满分5 > 初中英语试题 >

Summer Sale! Save on every record and t...

 

Summer Sale!

Save on every record and tape in the store.

POP  ROCK  JAZZ  DISCO  COUNTRY..

Specials  on all records and tapes.

LIST PRICE    SALE PRICE

$5.98           $4.48

$6.98           $5.48

$7.98           $6.48

Sale starts on June 15 and ends on June 29.

No mail or telephone orders during the sale.

Add: 308 Park Street

THE MUSIC STORE

1.The Music Store _____.

A. will open on June15.

B. is having a summer sale.

C. has sale prices only in summer.

2.What records and tapes in the store are on sale?

A. Disco.              B. Rock.          C. A and B

3. If you buy a tape that lists the  price is $ 7.98 during the sale, how much can you save?

A $3.50               B $1.50          C $4.50

4. The sale will last(持续) _____.

A. 10days              B. 15days        C. a week

5.Which of the following is true?

A. The last day of the sale is June15

B. There is no phone in the store

C. You can’t buy things over the phone.

 

1.B 2.C 3.B 4.B 5.C 【解析】 试题分析:本文介绍了音乐商店在进行夏季大甩卖。在商店里每个磁带和录像带都可以省钱。促销日期是在6月15日开始,在6月29日结束。在促销期间,不可以通过电子邮件或电话订购。 1.B细节理解题。根据Summer Sale! Save on every record and tape in the store.可知音乐商店在进行夏季大甩卖。故选B。 2.C细节理解题。根据POP ROCK JAZZ DISCO COUNTRY.. 可知在音乐商店甩卖的磁带和录像带有:流行音乐、摇滚、爵士、迪斯科、乡村音乐。故选C。 3.B推理判断题。根据短文内容可知价格单上是$7.98 ,促销价格是$6.48,因此可以节约7.98-6.48=$1.50,故选B。 4.B 推理判断题。根据Sale starts on June 15 and ends on June 29.可知促销日期是在6月15日开始,在6月29日结束,因此共持续15天。故选B。 5. 考点:广告布告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

完形填空(共10分)

One day,Mary ______ shopping with her mother.When they reached ____ the supermarket,Mary was very ____.There were many nice things and many people _____it.

Mary’s mother told her ______her.They walked around and they _______some things for breakfast.

When they came to one shelf(货架).Mary ______ some boxes of chocolate.Mary wanted her mother to buy some______ her.

Her mother gave_______a box of brown chocolate.Mary shook(摇晃)her head.She wanted a box of white chocolate.Her mother didn’t understand her.

“Why do you want a box of white chocolate?” asked her mother.

“I will not bite my fingers(咬手指) when I eat them ______ night.” Answered Mary.

After hearing this,Mary’s mother laughed and they left the supermarket happily.

1.A.went       B. go       C. goes

2.A.to          B.at         C./

3.A.happy        B.sorry      C.sad

4.A.on           B.for       C.in

5.A.to go with   B.went with  C.going with

6.A.bought       B.took      C.brought

7.A.looked       B.watched   C.saw

8.A.to           B.for        C.with

9.A.her          B.she        C.him

10.A.on          B.in         C.at

 

查看答案

Lily works as _______ as Lucy.They both get good grades.

A.hard               B.harder             C.hard---working

 

查看答案

----How did you feel about the trip?

---- _____________.

A.By train

B.The weather was fine

C.It was great.

 

查看答案

--- Are you feeling better now?

--- Yes. I’m __________ to go to school.

A.good enough        B.enough well          C.well enough

 

查看答案

He has much work today.So he decides _____ at the company(公司) this evening.

A.to stay             B.stay               C.staying

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.