满分5 > 初中英语试题 >

请仔细阅读题中的信息,从A—F 选项中找出与其相吻合的选项。 其中一项为多余选项...

请仔细阅读题中的信息,从A—F 选项中找出与其相吻合的选项。 其中一项为多余选项。

1.She’s Amy. She’s free these days. Kids like to play with her, because she’s good at telling stories to make them happy.

2.Cindy is a middle school student. Her English is not good. So her parents wa学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!nt to find someone to help her with English on weekends.

3.He is Bill. He’s seventeen. He can play basketball, but he can’t play soccer. So he wants to learn to play it.

4.Frank is a worker with two children. They are both students. He would like to buy a house, but it must be in a quiet place学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!, because his children need a quiet place for study.

5.Jerry is a student in a middle school. She knows a little about computer. So she wants to  learn it on summer vacation.

A. Join our football club. Boys and girls, if you like playing football, come and join us! Age:16-19 Meet in Green Park at 3:00 on Friday.

B. Do you like children? Can you 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!play with one child for two days? If you are sure to do this job well, call us at 76642588. $80 or more. Today! Hurry!

C. It’s a comfortable house with a big garden in the center of the town. It’s very easy to take the bus or the train. It’s 9,000,000 yuan.

D. Sun Computer School. More and more people use computer to study or work. Our school can teach you how to use it. Phone number: 53276439

E. Jimmy studies in a collage. He is good at English. So he would like to get a part-time job to get pocket money(零用钱) on weekends. Call him at 37856432.  

F. The house is not big but quiet in the学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! neighborhood. It has three bedrooms, a kitchen and a washroom. It’s only 450,000 yuan.

 

1.B 2.E 3.A 4.F 5.D 【解析】 试题分析:短文大意:本文就艾米、辛蒂、比尔、杰里和弗兰克的基本情况做了较详细的介绍。 1.细节理解题。根据句意:她是艾米。这些天她有空。孩子们喜欢和她玩,因为她很擅长给他们讲快乐的故事。而B中说你喜欢孩子吗?你可以和孩子们玩两天吗,所以选B。 2.细节理解题。根据句意:辛蒂是个中学生。她英语不好。她父母想找人帮她在周末学习英语。而E中说他擅长英语。他想找一份兼职工作,所以选E。 3.细节理解题。根据句意:他是比尔。他是十七。他会打篮球,但他不能踢足球。所以他想学习踢足球。而A中说如果你喜欢踢足球,来加入我们!所以选A。 4.细节理解题。根据句意:弗兰克是工人,他有两个孩子。他们都是学生。他想买房子,但必须在一个安静的地方,因为他的孩子们需要一个安静的地方学习。而 F说房子不大但在安静的街道。它有三间卧室,所以选F。 5.细节理解题。根据句意:杰里是一个中学的学生。关于电脑她知道的很少。所以她想在暑假学习。而D中说太阳计算机学校可以教你如何使用它,所以选D。 考点:信息匹配题。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

We often read the Air Quality Index(空气质量指标)or AQI reported in the newspaper. The AQI helps us understand what the air quality around us means to our health. The AQI uses colors, numbers and words to tell us about the air. Let’s see what these colors and numbers mean.

AQI colors

AQI Numbers

Health word(s)

What to do

Green

0-50

Good

Just enjoy the clean air!

Yellow

51-100

Moderate

(适中)

Air quality is fine for most people.

 

Orange

 

101-150

Unhealthy for sensitive(敏感的) groups

Active children and adults and people with lung(肺) disease should spend less time outdoors

 

Red

 

151-200

 

Unhealthy

People with lung disease and active kids and adults shouldn’t spend too long time outdoors. Everybody else should try to spend less time outside.

 

Purple

 

201-300

Very unhealthy

People with lung disease and active kids and adults should not spend any time outdoors. Everybody should try not to go outside.

1.If the weather report says today’s AQI is 39, we can ________.

A. enjoy the clean air          B. spend less time outside

C. try not to go outside         D. stay inside most time

2.If the Air Quality Index is ______, the air quality is good for most people.

A. orange            B. red           C. purple           D. yellow

3.The _______ AQI numbers are, the _______ air quality is.

A. bigger; better     B. bigger; nicer     C. smaller; better     D. smaller; worse

4.We use ________ to tell about the quality of the air .

   color   words    weather    numbers

A.      B.        C.            D.

5.Which of the following is TRUE?

A. If the AQI number is 140, the AQI colour will be red.      

B. If the AQI colour is purple, the air is the best for people.          

C. People with lung disease 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!are very sensitive to the air.          

 D. The AQI can’t help people know the air quality. 

 

查看答案

My name is Lucy. I come from America. I am now in China.  I study in Hangzhou Shulan Middle School. T学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!here are many clubs in our school. They are an English club, an art club, a music club, a ball game club, a swimming club, a chess club and a computer club. There is a “Show Yourselves !” Festival in our school every year. On that day, students from different clubs show their talents in different ways. They can sing English songs, draw and paint beautiful pictures. They can play the guitar, the violin, the piano, and the trumpets. They can also play chess and show us their swimming skills. They like the festival very much.  I join the art club, and I paint the ads (广告)for them . Giving(付出) help makes me happy.

1.Lucy is  from __________.

A. Beijing          B.  Paris      C. New York      D.  London

2.There are ________ clubs in Hangzhou Shulan Middle School.

A. five            B. six         C. seven          D. eight

3.Lucy is in the ________ club.

A. music          B. English      C. chess         D. art

4.The students from the art club show their talents by(通过……方式) _______.

A. singing English songs           B. painting nice pictures

C. playing beautiful music          D. showing their drawing skills

5.________ makes Lucy happy.

A. Joining the club.               B. Showing her skills

C. Painting for the Festival         D. Studying in a good school

 

查看答案

My name’s Simon white. I’m a student .We have some _     at school and at home. We can’t __    at school late. We have to finish our homework on time. We can’t stay out late _     _ school nights. Some students think these rules are       _, and they don’t like them. _     I don’t agree with them. I think these rules can help _     a lot. If( 如果) we don’t have them,     can we do well in our studies? For example, our teachers_     _ us to clean our classroom every day. If we don’t, the classroom will be very dirty. It’s bad for our health, too. If your parents let you go to bed early and you don’t listen to them, you      _get up on time next morning.      _ needs some rules. Do you think so?

1.A. booksB. clothesC. rulesD. classes

2.A. getB. arriveC. reach D. come

3.A. atB. inC. byD. on

4.A. goodB. badC. funnyD. easy

5.A. AndB. OrC. ButD.So

6.A. weB. youC. usD. them

7.A. what  B. howC. whenD. where

8.A.letB. makeC. askD. have

9.A. don’tB. can’tC. doesn’tD. mustn’t

10.A. SomeoneB. AnyoneC. EveryoneD. No one

 

查看答案

--Do you have the time?

   -- _________.

A. Yes, I do    B. No, I don’t    C. Half past seven   D. Sorry, I haven’t

 

查看答案

--What are your school ________, Jack?

  -- Well, at school we have to wear school uniforms.

A. subjects       B. uniforms        C. classes           D. rules

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.