满分5 > 初中英语试题 >

Here are two pictures.A man and a boy ar...

Here are two pictures.A man and a boy are in one picture.Who are they?  Let me tell you.The man is Mr White, and the boy’s name is Bill.He’s the man’s son.Now they are in Bill’s bedroom.We can see some Chinese books in the desk.And on the bed , there is a shirt.It’s Bill’s.His trousers are on it, under his shirt.too.

Now let’s look at the other picture.You can see a woman and a girl in it.The woman is Bill’s mother and she’s in her daughter Ann’s bedroom.You can see a photo of the Whites on the white wall.Between the windows, there is a desk.A clock is on the desk.It’s eleven.What’s that on the floor? Oh, it’s Ann’s hat.but it looks like a brown cat.

1.In the two pictures we can see ____.

A.two people      B.three people

C.four people     D.five people

2. Mr White is ____.

A. Ann’s brother    B.Ann’s father

C.Bill’s friend     D.Bill’s teacher

3.Bill’s trousers are ____.

A on the bed     B.in the desk

C.on the floor     D.under the desk

4.What colour is Ann’s hat?

A White.         B.Brown        C.Black.        D.Red.

5.In Ann’s bedroom ,we can see a ____.

A.cat           B.ball           C.shirt           D.clock

 

1.C 2.B 3.A 4.B 5.D 【解析】 试题分析:这篇短文给我们介绍了White先生家的两张照片,第一张照片是White先生和他的儿子Bill;第二张照片是White夫人和女儿Ann。短文还介绍了Bill和Ann的卧室里都有些什么。 1.C 细节理解题。根据短文第一段A man and a boy are in one picture和第二段中You can see a woman and a girl in it可知,第一张照片里有一个男人和一个男孩;第二张照片里有一个女士和一个女孩,因此这两张照片里一共有四个人,故应选C。 2.B细节理解题。根据短文的大意可知,这两张照片是White一家,第一张里面是White先生和他的儿子Bill,第二张照片里是White夫人和她的女儿Ann。因此我们知道White先生应该是Ann的父亲,故应选B。 3.A 细节理解题。根据短文第一段中And on the bed , there is a shirt.It’s Bill’s.His trousers are on it, under his shirt.too.可知,Bill的裤子在他的床上。故应选A。 4.B 推理判断题。根据短文的最后What’s that on the floor? Oh, it’s Ann’s hat.but it looks like a brown cat可知,在Ann的卧室的地上,有Ann的帽子,它就像是一只棕色的猫。由此可推断Ann的帽子是棕色的。故应选B。 5.细节理解题。根据短文的第二段中A clock is on the desk可知,在Ann的卧室里有一个闹钟,其他事物在这里都没有提到。故应选D。 考点:日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

I am Bill.I am an English teacher.My wife(妻子) is Linda.She is a nurse. We have a daughter and a son.

Look! These are my friends.This is Mr Black.He’s a worker.He works in a shoe factory(工厂).He makes shoes.That’s Mrs Black.She works in a supermarket(超市).The girl is their daughter.She’s a student.She’s thirteen.The boy is their son.He is only seven years old.His name is Carl.

We are good friends.

1. What is Bill?

A.He’s Mr Black’s friend.

B.He’s Linda’s husband.

C.He’s an English teacher.

D.He’s a worker.

2. How old is Mr.Black’s daughter?

A.She’s a student.      B.She’s thirteen.

C.She’s seven.          D.We don’t know.

3.How many people are there in Bill’s family?

A.Two. B.Three.  C.Four.   D.Five.

4.Where does Mr Black work?

A.He works in a school.      B.He works in a shoe factory.

C.He works in a shop.       D.He works at home.

5.Who is Carl?

A.He’s Bill’s son.        B.He’s Linda’s son.

C.He’s a worker.            D.He’s Mrs Black’s son.

 

查看答案

完形填空(共10小题,每小题l分, 共10分)

阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。

I’m Tony.I’m a student.I’m glad to meet you here.First let me say something about my       .There’re five people in      family, my mother, my father, my sister, my brother and I.My father is an      worker.My mother is a      .She teaches English.My sister is eighteen and my brother is sixteen.I’m fourteen.We      are in the same school.We all study hard.

We live at the foot of West Hill.There’s a big river near our      .Behind it there is a hill.There’s a big tree and some small      around our house, the big tree is a pear tree(梨树) and the small trees are apple trees,       there aren’t any pears or apples on them.

     a photo of my house.In the photo, you can see three cats are in my bedroom, one is white, and the other two are black and white.We like      very much.

1.A.family    B.school    C.friend    D.everyone

2.A.his       B.her       C.my        D.your

3.A.big       B.small     C.young    D.old

4.A.teacher   B.doctor    C.cook      D.work

5.A.two       B.four      C.three     D.five

6.A.bedroom   B.house     C.room      D.home

7.A.trees     B.rivers    C.houses    D.schools

8.A.but       B.and       C.so       D.or

9.A.He’s     B.She’s    C.Here’s   D.They’re

10.A.it       B.him       C.me        D.them

 

查看答案

---My favourite(最喜欢的) teacher is my Chinese teacher.______________?

---I like my English teacher best.

A.What about you           B.What’s wrong?

C.How old are you          D.What’s your teacher like

 

查看答案

假设我们现在伦敦,通常我们不宜问Mrs.Wang:

A.Who’s this boy?          B.How are you?

C.How old are you?         D.What’s your name?

 

查看答案

---Boys and girls , sit down ,please.

---___________________________.

A.That’s OK     B.No.Stand up

C.Thank you      D.That’s all right

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.