满分5 > 初中英语试题 >

Jenny gets up early in the morning.She h...

Jenny gets up early in the morning.She has her breakfast and goes to school.She walks to the bus stop and takes a bus.She gets to school at about half past seven.

Jenny is never late for school.She likes school and works hard.Classes begin at 8:00.She has six classes every day.Jenny is good at all her lessons,and she likes English best.

Usually Jenny has lunch at school.She goes home at five in the afternoon.Sometimes,she helps her friends with their lessons.After dinner she usually watches TV news.Then she does her homework.She goes to bed at about 9:30.Jenny is a good girl.

1. Where does Jenny have her breakfast?

A.She has her breakfast at home.

B.She has her breakfast at school.

C.She has her breakfast at the bus stop.

D.She has her breakfast on the bus.

2. How does Jenny d学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!o in her lessons?

A. She doesn’t like going to school.

B. She can’t do her lessons.

C. She does very well in her lessons.

D. She doesn’t know her lessons at all.

3.What does Jenny sometimes do after school?

A.  She has dinner with her classmates at school.      

B.She helps her friends with their lessons

C.She does some shopping for her mother.

D.She goes home with her friends.

4.What does Jenny do after dinner?

A.She watches TV and then goes to bed.

B.she watches TV and does some housework.

C.She watches TV and does her homework.

D.She reads her English and does some sports.

 

1.A 2.C 3.B 4.C 【解析】 试题分析:本文叙述了Jenny的一天的生活情况,她在早晨起床很早,吃了早饭后就去上学,她的各门功课都很好,有时她去帮助其他的朋友的功课。在晚饭后她通常看电视,然后做作业。 1.细节理解题。根据Jenny gets up early in the morning.She has her breakfast and goes to school.可知他是在家吃饭然后去吃饭,故选A。 2.细节理解题。根据Jenny is good at all her lessons,可知Jenny的各门功课都很好,故选C。 3.细节理解题。根据She goes home at five in the afternoon.Sometimes,she helps her friends with their lessons.她帮助她的朋友来做功课,故选B。 4.细节理解题。根据After dinner she usually watches TV news.Then she does her homework.在晚饭后她通常看电视,然后做作业,故选C。 考点:日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Musicians wanted

We want four good musicians for our rock band. Are you a musician? Can you sing? Can you play the piano, the guitar or the drums? Do you want to be the best musician? If you want to join us, please send(发送)an e-mail. Our e-mail address is rockband2009@pep. corn.cn. Or you can call Mr. Liu at 790 -4566.

Teachers needed

Are you an a学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!rt teacher? Can you paint(绘画 ) or draw well? Are you good with children? We need two teachers for our art club. Please find Mrs. Wang for more information (信息) or call 628 -1183.

1.How many musicians do they want?

A. Two.   B. Three.   C. Four.   D. Five.

2.What should you do if you want to join the rock band?

A. Send an e-mail.    B. Find Mrs. Wang 

C. Call 628 -1183.    D. Sing a song.

小题3What can we know from the two ads(广告)?

A. The art club has an e-mail address.

B. Mrs. Wang is in the rock band.

C. There are many children in the art club.

D. The rock band needs three teachers.

 

查看答案

Hello! I’m Alex. I often get up at 6:30 am. Half an hour later(之后), I have my breakfast. At 7:30 am, I take a bus to school. We have Math, Chinese and English classes from 8:00 am to 11: 30 am. I have lunch and talk with my classmates at school. We have three classes from 1:40 to 4:10 in the afternoon. After school, I often play with my classmates. We often play soccer, tennis and ping-pong. I go home at about 5:00 pm. I usually have dinner at 6:00 pm. Then I do my homework and watch TV. At about 10:30 pm, I go to bed.

1.---When does Alex go to school in the morning?

   --- At______.

A. half past six    B. seven    C. six thirty   D. seven thirty

2.---What time does Alex eat breakfast?

   --- At ______.

A. six        B. seven     C. seven thirty       D. eight

3.How long does it take Alex to have breakfast?

A. Thirty minutesB. An hour   C. Ten minutes  D. Seven hours

4.Alex usually ______before he g学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!oes to bed.

A. plays computer games            B. takes a shower 

C. play soccer                  D. watch TV

 

查看答案

Jim Green is a student in No.5 Middle School.He does a part-time(业余的)_____,because he needs some _______.He works in a supermarket after _______from Monday to Friday and all _______on Saturdays.He helps people look after their children and he likes to play_______children.He thinks it is great _______.After school,he ________a bus to the supermarket.He ______there at about 4:30.He works _______4:30 to 8:30.He arrives home _______9:00.Jim likes his job very much.

1.A. work         B. job             C. assistant          D. class

2.A. money        B. help            C. thanks           D.work

3.A. work          B. call             C. school           D. hospital

4.A. day           B. date             C. time             D. month

5.A. to           B.  in              C. with            D. for

6.A. fun          B. boring            C. smart           D. funny

7.A. takes         B. gets            C. gives            D. have

8.A. arrives in    B. arrives at        C. gets             D. goes to

9.A. for           B. from            C. to              D. with

10.A. in          B. for             C. on              D. at

 

查看答案

How long does it take your father ______ to work every day?

A. to drive       B. drives       C. driving     D. drive

 

查看答案

Either they or Paul ______ to go to Beijing in 2014.

A. want          B. wants      C. to want    D. wanting

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.