满分5 > 初中英语试题 >

Her name is Mary. She comes from London....

Her name is Mary. She comes from London. She is in China with her father and mother. She can speak a little Chinese. She studies in No. 80 Middle School in Tianjin. She is in the same school as her parents (father and mother). She is a good student. She goes to school six days a week. She likes getting up early. She doesn't like to be late. She often goes to school very early. But today she gets up late. So she gets to the classroom at 7 :30. But there aren't any students in it. She is not late. She is still early. It's Sunday today. The students are all at home.

1.Mary is from_________.

A. America          B. China           C. No. 80 Middle School      D. England

2.Mary's parents work in_________.

A. Beijing           B. America         C. Tianjin                  D. a factory

3.Mary doesn't like to_________.

A. go to school       B. be late           C. get up early              D. live in China

4.Nobody (没有人)is in the classroom because_________.

A. it's Sunday                      

B. Mary gets to the classroom so early

C. the students are playing outside      

D. it's 7:30 now

 

1.D 2.C 3.B 4.A 【解析】 试题分析:本文叙述了玛丽来自英国,但是她现在和她的父母生活在中国,她在天津88中上学,她是一个好学生,她不喜欢迟到。 1.细节理解题。根据She comes from London.可知玛丽来自英国,故选D。 2.细节理解题。根据She studies in No. 80 Middle School in Tianjin. She is in the same school as her parents (father and mother). 可知她的父母在天津,故选C。 3.细节理解题。根据She doesn't like to be late. 她不喜欢迟到,故选B。 4.细节理解题。根据But there aren't any students in it. She is not late. She is still early. It's Sunday today.教室里没有人,因为是周日,故选A。 考点:日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

 

For Rent

A big apartment for a family of three people. ¥ 650 a month. Call Mr. Zhang.

Tel:(010) 8838-7166.

Wanted

Looking for a quiet single(单人的)room under ¥ 120 a month. Please call

Harry at 138-7682-5856.

Lost

ID card

Name:Dick

Number:232324198804125510

Please call (010) 8433-9211.

Found

A red bag with some books.

Come to Room 402 in the evening or call White at (010) 6378-3021.

1.Please call _____ to rent a three-bedroom apartment.

A. (010) 8838-7166B. 138-7682-5856

C. (010) 8433-9211D. (010) 6378-3021

2.You can rent your single room to _____ for ¥ 120 a month.

A. Dick          B. Harry        C. White      D. Mr. Zhang

3.If you can’t find your bag, you can _____ to get it back in the evening.

A. call (010) 8433-9211B. go to Room 402

C. call Harry        D. go to look for a single room

4.If you want to rent a big apartment for your family for three months, it will cost you _____.

A. ¥ 650       B. ¥ 1,300     C. ¥ 1,950     D. ¥ 2,600

 

查看答案

Hi! We are Lucy and Lily. We are sisters. We are studying in a high school. We are always wanting the weekends to come. Because on weekends there are different kinds of outdoor activities, such as going to the park, going shopping, playing ball games and so on.

    We usually go to the park on Saturdays. We often take some bread, meat, water and milk with us. It’s Saturday today. We are in the park again. Father is fishing in a boat on the lake(湖). Mother is sitting and reading under the tree. Now we are drinking some water. Do you think we are happy?

1.Lucy and Lily are ________.

A. students   B. teachersC. nurses    D. cousins

2.What do Lucy and Lily usually do on Saturdays?

A. Play ball games.        B. Go to the park.

C. Go for a picnic.          D. Go shopping.

3.What are Lucy and Lily doing now?

A. They are fishing.         B. They are reading.

C. They are flying a kite.     D. They are drinking some water.

 

查看答案

I have a good friend. Her name is Kate. She is     American girl. She is eleven. She     with her family in China. There are     people in her family. They’re her father, her mother, her brother and herself(她自己). She has a cat.     name is Mimi. It’s Sunday today. They     at home. Look! Kate     with Mimi. Her father is reading newspapers. Her mother is cleaning the house. Where is her brother Jim? He is doing        homework in his study. Kate       Chinese very much, but she can’t     it very well. Jim likes     soccer. He can play it very well.

1.A. a        B. an     C. the          D. /

2.A. live        B. living     C. to live    D. lives

3.A. five    B. four     C. six       D. three

4.A. It        B. It’s     C. Its        D. It is

5.A. are all    B. are not     C. all are    D. not are

6.A. play      B. plays     C. playing    D. is playing

7.A. he        B. his     C. her        D. my

8.A. like    B. to like     C.likes      D. liking

9.A. speak    B. tell        C. say        D. talk

10.A. play    B. plays     C. plaies        D. playing

 

查看答案

He has no money to buy a house, so he wants ______ one ______ his friends.

A. rents, from     B.to rent, from    C.rents, to         D. to rent, to

 

查看答案

Our English teacher is_______ the classroom.She is writing on the blackboard.

A. on            B.under       C.in front of         D. in the front of

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.