满分5 > 初中英语试题 >

—Hi, Jane. What time do you get up _____...

—Hi, Jane. What time do you get up _____ weekdays?

—I usually get up _____ about six o’clock.

A. in; atB. on; atC. at; atD. on; on

 

B 【解析】 试题分析:句意: --你好,简,在平时上学期间你几点起床?---我通常在六点起床。在平日或周末用介词用on,在几点钟用介词at,故选B。根据句意故选B。 考点:考查介词的用法。  
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

—May I borrow some English newspapers?      —_____

A. Of course not. B. Of course    .C. Thanks a lot. D. Sorry, I don’t know.

 

查看答案

—_____ do you usually come to school?    —By bike.

A. HowB. WhatC. How oftenD. When

 

查看答案

假如你是李华,你有两个笔友。请根据下列表格内容并以My Pen Friends为题介绍你的笔友情况。

姓名

Chen Peng

Mary

年龄

13

11

居住城市

Shanghai

Moscow

特长及加入的俱乐部

Play basketball / sports club

Sing and dance/music club

上学的交通方式

By bike

By bus

喜欢的动物及原因

Pandas/cute

Koalas/friendly

住地天气

Sunny

Snowy

现在的动作

Play basketball

Make a snowman with friends

                                                                                       

                                                                                                 

                                                                                                 

                                                                                                 

                                                                                                 

                                                                                                   

                                                                                                 

 

 

查看答案

请阅读下面短文。根据短文内容从下面方框内的七个选项中,选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整。(每小题2分)

There’s a music club at Hongxing Primary School.    1.   Look! Anna, Bob and Leo like singing and they’re singing an English song with the help of their music teacher. 2.   .Mike can play the saxophone well. Alice is playing the drums. It is the new team of the club.    3.   .They will give a show at the party on Sunday evening. Daniel is a quiet boy.    4.     He doesn’t like to talk with others. A few minutes later, Mike and Tom come in and invite him to join their team.   5. And now they are playing music together.

满分5 manfen5.com

 

查看答案

What will the weather be like in the future? Some people say they can know the weather from animals.

If birds are flying high in the sky, there will be a nice day. When they sit in trees or stay close together, bad weather is on the way. Ants often build their homes on the steep (陡峭的) side just before the rain comes. Cats like to clean their ears before the rain. Chickens make a loud noise and run here and there when the rain is coming. Frogs will stay in the water and make a lot of noise, too. But on a nice day, they are quiet and jump out of the water. Turtles (海龟) often look for higher ground and cows like to lie down when the rain is on the way. 

1.How will the weather be if birds are flying high in the sky?

A. Sunny.    B. Windy.    C. Rainy.    D. Snowy.

2.What do cats like to do before the rain?

A. Clean their feet.    B. Clean their ears. 

C. Run everywhere.  D. Stay at home.

3.How many animals does the passage mention (提到)?

A. Three.    B. Four.    C. Five.    D. Seven.

4.What’s the best title for the passage?

A. Animals.       B. Animals like different weather.

C. The Weather.    D. Animals and weather. 

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.