满分5 > 初中英语试题 >

As I stood outside with my two dogs yest...

As I stood outside with my two dogs yesterday , it was so cold that my nose and face felt frozen ( 结冰的).

Of course, that doesn’t matter to Ricky and Lucy. They have a habit that they must find a place to fight with each other no matter how cold or hot it is.

As cold as it was, I was excited thinking about how wonderful this special cold really was.

Then the sun broke through the clouds and memories of summer’s really hot days came through my mind. I could remember standing in heat of the afternoon, with sweat pouring down my head and the hot, burning sun against my face.  I told myself then and there that in the cold of the winter I would wish I had this heat. Because of the special cold, I enjoy the heat more.

So I realized that without the extremes in my life, I would never appreciate the days

When things just right. without the extremes, life would be boring. For example, heath problems remind us that we need to pay more attention to how we live.

Now, I want to start finding a reason to be happy, even if it’s simply the fact that I’m still alive in the world.

根据材料内容选择最佳答案,将其标号填入题前括号内。

1.The first paragraph mainly tells us ____________.

A.The writer stood outside

B.The writer’s nose and face hurt

C.It was very cold

D.The writer had two dog

2.Clichy and Lucy have a habit that they must find a place to _________ with each other.

A. share      B. fight       C. play     D. talk

3.The writer felt so cold that she wished __________________.

A.  she could sweat in the hot day

B. it was hot that day

C. she could go home soon

D.  she could go swimming

4.The underline word “appreciate” means “__________________” in Chinese.

A.欣赏    B. 经验   C. 感激   D. 回忆

5.What is the best title for this passage?

A. Memories of summer’s hot days

B. Follow the habit

C. Two extremes in life

D. Weather information

 

1.C 2.B 3.B 4.C 5.C 【解析】 试题分析:昨天我和我的两只狗站在外面。天气特别冷,后来太阳出来了,让我记起来夏天特别热的时光。我意识到如果生活中没有极端的事情,我将永远不会感激我的生活。当事情只是正确,没有极端,生活会很无聊。 1.段落大意题。我昨天和我的两只狗站在外面时,天气太冷了以至于我的鼻子和脸感觉像是结冰了。可知本段讲的是天气冷。故选C。 2.细节理解题。根据文章第二段第二句话可知,他们有一个习惯,无论多冷或多热他们都必须找个地方打架。故选B。 3.细节理解题。根据文章第四段倒数第二句并结合前面几句可知,作者希望在寒冷的冬天能拥有夏天的温度。故选B。 4.词义理解题。所以我意识到如果生活中没有极端的事情,我将永远不会感激我的生活。故选C。 5.主旨大意题。通过最后两段可以本文讲的主要是生活的两个极端,正反两面。故选C。 考点:故事类阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

完形填空(10小题,每小题1分,共10分)

先通读短文,掌握其大意,然后从A、B、C、D四个选项中选出一个可以填入相应空白处的最佳答案,并将其标号填入题前括号内。

Bill and Mari are happy couple .Bill is musical , athletic and fun –loving .Mari is creative ,playful and caring .Bill’s    include skiing ,hiking and gardening while Mari     time cooking , gardening and hiking .They    love music and play many instruments together . They live       a safe, friendly neighborhood.

Bill and Mari had their son Sammy five years after they got married. He is a lovely       now. This family     playing music together , going to Granny’s house , camping , playing with family and friends , and visiting different kinds of fun places     the playground , zoo , and beach . Mari loves being a stay-at –home mom. She and Sammy are always      doing fun activities together. Bill loves to come home after a busy day at work and play with Sammy in their studio.

They especially look forward to holidays. They love the holiday    it gives them good reasons to get together with family and friends to enjoy good food and conversations. Christmas is a good time for their family, they love to decorate their home, the tree and sing Christmas songs together after      a Christmas Eve dinner.

1.A. sports         B. interests   C. matters       D. hobby

2.A. spends        B. takes        C. costs         D. pays

3.A. none          B. all          C. both        D. either

4.A.  on           B. in         C. under         D. with

5.A.girl            B. boy          C. sister      D. pet

6.A.love            B. hate      C. find          D. stop

7.A. look like      B. as long as   C. as soon as    D. such as

8.A. bored           B. angry       C. busy         D. pleased

9.A. because        B. unless       C. until          D. if

10.A.inviting        B. considering    C. sharing    D. filling

 

查看答案

---Can I help you?

---Yes. I’d like a ticket to Mount Emei. . Can you tell me ______ take to get there?

A. how soon will it   B. how soon it will

C. how long it will   D. how long will it

 

查看答案

John was made ______ the car for a week as a punishment.

A. to wash    B. washing      C. wash

 

查看答案

There is no dictionary _______you can find everything.

A. that   B. which   C. where   D. in that

 

查看答案

I don't know if it ____ (rain) tomorrow.  If it ______ (rain) tomorrow, I won’t climb the hills.

A. rains, rains         B. will rain, rains

C. will rain, will rain  D. rains, will rain

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.