满分5 > 初中英语试题 >

My name is Sam. I’m tall. I have a round...

My name is Sam. I’m tall. I have a round face and big eyes. I have a good friend. His name is Tom. He is short. He has red hair and big eyes. His favorite actor is Jackie Chan, and he thinks Jackie Chan is strong and cool.

Our Chinese teacher is Miss Zhang. She is from Shanghai. She is 25 years old. She has long, black hair. She’s Tom’s favorite teacher.

根据短文内容,选择正确答案。(10分)

1.Sam is a       boy.

A.tallB.coolC.short

2.      have / has big eyes.

A.SamB.TomC.Sam and Tom

3.Jackie Chan is a(n)       .

A.teacherB.actorC.student

4.Miss Zhang comes from       .

A.EnglandB.ChinaC.Cuba

5.下列各句说法错误的是      .

A.Jackie Chan is cool and strong.

B.Tom doesn’t like Miss Zhang.

C.Miss Zhang is a young woman.

 

1.A 2.C 3.B 4.B 5.B 【解析】 试题分析:我的名字是山姆。我个子高。我长着圆脸大眼。我有一个好朋友。他的名字是汤姆。他个子矮。她长着红色头发哈大眼睛。他最喜欢的演员是成龙,他认为成龙强壮并且很酷。我们的语文老师是张老师。她来自上海。她25岁。她长着长长的黑发。她是汤姆最喜欢的老师。 1. 2. 3. 4.张老师来自上海,上海属于中国。故选B。 5. 考点:日常生活类阅读
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Look at the woman in a yellow dress. She is my teacher. She teaches(教)me English. She is a good teacher. She is from England. Her Chinese name is Li Hong. Her bike is green. Lin Mei is her friend. She’s a Chinese teacher. Her bike is red. They are in the same school.

根据短文内容,选择正确答案。(10分)

1.Lin Mei is       .

A.an English teacherB.a Chinese teacherC.Li Hong’s sister

2.What color is Li Hong’s dress.

A.BlueB.RedC.Yellow

3.Li Hong and Lin Mei are       .

A.ChineseB.teachersC.students

4.What color is Lin Mei’s bike?

A.RedB.GreenC.Blue

5.下面哪一项叙述是正确的?

A.Li Hong and Lin Mei are in different schools.

B.Li Hong is an English teacher.

C.Lin Mei is in a yellow dress.

 

查看答案

Tina is an English girl. She is twelve. She is in Class 8, Grade 7. She and I are in the same class. Her telephone number is(010)8256-4325. We are good friends. Her English is good, and she can help me.

根据短文内容判断正(A)误(B)。(10分)

1.Tina is from Canada.

2.Tina is 12.

3.I’m in Class 7, Grade 8.

4.My English is good.

5.Her telephone number is(010)8256—4325.

 

查看答案

I have two friends.       names are Lucy and Lily. They are twins(双胞胎). They       from the USA.

Lucy and Lily look the same.       have blue eyes and brown hair. They are thirteen   old. But they are in different clothes. Red is       favorite color. She is often(经常)in red. But this morning,       coat is yellow and her pants       blue and she has brown shoes. Lily likes green. This morning she is       a green skirt and her shoes are green, too.

They often help me with my English.       are in the same grade, but in different       .

1.A.TheirB.TheyC.Theirs

2.A.comesB.come    C.is

3.A.They’reB.TheyC.Their

4.A.yearB.year’sC.years

5.A.Lucy’sB.LucyC.Lucys’

6.A.sheB.heC.her

7.A.areB.isC.be

8.A.atB.fromC.in

9.A.OurB.WeC.Us

10.A.classB.classesC.Grade

 

查看答案

     

—He is tall and has big eyes.

A.Who’s that boy?B.What does the boy look like?C.Where is the boy from?

 

查看答案

This is Kate’s dress. Please       .

A.give her itB.gives it to herC.give it to her

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.