满分5 > 初中英语试题 >

1.___________ (care) will be not only b...

 

1.___________ (care) will be not only bad for learning, but for your future life.

2.Passagers(乘客) are told to take all their ________ (person) things with them when they leave the plane.

3.One thing I have noticed is that when people have to wait, they become________ (patient) or uncomfortable.

4.---This is such a difficult question.    ---Yes, it is ___________ (certain) not easy.

5.Jenny and her parents pay a visit to her grandparents at a _________ (fix) date every month.

 

1.Carelessness 2.personal 3.impatient 4.certainly 5.fixed 【解析】 试题分析: 1.句意:粗心不仅对你的学习有害处,还对你未来的生活有害处。care可以做名词或动词,意思是关心,在意。根据句意可知,这里我们应该填的是粗心,并且在句中做主语,应该用名词形式,故填carelessness。 2.句意:乘客们被告知在离开飞机的时候带好他们的个人用品。person是一个名词,意思是人。根据句意可知,这里表示的是个人的东西,因此应该用形容词形式,故填personal。 3.句意:我注意到的一件事是当人们不得不等待的时候,他们会变得没有耐心或不舒服。patient 是一个形容词,意思是有耐心的。根据句意可知,这里应该表示没有耐心,故填impatient。 4.句意:-这个问题如此难。-是的,它当然是不容易的。certain 是一个形容词,意思是确定的,一定的。根据句意可知,这里应该用副词形式,来修饰形容词easy。故应该填certainly。 5.句意:Jenny和她的父母每个月在固定的日期去看望她的爷爷奶奶。fix 是一个动词,意思是修理,固定。根据句意可知,这里应该填一个形容词,来修饰后面的名词date。故填fixed。 考点:单词拼写。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

 

1.Li Jiajia often helps his classmates and teachers and he often gets ________ (表扬)from them.

2.The product (产品) of the company has reached its international _________(标准), so it sells well all over the world.

3.The Great Wall was built with stones and bricks in___________ (古代的) times.

4.The ___________ (关系) between people of the same family is stronger than others.

5.When the person in power is ___________ (缺席的), people will do as they like.

 

查看答案

Minoru Yamasaki was a famous American architect (建筑师). He was born in 1912 in Seattle, Washington. Minoru went to college to study architecture. Every summer he worked in a fish factory to help pay for college. He slept in a room with 100 other men.

Yamasaki sometimes dreamed about his work. Once he woke up at three o’clock in the morning. He remembered a building that was in his dream. He got up and started to draw.

Yamasaki was different from other architects. His buildings give people a feeling of peace and happiness. Many of his designs have pools of water, flowers, and windows on the roof to let in light. He wanted to give them a place away from the busy ways of modern life.

Yamasaki worked for several companies. But his success began when he started his own company. In 1956, he won the Architect’s First Honor Award for his design of an airport in St. Louis, Missouri. He won two more awards over the next five years. In 1962, he designed the World Trade Center in New York. In 1993, a bomb exploded (炸弹爆炸) in it. But the buildings did not fall down because they had a good design.

Yamasaki had strong opinions about his buildings. They had to be built his way. He refused to change the design of his buildings, even if he lost a job. Jun,2 1986. was the date of his death. He designed more than 300 buildings. People will enjoy the design and beauty of his buildings for a very long time.

The title

A     1.   American architect

Be born

In 2.  in Seattle, Washington

In college

Studied architecture in college

Worked in a fish factory to   3.  for college

4.  in a room with 100 other men

His design of buildings

Made people   5.__ peaceful and happy

Had   6.__ opinions about his buildings

The World Trade Center didn’t fall down after a bomb explosion

Successful career

Was not the 7.   as other architects

Didn’t begin his successful career   8.  he started his own company

Won    9. Awards for his famous design before 1962 and designed over 300 buildings in his life

Date of his 10.

Died on Jun, 2  1986

 

查看答案

Even in early time, people could realize the important of dreams and knew that dreams gave meaning to life. Every great achievement (成就) has been the result of years of dreaming. If a person has a dream and holds fast to it, he or she will find a way to bring it into reality (现实).

Children do not have much experience or knowledge. However, they are natural dreamers. We should not laugh at them for being naive. Many great men were dreamers when they were children. One such dreamer was Thomas Edison. He used to be ostracized (排斥) when he was in primary school, but his achievements were greater than everyone else’s in his time.

