满分5 > 初中英语试题 >

For Rent A big apartment for a family o...

 

For Rent

A big apartment for a family of three people.650 a month. Call Mr. Zhang.

Tel:(010)8838-7166.

 

Wanted

Looking for a quiet single room under $120 per month. Please call

Harry at 138-7682-5856.

 

Lost

ID card

Name:Dick

Number:232324198804125510

Please call (010)8433-9211.

Found

A red bag with some books. Come to Room 402 in the evening or call White at (010)6378-3021.

1.Please call _____ to rent a three-bedroom apartment.

A.(010)8838-7166B.138-7682-5856

C.(010)8433-9211D.(010)6378-3021

2.You can rent your single room to _____ for $120 per month.

A.DickB.Harry

C.WhiteD.Mr. Zhang

3.If you find an ID card, you can call _____ at (010)8433-9211.

A.WhiteB.Harry

C.DickD.Mr. Zhang

4.If you can’t find your bag, you can _____ to get it back in the evening.

A.call (010)8433-9211B.go to Room 402

C.call Harry    D.go to look for a single room

5.You want to rent a big apartment for your family for three months. You must take out _____.

A.1 950B. $1 950C.650D. $650

 

1.A 2.B 3.C 4.B 5.A 【解析】 试题分析:这篇短文是四篇宣传广告,分别是租赁、求租、寻物和招领,文中提供了详细的信息和联系方式。 1.细节理解题。根据第一篇广告想租一个三室的房子需要和(010)8838-7166联系,故选A。 2.细节理解题。根据第二篇广告Harry 想租一个单间,所以此题选B。 3.细节理解题。根据第三篇寻物启事可知此题答案应该是C。 4.细节理解题。根据第四篇招领启事提供的信息,如果你的包找不到了,你可以在晚上去402是找回来,故选B。 5.计算分析题。根据第一篇广告大房子的房租是每月650元,所以三个月应是1950元,故选A。 考点:广告宣传类短文阅读
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Every year many people get hurt or lose their lives in traffic accidents. How can we keep safe when we are walking near the roads? First, we must obey the traffic rules. We must cross the street only when we see the green “ walk” sign. Second,before we cross the road, we must stop and look both ways---look left, look right and look left again. Third, we must never play on the street. Last, it’s good to help children and old people cross the road. All of us should be very careful when we are walking near traffic.

根据短文内容,判断正(A)误(B)

1.We must not ride skateboards(滑板) on the street.

2.It’s not good to help children cross the road.

3.We must not cross when we see the green “ walk” sign.

4.We must stop and look both ways before we cross the road.

5.We can play football when there is no car on the street.

 

查看答案

 

Jane: _____ to my new home, Maria!

Maria:Thanks, Jane. You ___a nice garden.

Jane: Thanks. We like ___ new home.

Maria: _____ is your bedroom?

Jane: It’s _____ the second floor. There ____ a study next to my bed room.

Maria:Is there a computer _____ your study?

Jane: Yes, there is. Why not ___ upstairs and have a ___?

Maria: OK.

( A moment later)

Jane: Come in, please.

Maria: Oh, there are so many books ____ the shelves. You have a nice study!

1.A.GoodB.WelcomeC.Happy

2.A.haveB.buyC.need

3.A.myB.our C.his

4.A.WhereB.HowC.What

5.A.on B.inC.near

6.A.be    B.areC.is

7.A.in B.underC.on

8.A.to comeB.comeC.coming

9.A.see B.lookC.watch

10.A.to B.inC.on

 

查看答案

Jane: Tomorrow is Saturday. What do you often do on weekends?

Bill: 1.  What about you?

Jane: I often go to the movies.

Bill: 2.  How often do you go to the movies?

Jane:   3.

Bill: What’s your favorite movie?

Jane: 4.

Bill: Who do you often go with?

Jane:   5.Bill: Are you going there this weekend?

Jane: Yes, do you want to go with us?

Bill: Sorry, I have a lot of work to do.

满分5 manfen5.com

 

查看答案

 

1.What kind of home do you live in?

2.Sorry, I don’t know the way to the train station. You can ask that policeman.

3.How many model cars do you have?

4.Oh, your new clothes look very nice!

5.Would you like to play games with us?

满分5 manfen5.com

 

查看答案

— _____

—Go along this road to the end.

A.Where are we now?

B.What are we doing at the supermarket?

C.How can I get to the supermarket?

D.Who can get to the supermarket?

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.