满分5 > 初中英语试题 >

Look at this picture, it is Tony’s bedro...

Look at this picture, it is Tony’s bedroom. It is small, but it is very nice. There is a desk and a bed in it. There is a computer and some books on the desk. His coat is on the bed. Where is his bag? It is on the wall. What’s that? Oh, it’s a cap! It looks like a cat.

根据短文判断句子正(T)误(F).

1. This is Tony’s bedroom.

2. There is a desk and a chair in it.

3. His computer is on the desk.

4. His coat is on the chair.

5. Tim has got a cat.

 

1.T 2.F 3.T 4.F 5.F 【解析】 试题分析:这篇文章介绍了Tony卧室的照片,卧室里有一张桌子一张床,桌子上有一台电脑和一些书。外套在床上,书包挂在墙上。 1.这是Tony的房间。有文章信息it is Tony’s bedroom.可知,该句表述是正确的。故填T。 2.房间里有一张桌子和一把椅子。有文章信息There is a desk and a bed in it可知,该句表述不正确。故填F。 3.他的电脑在桌子上。有文章信息There is a computer and some books on the desk可知,该句表述正确。 故填T。 4.他的外套在椅子上。 有文章信息His coat is on the bed可知该句表述错误。故填F。 5.细节理解题。该句句意为:Tim有一只猫。 有文章信息it’s a cap! It looks like a cat. 可知,那是一个帽子,看起来像一只猫。故填F。 考点:日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Lucy is a new student in the school. And there are thirty-nine students in_____ class. That’s twenty-one boys and______girls.There are two ____girls. Their names are Tina and Linda. They____twelve years old. They ______China.They like Chinese people and food, ______.

______any buildings in their school? Yes, there are. Boys and girls often have classes(上课)in the classrooms, play games______ their classmates(同学) in the sports hall, and____books in the library. There is a dining hall in the ______.It’s next to the sports hall.

1.A. your           B. her                     C. my

2.A.nine            B. thrity-two                C. eighteen

3.A.American        B. England                C. China

4.A.am            B. is                       C. are

5.A.drink          B. make                  C. like

6.A.so             B. too                      C. also

7.A.Is there        B. Have you                 C. Are there

8.A.with            B. from                   C. to

9.A.ride           B. read                     C. play

10.A.school          B. park                     C. hospital

 

查看答案

从II 栏中找出 I 栏的相应答语把编号写在前面的括号中。( 10% )

I                                                     II

1. What’s your name?                       A. Yes, they are.

2. Is this your cousin?                     B. Cold.

3. What’s the weather like today?          C. Yes, there is.

4. How old is your friend Tom?              D. Tony.

5. What color are your shoes?               E. Black.

6. Is there a sports hall at your school?   F. No, she hasn’t.

7. Has she got any beef at home?            G. A nurse.

8. What’s on the classroom wall?           H. A map.

9. Are Linda and Betty your friends?        I. Yes, it is.

10. What’s your mother?                    J. Fourteen.

 

查看答案

--Sit down, please. --       .

A. Thank you.B. Good morning.

C. Hello.         D. Goodbye

 

查看答案

----Are there ______ books in the box?

---Yes, there are ______.

A. some, any       B. some, some   

C. any, any     D. any, some

 

查看答案

What are your        ?

A. parent’s job   B. parent’s jobs

C. parents’ jobs D. parents’ job

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.