满分5 > 初中英语试题 >

Hello! My name is Joy. I’m a girl(女孩).I’...

Hello! My name is Joy. I’m a girl(女孩).I’m eleven. I’m in Class Eight, Grade Seven. This is my friend Joan. She is twelve. She is a high school student(中学生).She is in Class Seven, Grade Eight. Miss White is my English teacher, and her English teacher is Miss Green. Look! Who’s that? Oh, she’s my mom. She’s a Chinese(语文,中文)teacher.

根据短文内容,选择正确答案。(5分)

1.      is in Class Eight, Grade seven.

A. Joan          B. John         C. Joy           D. Jo

2.Joan is Joy’s(乔伊的)      .

A. teacher       B. friend         C. student       D. mom

3.Joan is       .

A. eleven       B. twelve

C. thirteen      D. fourteen

4.Joy’s English teacher is          .

A .Miss White   B. Miss Green

C. Joy’s mom     D. Joan

5.Joy’s mom is        .

A. an English teacher        B. a friend

C. a student               D. a Chinese teacher

 

1.C 2.B 3.B 4.B 5.D 【解析】 试题分析:本文是作者对自己和朋友琼所作的介绍,介绍了年龄、班级及老师等信息。 1.C 细节理解题。题意:谁在七年级八班?A. Joan;B. John;C. Joy;D. Jo。由文中的:Hello! My name is Joy. I’m a girl(女孩).I’m eleven. I’m in Class Eight, Grade Seven.可知乔伊在七年级八班。故选C。 2.2】B细节理解题。题意:琼是乔伊的什么?A. teacher老师;B. friend朋友;C. student学生;D. mom妈妈。由文中的这句:This is my friend Joan.可知她们是朋友。故选B。 3.3】B细节理解题。题意:琼多大?A. eleven11;B. twelve12;C. thirteen13;D. fourteen14.根据文中的:This is my friend Joan. She is twelve.可知琼十二岁。故选B。 4.4】B细节理解题。题意:乔伊的英语老师是谁?A .Miss White;B. Miss Green;C. Joy’s mom;D. Joan。由文中的:Miss White is my English teacher可知她的英语老师是Miss White。故选A。 5.5】D细节理解题。题意:乔伊的妈妈是做什么的?A. an English teacher一位英语老师;B. a friend一位朋友;C. a student一位学生;D. a Chinese teacher一位中文教师。根据短文最后的句子:Oh, she’s my mom. She’s a Chinese(语文,中文)teacher.可知乔伊的妈妈是中文老师。故选D。 考点:考查人物传记类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Hi! My name is Huang Yongmei. I’m from China. My English name is Ann. I’m twelve years old. I’m in Class 6,Grade7. Alice is an English girl(女孩).She is eleven years old. We are in the same grade. She is in Class 2,Grade 7. We are not in the same class ,but we are good friends.

根据短文内容,判断正(T)误(F)。(5分)

1.Ann is from America.

2.Huang Yongmei is in Class Six.

3.Alice is 12 years old.

4.Alice is from England.

5.Ann and Alice are not in the same class.

 

查看答案

完形填空。(10分)

A:Good morning.

B:Good       .

A:      class are you in?

B:I’m in      .

A:Oh,we are in       same class. What’s     name?

B:My name     Mike.

A:     do you      it?

B:M-I-K-E,Mike.

A:      are you from?

B:Canada.

A:Nice to see you.

B:Nice to see you,     .

1.A.morning             B.bye                     C.afternoon

2.A.How                  B.Where                   C.What

3.A.Class three,Grade seven B. Class Three,Grade Seven C. Class Three,grade Seven

4.A.the                  B.an                       C./

5.A.his                 B.you                     C.your

6.A.am                  B.is                      C.are

7.A.What                B.Who                    C.How

8.A.see                 B.try                     C.spell

9.A.Where                B.Who                      C.What

10.A.to                 B.too                     C.from

 

查看答案

从方框中选择恰当的句子补全对话。(5分)

满分5 manfen5.com

A:Good afternoon!

B:   1.

A:How are you?

B:I’m fine.    2.

A:I’m fine,too. Excuse me, is that Ms.Zhou?

B:  3.  She is my teacher,and she is very good.

A:Where is she from?

B:  4.

A:What’s her telephone number?

B:   5.

 

查看答案

从Ⅱ栏中找出Ⅰ栏中各句相对应的答语。(5分)

Ⅰ栏                                         Ⅱ栏

1.Welcome to Fujian.                A. No,it isn’t.

2.Is that a map?                    B. They are pens.

3.What are these?                  C. Yes,I do.

4.Do you have a big nose.            D.Thank you

5.Who’s that boy?                  E. He is Tom.

 

查看答案

Where is        from?

        is from Canada.

A. I, His               B. he, He             C. you, He

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.