满分5 > 初中英语试题 >

In Junior High School in America, kids s...

In Junior High School in America, kids study English, writing, math, science, biology, music and art.

At 12 o’clock, the students eat lunch at school. They have meat, vegetables, fruit, bread and a drink, but they like hot dogs and hamburgers best. American kids like sugar (糖), and after the meal they can have a small piece of cake.

Students sleep (睡觉) for a short time after lunch. They begin classes at 1:30 in the afternoon. They go to school on weekdays and have classes for six hours every day and then return home.

Parents let their kids play or watch TV until dinner at 6:00 p. m. After dinner, they do their homework. Sometimes kids and their parents have a family activity after dinner.

根据短文内容,选择正确答案。

1.What do the students like best for lunch at school?

A. Meat and fruit.           B. Hot dogs and hamburgers.

C. Hot dogs and sugar.         D. Bread and hamburgers.

2.In America, students go to school __________ days a we学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!ek.

A. 4B. 5      C. 6  D. 7

3.The American kids usually have dinner_____ in the evening.

A. at five o’clock    B. at six thirty   C. at six o’clock  D. at five thirty

4.Which of the following is NOT true?

A. American stu学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!dents like hot dogs and hamburgers best.

B. After lunch students sleep for a short time.

C. The classes begin at 2:00 p. m.

D. Sometimes students have a family activity with their parents.

5.The best title(标题)for the passage (短文) is ______.

A. Favorite food        B. Junior high school

C. Outdoor activities     D. School life in America

 

1.B 2.B 3.C 4.C 5.D 【解析】 试题分析:本文叙述了在美国的学校里学生的一天的生活和学习情况,回家后,父母让孩子玩或者看电视直到6点吃晚饭,饭后孩子就做作业,之后可以和父母做一些其他的活动。 1.细节理解题。根据第二段第二句…but they like hot dogs and hamburgers best.可知学生们最爱吃的午饭是热狗和汉堡包,故选B。 2.细节理解题。根据第三段最后一句They go to school on weekdays …可知,工作日上学,工作日是指从星期一到星期五。故选B。 3.细节理解题。根据第四段第一句Parents let their kids play or watch TV until dinner at 6:00 p.m. 可知,家长让孩子们玩耍或者看电脑直到六点吃晚饭。故选C。 4.细节理解题。根据第三段第二句They begin classes at 1:30 in the afternoon.可知下午一点半开始上课,故选C。 5.细节理解题。本篇短文讲述的是美国的学校生活,故选D。 考点:日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Alice is my good friend. She is twenty-two years old. Now she lives in Beijing, China. She teaches English in a junior high school. She loves making friends with the students and they like her very much. Every morning she gets up very early. At about 7:00, she usually has a glass of milk and some bread for breakfast at home. Then she walks to work and gets to school at about a quarter to eight. At 12:00 she eats a hamburger and an apple for lunch. Her favorite drink is Coke. She goes home at 5 o’clock in the afternoon. She likes to have noodles(面条)and chicken for dinner. On Sunday, she often comes to see me. Sometimes we go to a Chinese restaurant to have lunch.                                     根据短文内容,选择正确答案。

1.Alice is _______.

A. a doc学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!tor         B. a nurse C. a driver D. a teacher

2.—What does Alice usually have for breakfast at home?

—_______

A. A glass of milk and some bread.       B. An egg and some bread.

C. A cup of coffee and some bread.     D. A glass of milk and a hamburger.

3.Alice gets to school _______ a. m.

A. at 8:15          B. at 7:45C. at 7:40     D. at 8:00

4.—What does Alice often do on Sunday?

—She often 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!________.

A. has dinner with meB. goes to the restaurant

C. comes to see meD. eats noodles

5.Which of the following is NOT true?

A. Alice lives in China now.

B. Alice likes Coke best.

C. Alice gets home at 5:00 in the afternoon.

D. On weekdays she has a hamburger and an apple for lunch.

 

查看答案

 

LOST

My school student card.

My name is James.

Please call 7358-6623.

Thank you very much!

FOUND

A raincoat.

It’s blue.

Please call the Lost and Found.

Tel:7267-8834

Michael:

Is that your watch at the Lost and Found?学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!

Steve

Is this your schoolbag?

The bag is black.

Call the Lost and Found.

Tel:7267-8836

根据表格内容,判断正(T)误(F)。

1.If you find a student card, you can call学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! 7358-6623.

2.James can’t find his blue raincoat.

3.Michael’s watch is at the Lost and Found.

4.Steve’s schoolbag is black.

5.You can call 7267-8834 to look for your lost raincoat.

 

查看答案

On Sundays, Li Lei gets up at six thirty. He has       at eight. Then he helps his mother      the housework(家务劳动). At ten o’clock he leaves       and goes shopping     bike. At about eleven o’clock he comes       home.

He likes       very much. He helps his mother with the cooking. They       lunch at twelve.

In the afternoon he often       games with his friends. They have       at six thirty. In the evening he does his homework. Sometimes, he       TV. He goes to bed at nine.

1.A. foodB. breakfastC. lunchD. supper

2.A. inB. onC. withD. from

3.A. homeB. houseC. roomD. classroom

4.A. byB. onC. inD. at

5.A. forB. toC. backD. from

6.A. cookB. cookingC. the cookD. the cooking

7.A. to haveB. havingC. haveD. has

8.A. playsB. is playingC. takesD. is taking

9.A. workB. homeworkC. houseworkD. dinner

10.A. seesB. looksC. is watchingD. watches

 

查看答案

I don’t like physics ______ it’s too difficult for me.

A. and B. soC. becauseD. but

 

查看答案

—_____ do you _____ the book?     —It’s very interesting.

A. What; likeB. What; think ofC. How; thinkD. How; think of

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.