满分5 > 初中英语试题 >

Hello, everyone! My name is Bob. I have ...

Hello, everyone! My name is Bob. I have a good friend. His name is Bill. He is a dog. I like him very much.

Every morning Bill runs with me, and we play in the park every afternoon. Bill is very fat(胖的). He likes eating beef hamburgers for breakfast. For dinner, he likes fish. Bill likes red. He has two red hats. Look! They are on my bed.

But Bill is lost (丢失) now. Please help me. My telephone number is 3123216. Many thanks!

1. Bill is _________.

A. Bobs brother   B. a dog

C. a cat            D. Bobs sister

2. Bill ___________ every morning.

A. runs with Bob         B. plays with hats

C. eats hamburgers       D. watches TV

3.Bills hats are on the _______________.

A. desk             B. chair            C. bed          D. wall

4. According to the passage, which of the following is NOT true?

A. Bill is Bobs friend.

B. Bill has two red hats.

C. Bobs telephone number is 3123216.

D. Bob likes eating beef hamburgers for breakfast.

5. Bob writes the passage to __________.

A. thank Bill                 B. introduce(介绍) Bill

C. asks for (寻求) help         D. show (显示) his love

 

1.B 2.A 3.C 4.D 5.C 【解析】 试题分析:本文Bob叙述了他有一条叫Bill的狗,每天早晨Bill 和Bob 在一起跑步,Bill喜欢早饭吃牛肉汉堡包,可是现在狗丢了,他希望大家一起来帮助他找到Bill. 1.细节理解题。根据His name is Bill. He is a dog.可知,Bill是一条狗。故选B。 2.细节理解题。根据Every morning Bill runs with me,每天早晨Bill 和Bob 在一起跑步,故选A。 3.细节理解题。根据They are on my bed.可知,Bill的帽子在床上,故选C。 4.细节理解题。根据He likes eating beef hamburgers for breakfast 可知,Bill喜欢早饭吃牛肉汉堡包,不是Bob,故选D。 5.细节理解题。根据But Bill is lost (丢失) now. Please help me. 可知,Bob写这篇文章的目的是求助,来帮助他找狗-- Bill ,故选C。 考点:日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

My name is Jane. I am from Shanghai, China. I want to have a pen pal in London. London is a big city. I am thirteen years old and my birthday is February 22nd. I like to listen to music and read books after school. My favourite subject(学科)in school is art. It’s fun and interesting. I dont like math. Its too difficult..

1.Jane is from ______________.

A. England        B. America         C. China          D. Australia

2.How old is she?

A. 13           B. 12             C. 22            D. 14

3. After school, she likes to _____________

A. listen to music

B. read books

C. listen to music and read books

D. go swimming

4.Whats her favourite subject?

A. Art         B. Chinese             C. Maths          D. English

5.Can you guess the meaning of the word difficult?

A. 容易的     B. 困难的             C. 有趣的         D. 可爱的

 

查看答案

Jack is an English boy. He wants to have a friend in China. He has a healthy(健康的)eating     . He likes fruit   vegetables.     are his favourite vegetables(蔬菜). He often has fruit salad(沙拉)     dinner. He doesnt eat   or ice cream. He doesnt want to be fat (胖的).

Next to his home there     a clothes shop. Today Jack wants to     a new T-shirt. He goes to the clothes shop with     mother. The T-shirts in all colours are 35 yuan each. Jack likes red very much, so he take a     one.

Do you like him? Do you    to be his friend? You can e-mail him at Jack8118@163.com.

1.A. room        B. habit          C. table       D. game

2.A. and          B. or             C. but          D. to

3.A. Bananas      B. Apples         C. Carrots      D. Oranges

4.A. for         B. with          C. to           D. in

5.A. fruit       B. vegetables    C. hamburgers   D. salad

6.A. is           B. am             C. are          D. be

7.A. see          B. buy            C. borrow       D. play

8.A. his          B. him            C. hes        D. he

9.A. red          B. green          C. black       D. brown

10.A. have        B. ask            C. want         D. get

 

查看答案

----- ____________________?

------ I am a doctor.

A. What does he do    B. Whats your name

C. Whats your job    D. Whats your sister

 

查看答案

----- ____________________________?

----- Its black, B-L-A-C-K, black.

A. What colour is it?

B. What day is it today?

C. Whats your telephone number?

D. What about you?

 

查看答案

----- Hello, are you from America?

-----_________________.

A. No, I am.              B. Im not.

C. Yes, I am.             D. Yes, I’m not.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.