满分5 > 初中英语试题 >

Sunny English Club For students 16:00 – ...

Sunny English Club

For students

16:00 18:00 Every Saturday

200 Yuan a month

9 Zhou Yu Street

Tel: 3785290

Foreign teachers, English songs and films and more!

Ocean Museum

9:00—17:00 From Thursday to Sunday

Ticket: 50 yuan

132 Xue Yuan Street

Tel: 5439871

Show you a full picture of sea lives!

Health Centre

9:00—17:30

16 Yong Le Street

Tel: 3801451

Free examinations for those over 70

Give you good advice to keep healthy!

阅读上面的信息,选择正确答案

1.Sunny English Club is for _______.

A.nurses    B.policemen    C.businessmen   D.students

2.You will pay ________ if you want to stay in the English club for half a year.

A.300 yuan   B.600 yuan

C.1200 yuan D.2400 yuan

3.You can visit Ocean Museum ________.

A.on Saturday  B.on Wednesday

C.on Monday  D.anytime

4.One can get free exams in Health Centre if he is ________.

A.9      B.17      C.67      D.73

5.If you are interested in the life of fish, you should go to________.

A.Health Centre             B.Ocean Museum

C.Sunny English Club       D.16 Yong Le Street

 

1.D 2.C 3.A 4.D 5.B 【解析】 试题分析:这篇短文作者介绍了三个不同时间,不同地点,有不同活动内容的场所。 1.D细节理解题。根据短文的开头第二行“for student”可知,故选D。 2.C推理判断题。根据短文的开头第四行“200Yuan a month”所以半年应该是600Yuan。故选 C。 3.A细节理解题。根据短文的第二段第二行“from Thursday to Sunday”判断只有A项在此时间范围内。故选A。 4.D细节理解题。根据短文最后一段倒数第二行“for those over 70”判断只有D项在此时间范围内。故选D。 5. 考点:广告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

----I’m going back to see my grandparents this weekend.

---- ________.

A.It’s very nice of you

B.You’d better hurry

C.Say goodbye to them

D.Give my best wishes to them

 

查看答案

The Japanese government must do everything ________ polluted water from running into rivers, lakes, seas and oceans.

A.keep        B.kept            C.to keep         D.keeping

 

查看答案

Her son __________ Coke, but now he __________ milk.

A.is used to drinking; used to drink

B.used to drink; uses to drink

C.used to drink; is used to drinking

D.is used to drink; is drinking

 

查看答案

---- Emily, here’s a dictionary.I hope it will help you in some way.

---- Thank you.It’s ________ what I need.

A.just B.still    C.only D.Almost

 

查看答案

---- Mum, could I have ____________ to drink?

---- Oh, dear.You can only drink some water.There is _________ in the kitchen.

A.something; nothing else B.anything; something else

C.something; else nothing D.anything; else something

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.