满分5 > 初中英语试题 >

Today is Sunday. Our class meets at seve...

Today is Sunday. Our class meets at seven thirty a.m. at the school gate. We take a bus to Haian Park. The price(价格)of the ticket() for each adult(成人) is eighteen yuan, but for each student is half. The park is open from 8 a.m. to 5 p.m. First we play games in the park. And then we have dinner at noon. After that we sit and chat under the trees. At half past three, we go to the Swimming Club. We come back home at about six o’clock in the afternoon because(因为) it is time for all of us to have supper. We are tired() but we are very happy.

1.We meet ___________

A. at the school gate.   B. in the park

C. in the bus    D. in the Swimming Clu学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!b

2.The price of the ticket for each student is _________yuan.

A. nineteen          B. thirty—six    C. nine        D. eighteen

3.The park is open for _______hours a day.

A. eight      学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!      B. nine      C. ten        D. eleven

4.After dinner we sit and chat________

A. at home       B. near the club    C. on the sofa   D. under the trees

5.Why do the students go home at about six p.m.?

A. Because they are happy         

B. Because they are tired

C. Because they go home for supper 

D. Because they have some homework to do

 

1.A 2.C 3.B 4.D 5.C 【解析】 试题分析:本文叙述了在周日班里的学生组织去公园玩,他们坐车去那里,相约在学校门口集合,公园门口学生的票价是成人的半价,他们玩得很高兴,大约到了6点吃晚饭的时间了,他们就回家了。 1.细节理解题。根据Our class meets at seven thirty a.m. at the school gate.学生相见在学校的门口,故选A。 2.细节理解题。根据The price(价格)of the ticket(票) for each adult(成人) is eighteen yuan, but for each student is half. 成年人的价格是18元,学生半票,所以因该是9元,故选C。 3.细节理解题。根据The park is open from 8 a.m. to 5 p.m.可知公园开门的时间为9个小时,故选B。 4.细节理解题。根据After that we sit and chat under the trees. 晚饭后坐在树下聊天,故选D。 5.细节理解题。根据We come back home at about six o’clock in the afternoon because(因为) it is time for all of us to have supper. 因为到了吃晚饭的时间了,所以他们大约6点回家,故选C。 考点:故事类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Today is Children's Day. Mr. Lee and his students are watching animals. Some of the boys are going to the monkey -house to se学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!e the monkeys. Some of the girls ar学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!e going to the panda-house to see the pandas. San and Billy are going to the tiger-house to see the tigers. Ann, Lily, and Sue are going to the bird-house to see the beautiful birds. Look at Jenny, She wants to give the animals some food. But Mr. Lee says to her, “I am sorry that you can't do that.” Jenny's face is red when she hears the words.

根据短文,判断正误,正确的写 “T”,错误的写 “F”

1.Today is June first.

2.Mr. Lee and his students are having a class at school today.

3.Some boys are  watching the monkeys.

4.Only Lily and Sue are go学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!ing to watch the birds.

5.Jenny's face becomes red because she feels sorry.

 

查看答案

In many English homes, people eat     meals(餐)a day: breakfast, lunch, tea and dinner. They       breakfast at any time   seven     nine in the morning. They      tea or coffee   eat bread or eggs.     comes at one o’clock in the afternoon.        tea is from four to five in the afternoon, and dinner is about 7:30.  First, they have some soup; then they have meat()or fish with v学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!egetables(蔬菜). After that, they eat some other things,       bananas, apples or oranges. But not all English people like that. Some      them have their dinner in the middle of the day. Their meals are breakfast, dinner, tea and these meals are very simple(简单).

1.A. one       学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! B. two          C. three          D. four

2.A. has       B. have       C. eats          D. eating

3.A. to        B. on         C. from         D. in

4.A. in        B. to         C. from         D. at

5.A. drink     B. drinks      C. cook         D. cooks

6.A. but       B. and        C. or           D. with

7.A. Breakfast  B. Lunch      C. Supper       D. Tea

8.A. Morning   学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! B. Afternoon   C. Evening      D. Night

9.A. look like   B. are like     C. like         D. would like

10.A. of          B. on         C. in           D. for

 

查看答案

Why not________ to the city?

A. go       B. to go       C. going    D. went

 

查看答案

She wants _______ an Mp3 _____me on my birthday.

A. buys /for    B. to buy/to    C. buy/to    D. to buy/for

 

查看答案

---- _______ I go on a trip to Shanghai?--- Yes, you may.

A. Can      B. Could        C. May     D. Am

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.