满分5 > 初中英语试题 >

Jenny had a trip to Yunnan last week. Th...

Jenny had a trip to Yunnan last week. The following is her schedule(行程表).

Date

Place

Activities

Monday, June 3

Kunming

◆Arrived at 12:20 by plane

◆Relaxed at the hotel

Went to Dali at 22:13 by train

Tuesday, June 4

Dali

◆Took a boat trip on Erhai Lake

◆Watched a dancing show

◆Visited Butterfly Spring Park

Went to Lijiang by bus

Wednesday, June 5

Lijiang

◆Climbed Yulong Snow Mountain

◆Traveled around the Old Town of Lijiang

◆Bought gifts

Thursday, June 6

◆Went back to Kunming by plane

Kunming

◆Visited the Stone Forest

Friday, June 7

Kunming

◆Visited the flower market

◆Went back at 15:30 by plane

1.How long was Jennys trip to Yunnan? ____________.

A. One week.      B. Three days.

C. Five days.      D. Ten days.

2.How did Jenny go to Dali? ____________.

A. By train.        B. By plane.

C. By boat.        D. By bus.

3.What did Jenny do in Lijiang? ______________.

A. She took a boat trip.

B. She relaxed at the hotel.

C. She visited a flower market.

D. She climbed the mountain.

4.Where was Jenny at 12:00 on June 7? ___________.

A. In Dali.       B. In Kunming.

C. In Lijiang.      D. At home.

5. What can we learn from the schedule? ____________.

A. Butterfly Spring Park is in Kunming.

B. Jenny didnt visit the old Town of Lijiang.

C. Jenny visited the Stone Forest on Friday.

D. Jenny bought some presents in Li jiang.

 

1.C 2.A 3.D 4.B 5.D 【解析】 试题分析:本文是珍尼上周去云南旅游的行程表。介绍了她这五天去过的地方及参与的一些活动等等。 1.C细节理解题。题意: 珍尼去云南度了多久的假?A. One week.一周;B. Three days.三天;C. Five days.五天,D. Ten days.十天。根据表格内容,珍尼是6月3日至6月7日在云南度假,共5天,故选C。 2.A 细节理解题。题意:珍尼怎么去大理?A. By train.坐火车;B. By plane乘飞机;C. By boat坐船;D. By bus.坐公交。由表中的:Went to Dali at 22:13 by train可知,她坐火车去大理。故选A。 3.D细节理解题。题意:珍尼在丽江做的什么?A. She took a boat trip.坐船;B. She relaxed at the hotel.在旅社放松;C. She visited a flower market参观花市;D. She climbed the mountain.她登山。由文中的:◆Climbed Yulong Snow Mountain可知,她在丽江登山了。故选D。 4.B推理判断题。题意:珍尼6月7日12:00在哪里?A. In Dali.在大理;B. In Kunming.在昆明;C. In Lijiang.在丽江;D. At home.在家。根据短文,他是15:30的飞机,因此12:00时还在昆明。故选B。 5.5】D 推理判断题。题意:从这个日程表里我们可以了解到什么?A. Butterfly Spring Park is in Kunming.昆明的蝴蝶公园;B. Jenny didn’t visit the old Town of Lijiang.珍尼没参观丽江的老镇;C. Jenny visited the Stone Forest on Friday.周五珍尼参观了石林。D. Jenny bought some presents in Lijiang.珍尼在丽江买了一些礼物。根据短文,珍尼周三在丽江买了礼物。故选D。 考点:考查日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

完形填空

Dear Paul,

How         your last weekend? I had a happy weekend. I    a museum and learned a lot about mobile phones there. Do you know about smart mobile phones(智能手机)? Now they are getting very          . Lots of people are using them.

My brother is a university (大学) student. He made some        by doing part-time (兼职的)jobs during his vacations. Last week, he       a smart mobile phone. He spent over 3,000 yuan________   it. It is        expensive, isnt it? My brother can do many things on it. He can not only play games, listen to music         watch movies. He can read books and write e-mails. And he can study and work on it, too. It is really a small computer! I think it is cool. I wish to buy        , too.

Do you have a smart mobile phone?         do you think of it? Please write to me soon.

                Yours,

Liu Wei

1.A. did       B. was           C. were             D. is

2.A. visit       B. visits         C. visited         D. Went

3.A. heavy     B. special        C. popular          D. showed

4.A. friends     B. food          C. time             D. money

5.A. lost      B. bought         C. joined           D. found

6.A. on         B. in             C. for              D. about

7.A. quiet     B. real           C. quite            D. quietly

8.A. and        B. either        C. also             D. but also

9.A. it        B. one           C. that             D. him

10.A. How       B. Why            C. What            D. What about

 

查看答案

He ________ great fun _________ a bike to the beach just now.

A. has, rides        B. had, rode

C. had, riding      D. has, riding

 

查看答案

Can you give me _________?

A. two bowls of porridges           B. two bowl of porridge

C. two bowl of porridges            D. two bowls of porridge

 

查看答案

Please be quiet. I have ____________ to tell you

A. new something              B. new anything

C. something new               D. anything new

 

查看答案

Tom made a fire_________ us _________ warm yesterday.

A. make, keep      B. to make, to keep

C. to make, keep   D. make, to keep

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.