driver, you should _____________.

A. be over 45 years old

B. know the city very well

C. write to No. 38 Changhong Rd.

D. speak English well

4.The tour guides wanted should ____________.

A. have no working experience

B. be patient with children

C. be good at driving

D. speak good English

5.You can not get information by ___________ if you want to get a job above.

A. making a call

B. going to visit the manager

C. sending an e-mail

D. writing a letter

 

1.C 2.A 3.B 4.D 5.A 【解析】 试题分析:这篇短文是四个招聘信息。第一个是招聘邮递员;第二个是招聘英语老师;第三个是招聘出租车司机;最后一个是招聘导游。四个广告中都告诉了我们应聘的条件和联系的方式等信息。 1.C细节理解题。根据题干可知,答案应还原到第一个招聘邮递员的广告中,根据Have a driver’s license可知,如果你想成为邮递员,你应该具有驾驶证。故应选C。其他条件在广告中没有提到。 2.A细节理解题。根据题干Sunshine School可知,答案应还原到第二个广告,从广告的标题可知,这个学校招聘的是英语老师,而且这一段中还说到Able to speak standard English,故应选A。 53.3.B细节理解题。根据题干taxi driver可知,这个题目的答案应该在第三个广告中,根据这个广告的内容可知,如果应聘出租车司机,必须要非常了解这个城市。A选项错在over 45 years old, 应该是45岁以下;C的地址是招聘邮递员的广告中的地址;D选项是第四个广告的要求。故选B。 4.D细节理解题。根据题干tour guide可知,答案应还原到第四个广告。根据招聘导游的广告的要求可知,必须有两年的工作经验,英语好,并且擅长跟人交流。由此可知A、B和C都不对,应选D。 5.A推理判断题。这四则广告都给出了我们的联系方式。第一个给了我们地址我们可以写信;第二个给了我们电子邮件的地址,我们可以发送邮件;第三个和第四个都是去公司询问信息。这四个广告中都没有留下电话号码,所以我们不能通过打电话的方式跟他们联系。故答案选A。 考点:考查广告类阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

完形填空  阅读短文,从每题所给选项中选出可以填入空白处的最佳选项。(15分)

Frank was a very talkative little boy. He never saw a new thing   asking a great many questions about it.

His ____ was very patient and kind. When it was ____ to answer his questions, she would do so. Sometimes she would say, “You are not ____ enough to understand that, my son. When you are ten years old, you may ask me about it, and I will tell you.”

The first time Frank saw an hourglass(沙漏), he was very much interested, but he did not know ____ it was. His mother said, ‘An hourglass is made in the ____ of the figure 8. The sand is put in at one end, and runs through a small hole in the ____. As much sand is put into the glass as will run through in an hour.

When Frank watched the little stream of sand, he was impatient, ____ it would not run faster. “Let me ____ it, mother,” said Frank: “It is lazy, and will never get through.” “Oh yes, it will, my son,” said his mother. “The sand moves down little by little, but it moves all the time.” “When you look at the ____ of the clock, you think they go very slowly, and so they do but they never ____.”

“While you are playing, the sand is running, grain(颗粒) by grain. The hands of the clock are moving, second by second. At night, the sand in the hourglass has run through twelve times. The hour hand of the clock has moved all around its face. This is because they keep working every ___. They do not stop to think how much they have to do, or how long it will ____ them to do it. Now Frank’s mother wanted him to learn a little poem, but he said, “Mother, I can ____ do it.”

His mother said, “Study all the time. Never stop to ask how long it will take to learn it. You will be able to say it very soon.”

Frank ____ his mother’s advice. He studied line after line, very busily and in one hour and a half he knew the poem perfectly.

满分5 manfen5.com

 

1.A. without       B. except       C. for           D. about

2.A. father        B. brother      C. mother        D. sister

3.A. hard          B. proper       C. impossible    D. useless

4.A. popular       B. wise         C. friendly      D. old

5.A. what        B. why          C. how         D. who

6.A. size          B. shape        C. time          D. number

7.A. middle        B. back         C. front         D. top

8.A. so          B. because      C. before        D. until

9.A. kick          B. touch        C. drop          D. shake

10.A. faces       B. time         C. hands         D. surface

11.A. stop       B. worry        C. walk          D. talk

12.A. year        B. minute       C. day           D. month

13.A. bring      B. leave        C. take          D. offer

14.A. finally      B. easily       C. carefully     D. hardly

15.A. refused      B. allowed      C. followed      D. Forgot

 

查看答案

I never doubt ________________________.

A. that Gulliver in Lilliput is worth reading

B. whether Gulliver in Lilliput is worth reading

C. if Gulliver in Lilliput is worth reading it

D. that Gulliver in Lilliput is worth being reading

 

查看答案

He won’t give up ______ he ______ in achieving his dreams.

A. until, succeed     B. after, succeeded

C. after, success     D. until, succeeds

 

查看答案

–He could hardly have time for his hobbies, ________he?

        . He has too much homework to do.

A. couldn’t No, he couldn’t

B. could No, he couldn’t

C. could Yes, he could

D. couldn’t Yes, he could

 

查看答案

Most boys _______ blue to pink while most girls _______ wear pink than blue.

A. would rather, prefer              B. prefer, would rather

C. would rather, would rather        D. prefer, prefer

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.