满分5 > 初中英语试题 >

In the recent years, people have shown t...

In the recent years, people have shown their thanks, invitations, or hopes and wishes, or something else in different kinds of cards. Here are some cards below.

Dear Mr Li:

Happy Teachers’ Day! We’re all very happy to be your students

Best wishes to you.

Wang Nan

 

Dear Mark,

Thanks for looking after my little dog while I was away on vacation. I took many photos in the mountains and I’ll show them to you this weekend.

 

Tom

 

Dear Kate,

Wish you every success in your mid-exams next Tuesday.

We miss you very much.

 

Lucy

 

INVITATION TO LILY’S PARTY

It is a birthday party for Lily!

Time: Sunday, June. 16th and 6:00 am

Place: Lily’s house, Center Street.

Come here and have fun.

 

根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。

1.________ must be a teacher in a school.

A. Mr. Li     B. Ben     C. Lucy     D. Mark

2.Tom expresses his ________ in his card..

A. hopes     B. wishes

C. thanks    D. invitation

3.Kate is going to ______ next Tuesday.

A. take mid-exams        B. have a birthday party

C. go on a vacation       D. look after the dog.

4.Lily’s good friends are going to her birthday party________..

A. this Saturday          B. next Tuesday

C. on  October 10th       D. on June 16th

5.________ has a dog .

A. Kate   B. WangNan    C. Mark     D. Tom

 

1.A 2.C 3.A 4.D 5.D 【解析】 试题分析:这篇短文中有四封信,第一封是王楠写给李老师的,祝他教师节快乐;第二封是Tom写给Mark的感谢信;第三封是Lucy写给Kate的,祝她考试顺利;最后一封是Lily过生日的邀请信。 1.细节理解题。根据短文的第一封信可知,这是王楠写给李老师的信,信中第一句话就说到Happy Teachers’ Day!,教师节快乐。由此我们可以知道,Mr. Li 是一个老师。故选A。 2.细节理解题。根据短文中的第二封信中Thanks for looking after my little dog while I was away on vacation可知,在这里Tom向Mark表示感谢,因为Mark在他度假时帮助他照顾他的狗。故选C。 3.细节理解题。根据短文中Lucy写给Kate的信中Wish you every success in your mid-exams next Tuesday可知,Lucy希望Kate在下周二的期中考试中取得好成绩。由此我们可知Kate下周二要进行期中考试了。故选A。 4.细节理解题。根据短文最后一段可知,这是Lily的生日聚会的邀请信,信中说到晚会的时间是Time: Sunday, June. 16th and 6:am。所以Lily的好朋友们应该在6月16日去参加生日聚会。故选D。 5.细节理解题。根据短文第二封Tom写给Mark的感谢信中Thanks for looking after my little dog while I was away on vacation可知,Tom因为他度假时,Mark照顾他的狗而向Mark表示感谢,由此我们可以知道,Tom有一只狗。故选D。 考点:日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

If you go to a fast food restaurant, you will probably see a lot of teenagers. Today, many teenagers are overweight, and some of this is because of their bad eating habits. Most teenagers love food with a lot of fat, oil, salt and sugar. People often call this kind of food “junk food”.

But bad eating habits go beyond fast food. We find many teenagers eat unhealthily. Some don’t have breakfast before they go to school. During the day, some don’t have a proper meal for lunch. In a recent survey at one school, scientists found that over two-thirds of the students didn't follow a healthy diet. They didn’t like vegetables, and many of them didn’t like to eat fruits. They preferred to eat food with a lot of salt, sugar or fat.

Parents today also worry about their children’s diet. Some doctors give the following advice:

Teenagers shouldn’t eat too much junk food.

Teenagers shouldn’t eat food with too much salt. Salt can cause high blood pressure in the future.

Teenagers should eat food with less fat, oil and sugar.

Teenagers need to eat some fruits and vegetables every day. Fruits and vegetables are rich in vitamins and have little fat.

Teenagers need to drink more milk. Milk will help their bones grow.

Teenagers need to eat breakfast every day. This is good for their body and mind.

根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。

1.The main reason why many teenagers are overweight is that they

eat too much________.

A. milk and sugar       B. fruits and sugar

C. vegetables and salt  D. fat, oil, salt and sugar

2.In a recent survey at one school, what did the scientists find ?

A. Teenagers don’t have breakfast before going to school.

B. Teenagers have a bad eating habits.

C. Teenagers don’t like eating vegetables.

D. Teenagers don’t have a proper meal for lunch.

3.Why is milk important to us ?

