满分5 > 初中英语试题 >

I am Jerry. My family is in New York. We...

I am Jerry. My family is in New York. We have got a big house. There are three bedrooms(卧室). One is for my parents. One is for my sister Betty. One is for my brother Tony and me. I havent got any grandparents, aunts or uncles in my family.

My father is forty-three years old. He is a hotel manager. My mother is forty. She is a secretary in a factory. Betty is sixteen years old. Tony is nine years old and Im twelve years old. We are students. I love my family.

1. Jerrys family is in       .

A. London   B. Beijing

C. New York  D. Shanghai

2. There are three       in the house.

A. hotels   B. restaurants

C. offices   D. bedrooms

3. Jerrys father works       .

A. in a hotel    B. in a school

C. in a factory  D. in a library

4. Tony is       years old.

A. nine    B. twelve

C. Sixteen  D. Forty- three

5.       is the best title(标题)for this passage.

A. My School  B. My Family

C. My Teacher  D. My Friend

 

1.C 2.D 3.A 4.A 5.B 【解析】 试题分析:这篇短文主要介绍了小作者的家庭,家庭成员及其他们的年龄,职业等,还介绍了家里的卧室等情况。 1.1】细节理解题.根据My family is in New York.得知我们一家人在纽约. 故选C. 2.】细节理解题。根据There are three bedrooms(卧室).得知我们家有三个卧室。可知选D。 3.】细节理解题.根据My father is forty-three years old. He is a hotel manager.得知爸爸在一个旅馆,故选A。 4.】细节理解题.根据Tony is nine years old.Tony今年九岁了。故选A。 5.】综合推理题.根据全文内容主要介绍了我的家庭。故选B。 考点:考查日常生活类阅读
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

阅读理解(30分,每小题2分)

Boys and girls, welcome to our school restaurant. Food and drinks in the restaurant are cheap(便宜的)and delicious. For breakfast, you can eat eggs, boodles and drink milk. For lunch and dinner, you can have rice, different(不同的)kinds of meat and vegetables. And you can have some apples and lots of drinks. Come and have a meal(餐), please. Its a good place to enjoy yourself.

Open hours:

Monday——Friday (6:30-9:30pm)

Saturday——Sunday (7:00-8:00pm)

1. This is a       restaurant.

A. hospital  B. hotel

C. school   D. factory

2. Food and drinks in the restaurant are       .

A. small   B. sweet   C. delicious  D. hot

3. You can eat       for breakfast in the restaurant.

A. vegetables  B. meat   C. rice   D. eggs

4. You can have dinner at       on Sunday night.

A. 7:30   B. 8:30   C. 9:30   D. 10:30

5. The speaker(说话者)probably(可能)is       .

A. on the farm  B. at a dinning hall

C. at home      D. at a theater

 

查看答案

完形填空(10分)

Im Wang Jun from China. Im a Chinese    . Im a boy. My English name is Oscar and Im twelve. There are    people in my family.     are my father, my mother, my grandmother and I. My parents are doctors in the same     in Hefei. My father is forty-two and my    is forty. My grandmother is very old. She lives with    . Im in No. 40 Middle School. Im in Class One, Grade Seven. There are fifty      in my class. We all like English. My classroom is not very big,     it is very clean and nice. We have a      school because there are lots of flowers and tree       it. And we love our school very much.

1.A. student B. teacher C. doctor   D. worker

2.A. six  B. five  C. four      D. three

3.A. These  B. Those  C. They      D. There

4.A. hospital B. school  C. factory D. hotel

5.A. sister B. brother C. grandmother D. mother

6.A. us  B. her  C. him   D. it

7.A. windowsB. students C. books   D. teachers

8.A. and  B. so  C. or   D. but

9.A. bad  B. small  C. beautiful  D. sweet

10.A. betweenB. on  C. in    D. next to

 

查看答案

---       Where is No. 1 Middle School?

--- Its next to the city library.

A. Youre welcome!

B. Excuse me!

C. Thank you!

 

查看答案

--- Has she got any sisters?

----       . She has got one sister.

A. No, she hasnt

B. Yes, she has

C. No, I havent

 

查看答案

My favourite book Harry Potter and I like       it again and again.

A. reading   B. watching   C. looking at

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.