Teenagers and young people should also be encouraged to dream. The world is full of successful teenagers and young people. They dreamt big and their dreams changed their lives and even the world. Steve Jobs and Bill Gates are the good examples. They have developed technology and brought great progress (进步) to human besides making money for themselves.

Older people should believe that it is never too late to dream and that human mind is never too old to make dreams turn into reality. Colonel Saunders realized his dreams at the age of 67 and set up the biggest fried chicken company (KFC) in the world.

To dream is a wonderful ability which can lead to wonderful results. Olympic records were broken by players who were brave enough to dream. No one is too young or too old to dream and to make dreams come true.

1. Young people should be encouraged to dream because ______.

A. their dreams are natural

B. they are greater than everyone else

C. they have much knowledge

D. their dreams might change the world

2.What does the example of Colonel Saunders show us?

A. Setting up a big company is a wonderful ability.

B. Developing technology can bring great progress.

C. Even older people can make their dreams come true.

D. People should be brave enough to dream when they are young.

3.The underlined word “naive” in the passage means “______” in Chinese.

A. 逆反的    B. 幼稚   C. 调皮的      D. 冲动的

4. The best title (题目) for the passage is “______”.

A. From Dream to Reality

B. Good Examples of Dreams

C. Achievements in History

D. A list of Successful Dreamers

 

查看答案

Once there was a man traveling in a faraway village. As he was passing the elephants, he suddenly stopped. He found that these huge elephants were being held by only a small rope tied to their front leg. No chains(锁链), no cages. It was clear that the elephants could, at any time, break away from their ropes but for some reason, they did not.

He saw a trainer nearby and asked why these animals just stood there and didn’t try to get away. “Well,” the trainer said, “when they are very young and much smaller we use the same size rope to tie them and, at that age, it’s enough to hold them. As they grow up, they still believe they cannot break away. They believe the rope can hold them, so they never try to break free.”

How could it be? These animals could at any time break free from their ropes. But because they always stuck right where they were, they believed they couldn’t.

Just like the elephants, how many of us go through life believing that we cannot do something, just because we failed at it once before? We should never give up the struggle(挣扎) in life.

1. What did the writer see in the village?

A. Chains        B. Elephants

C. Cages      D. Farmers

2. Why do the elephants never try up to break free from the ropes?

A. Because they think they can not.

B. Because they are too old to do it.

C. Because they like their living places.

D. Because they get on well with the trainer.

3. How did the man feel after he heard what the trainer said?

A. Moved        B. surprised

C. Angry       D. Nervous

4.Which of the following is the missing part in the last paragraph?

A. Failing is part of learning.

B. We should be different from others.

C. Helping animals is helping ourselves.

D. Traveling always makes people relaxed.

 

查看答案

(1)Shirley Temple, the once-famous child movie star, died at the age of 85 on February 10, 2014. She was born on April 23, 1928. She was good at acting and dancing. In 1934, she starred(主演) in the movie Bright Eyes. From then on she became famous around the world. Later she starred in other movies and won a Juvenile Oscar in February, 1935.

For many Americans born in the 1930s and 1940s, Temple was not just an on-screen star but also a close friend in their childhood. She was remembered by the world as the forever “little angle”. An American movie star said, “Little Shirley Temple encouraged the whole country during the Great Depression(大萧条).”

(2)Shi Li and Cui Jiping are husband and wife. They are disabled. They complete the first Chinese encyclopedic(百科知识的)dictionary for deaf people and people with hearing problems.

The dictionary includes words on medicine, education, psychology, law, history and culture about deaf people’s life. This book provides a learning tool for this special group of people and it helps them know about the world more easily.

They spent six years and over 1,000,000 yuan on the book. They first collected material for the book by themselves, then they invited a lot of experts(专家) across the country to write.

The book is warmly welcomed by the deaf. One of the readers said, “The book shows that we’re not alone. We can have our own way to communicate with the world.

1. Temple won the first Juvenile Oscar in        .

A. 1928             B. 1934          C. 1935           D. 1948.

2. From the passage we know that Temple        .

A. was not good at dancing

B. began to star in her first movie when she was ten years old.

C. was unfriendly to her fan

D. encouraged the whole country during the Great Depression

3. According to the passage, Shi Li and Cui Jiping         .

A. are disabled people full of love

B. wrote many famous books.

C. finished the book by themselves

D. live a very poor life

4.Which of the following is TRUE about the book?

A. It is the first world encyclopedic dictionary.

B. It can help deaf people know about the world more easily.

C. It took them sixteen years to finish the book.

D. It includes medicine and art about the life of deaf people.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.