A. Because it will help the bones to grow.

B. Because it is good for the body and mind.

C. Because it is with less fat, oil and sugar.

D. Because it is junk food.

4.In this passage, doctors advise teenagers to eat more______.

A. food with less salt and milk   B. food with much fat and sugar

C. vegetables and fruits          D. food with no salt and oil

5.The best title for this passage should be ________.

A. Keeping good habits      B. Fast food is good

C. Unhealthy food is bad   D. Advice on healthy eating

 

查看答案

Mr. Smith had a hotel near the biggest train station in London. A lot of foreigners stayed there for the night. Mr. Smith only knew English, so he found it not easy for him to understand the people from other countries such as Russia, France and Japan. He thought Russian was boring but Japanese was interesting. So he asked a friend of his who knew Japanese to teach him. He studied hard and happily. At first he learned some, but soon he found that it wasn’t easy to remember Japanese words. His friend asked him to write down the useful words on his notebook so that he could use them. He did as he was told. He found it helpful for him to do so.

One evening, there were a lot of people in the dinning room of his hotel. They were all busy eating something, but a Japanese was walking up and down there. He seemed to be waiting for someone. Mr. Smith thought to himself, Maybe the man is hungry and wants to eat something, but he doesn’t know any English. I’ll try to help him.”

Because Mr. Smith knew only a little Japanese, he had to take out his notebook and showed the sentence I am very hungry” to the Japanese.

To his surprise, the Japanese took a look at it and gave him two dollars, and then left the hotel.

根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。

1.In this passage, Mr. Smith learned ______ from one of his friends.

A. Russian  B. French

C. English  D. Japanese

2.After a few days, Mr. Smith found it ______ to learn Japanese.

A. interesting    B. difficult

C. boring   D. easy

3.Mr. Smith decided to help the man because he ______.

A. thought the man was hungry

B. found the man was really upset

C. could practice Japanese with the man

D. knew who the man was waiting for

4.If Mr. Smith knew more about the Japanese language, the Japanese would ______

A. go to walking up and down

B. teach him more useful words

C. stay in the dinning room for dinner

D. help him serve other foreigners

5.Which of the following is WRONG?

A. Mr. Smith knew three foreign languages.

B. The Japanese thought Mr. Smith was a man asking for money.

C. The Japanese might be waiting for someone to have supper together.

D. The Japanese might be worried because nobody could understand him.

 

查看答案

完形填空(10小题,每小题1分,共10分)

先通读短文,掌握其大意,然后从A、B、C、D四个选项中选出一个可以填入相应空白处的最佳答案,并将其标号填入题前括号内。

Johnny Sylvester, eleven years old, was in hospital. Several days before, _____he was playing in a football game, he ______and his head hit the ground. The doctors believed that he might never get well.

“He seems to have __ hope. So medicine won’t help. Perhaps he needs something else,” said one of the doctors. “When I visit Johnny, all he ever says is that he would like to meet Babe Ruth.”

To meet Babe Ruth, of course, was not possible. Babe Ruth was as important a man in America as the president ____, and he was the most famous baseball player in the game.

The next day, Johnny’s father___  ___to tell Babe Ruth about the story of Johnny on the phone. Twenty-four hours _____that, in walked Babe Ruth. Young Johnny couldn’t believed it really was the Babe.

Babe Ruth sat down at Johnny’s bedside and said, Now listen, kid, you’ve got to get well. I’ve ____ you a new American League baseball. You must start throwing it.”

Johnny said_______, and his eyes were in admiration at the great man.

For Johnny this was the beginning of a new life, once he thought he would never see. To the surprise of his doctors, young Sylvester went out of the hospital on his own ______a few weeks later. He was also able to live a healthy life------- all because of the ______ of Babe Ruth.

1.A. while      B. when      C. before       D. after

2.A. fell        B. stopped    C. ran         D. jumped

3.A. waken up   B. picked up  C. put up       D. given up

4.A. him       B. himself    C. he           D. his

5.A. tried      B. managed  C. improved      D. decided

6.A. though    B. since      C. after          D. before

7.A. fetched    B. caught     C. taken         D. brought

8.A. nothing    B. anything   C. everything     D. something

9.A. shoes      B. legs      C. feet           D. socks

10.A. reply      B. present    C. photo         D. success

 

查看答案

--- Could you tell us ______ ?

--- About two weeks.

A. how often are you going to be away

B. how often we are going to be away

C. how long are we going to be away

D. how long we are going to be away

 

查看答案

--- He didn’t come to school yesterday, didn’t he ?

--- _________.He was ill in bed.

A. Yes, he did       B. No, he didn’t

C. Yes, what a pity  D. No, I think

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.