满分5 > 初中英语试题 >

In many English homes people eat four me...

In many English homes people eat four meals a day. They have breakfast at any time from seven to nine in the morning. They eat porridge(粥), eggs or bread and drink tea or coffee at breakfast. Lunch comes at one o’clock. Afternoon tea is from four to five in the afternoon and dinner is about half past seven. First they have soup, then they have meat or fish with vegetables. After that they eat some other things, like bananas, apples or oranges. But not all English people eat like that. Some of them have their dinner in the middle of the day. Their meals are breakfast, dinner, tea and supper and all these meals are very simple.

1.Many English people have _________ meals a day.

A. two      B. three   C. four  D. five

2.People may have______ for their breakfast according to(根据) the passage.

A. tea and eggs      B. hamburgers and tea

C. coffee and salad  D. eggs and fish

3.People have lunch at__________.

A.any time    B.nine

C.five  D.one

4.People don’t have ________ for their dinner.

A.bananas and apples  B.soup and meat

C.meat and fish       D.Porridge

 

1.C 2.A 3.D 4.D 【解析】 试题分析:这篇文章讲述了很多英国人一天吃四顿饭,早上7点到9点吃早餐,下午一点钟吃午餐,四点到五点是下午茶时间,晚上7点半吃晚餐。 1.细节理解题。根据文章In many English homes people eat four meals a day.可知,很多英国人一天吃四顿饭。故选C 2.细节理解题。根据文章They eat porridge(粥) eggs or bread and drink tea or coffee at breakfast.可知,他们在早餐可以喝茶,吃鸡蛋。故选A 3.细节理解题。根据文章Lunch comes at one o’clock.可知,很多人在一点钟吃午饭。故选D 4.细节理解题。根据文章First they have soup, then they have meat or fish with vegetables. After they eat some other things, like bananas, apples or oranges.可知,他们在晚餐喝汤,吃肉或者鱼,蔬菜。所以,他们在晚餐不喝粥。故选D 考点:日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

A woman is having some trouble(患病) with her eyes, so she goes to see the doctor. He is a new doctor and doesn’t know her, so he asks some questions and one of them is, “How old are you?”

The woman says, “I don’t know, doctor, but let me think about it.” She thinks for a few minutes and then says, “Yes, I know now, doctor! When I marry(结婚), I am eighteen years old, and my husband is thirty. Now my husband is sixty. And that is twice(两倍) thirty. So I am twice eighteen. That’s thirty-six, isn’t it?”

1.Something is wrong with the woman’s ___________.

A. head              B. eyes

C. ears              D. mouth

2.The new doctor wants to know the woman’s __________.

A. ID number     B. address

C. name           D. age

3.The woman can’t remember(记得) _______ age.

A. the doctor’s   B.  her husband’s

C. her     D. her son’s

4.The woman is _________ years old now.

A. eighteen       B. thirty

C. thirty-six     D. forty- eight

5.The woman is ______ years younger than(比…..年轻)her husband.

A. twelve      B. eighteen

C. twenty      D. twenty-four

 

查看答案

完形填空。(共15小题,每小题1分,满分15分)

根据短文内容,从各题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。

It is evening.         old cock(公鸡) is sitting        a tall tree. A fox(狐狸)     the tree and      the cock.

“Hello, Mr Cock. I have some good news for you,” says the fox. “Oh?” says the cock. “What is it?”

“All the animals        good friends now. Let’s         friends, too. Please come      and play     me.”

“Fine!” says the cock. “I’m very glad      that!” Then he looks up. “Look! There is something over there.” “What are you     ?” asks the fox. “Oh, I see     animals over there.   coming this way.”

“ Animals?”  “Yes, oh, they are dogs.”

“What? Dogs?” says the fox. “Well…well, good-bye.”

“Wait, Mr Fox,” says the cock. “     go. They are only dogs. And dogs are our friends now.”

“ Yes, but they      that yet.”

“I see. I see.” says the cock. He smiles and      to sleep.

1.A. A       B. An    C. The   D. This

2.A. in       B. on   C. with   D. from

3.A. coming   B. comes   C. comes to  D. coming to

4.A. Look at      B. looking   C. looks   D. looks at

5.A. is     B. are    C. am   D. was

6.A. be    B. am   C. are      D. is

7.A. up          B. over          C. down         D. with

8.A. to        B. for      C. with    D. and

9.A. listen    B. to listen to  C. to hear   D. hear

10.A. looking at  B. saw      C. looking  D. see

11.A. any    B. some      C. a       D. a lot

12.A. They    B. It is   C. It    D. They are

13.A. Not       B. Doesn’t  C. Don’t   D. Don’t do

14.A. aren’t know  B. doesn’t know C. know      D. don’t know

15.A. go    B. goes    C. to go   D. Come

 

查看答案

Which of the underlined part has a different sound(划线发音不同)?

A. cake          B. name           C. face              D. what

 

查看答案

Which of the underlined part has a different sound(划线发音不同)?

A. cute          B. music         C. bus       D. Use

 

查看答案

The little boy _________, “I can ________ English now.”

A. say , speak        B. speaks, say

C. says, speak        D. speak, says

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.