满分5 > 初中英语试题 >

请阅读下面短文。根据短文内容从下面方框内的七个选项中,选择五个还原到文中,使短文...

请阅读下面短文。根据短文内容从下面方框内的七个选项中,选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整。(每小题2分)

There’s a music club at Hongxing Primary School.    1.   Look! Anna, Bob and Leo like singing and they’re singing an English song with the help of their music teacher. 2.   .Mike can play the saxophone well. Alice is playing the drums. It is the new team of the club.    3.   .They will give a show at the party on Sunday evening. Daniel is a quiet boy.    4.     He doesn’t like to talk with others. A few minutes later, Mike and Tom come in and invite him to join their team.   5. And now they are playing music together.

满分5 manfen5.com

 

1.G 2.A 3.E 4.F 5.C 【解析】 试题分析:本文叙述了在红星小学有一个小学,来自不同班级的学生加入了音乐俱乐部,他们都擅长不同的乐器,为了周日晚上表演,他们正在努力地排练着。 1.根据Look! Anna, Bob and Leo like singing and they’re singing an English song with the help of their music teacher.可知有许多孩子加入了音乐俱乐部,故选G。 2.根据Mike can play the saxophone well. Alice is playing the drums. It is the new team of the club.可知后面是例举的有那些人喜欢什么乐器,故这里是汤姆擅长弹吉他,故选A。 3.根据They will give a show at the party on Sunday evening. 因为他们要在周日晚上表演,所以他们正在练习乐曲,故选E。 4.根据He doesn’t like to talk with others.可知他独自一人正在音乐教室弹奏钢琴,故选F。 5.根据And now they are playing music together. 可知Daniel加入了他们和他们一起弹奏音乐,故选C。 考点:信息匹配。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

What will the weather be like in the future? Some people say they can know the weather from animals.

If birds are flying high in the sky, there will be a nice day. When they sit in trees or stay close together, bad weather is on the way. Ants often build their homes on the steep (陡峭的) side just before the rain comes. Cats like to clean their ears before the rain. Chickens make a loud noise and run here and there when the rain is coming. Frogs will stay in the water and make a lot of noise, too. But on a nice day, they are quiet and jump out of the water. Turtles (海龟) often look for higher ground and cows like to lie down when the rain is on the way. 

1.How will the weather be if birds are flying high in the sky?

A. Sunny.    B. Windy.    C. Rainy.    D. Snowy.

2.What do cats like to do before the rain?

A. Clean their feet.    B. Clean their ears. 

C. Run everywhere.  D. Stay at home.

3.How many animals does the passage mention (提到)?

A. Three.    B. Four.    C. Five.    D. Seven.

4.What’s the best title for the passage?

A. Animals.       B. Animals like different weather.

C. The Weather.    D. Animals and weather. 

 

查看答案

Hi, I’m Nick. I am very busy from Monday to Friday. In the morning, I always get up and take a shower at six ten. After half an hour, I have breakfast. After I finish eating, I get dressed and go to school by bike. It takes me about twenty minutes to get to school.

After school, I go to the English club. Because my English is not very good, I join the English club at school. The students in the club get together to practice speaking English at half past five. We can talk in English and we can tell English stories in the club. It is good for us to improve our English.

1.When does Nick have breakfast?

A. At 5:45.   B. At 6:10.    C. At 6:40.   D. At 7:00.

2.How does Nick get to school?

A. By bus.   B. By bike.    C. By subway.   D. By train.

3.What do students get together to do?

A. To talk with each other.    B. To do homework.

C. To practice English.       D. To listen to the stories.

4.Which is TRUE according to the passage?

A. It takes Nick about thirty minutes to get to school.

B. Nick’s English is good.

C. The students in club can’t tell English stories.

D. Nick thinks the English club is good.

 

查看答案

It's a fine day. The White family gets up at seven o'clock. They have breakfast at seven forty. And then they go to the park. They take a basket of food and a carpet (地毯). The park is not far from their home, so they ride bikes there. When they get to the park, it’s half past eight. Mr. and Mrs. White are talking with each other. Their son, Ted, is playing with a ball. Their daughter, Jenny, is taking photos.

    After about an hour, Ted and Jenny sit down to relax. At that time, they see a squirrel eating a pine nut (松子) in a big tree. When they see the squirrel eating, they feel hungry. They go to help their parents take the food out of the basket. Ted has a 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!hamburger. Hamburgers are his favorite food. Jenny has an apple. Mr. and Mrs. White have some bread. They have a great time in the park.

1.What do the family take to the park?

A. A basket of food and a book.     B. A carpet and a dog.

C. A basket of food and a carpet.    D. Food and clothes.

2.When do they get to the park?

A. At 8:30 a.m.    B. At 8:00 a.m.  

C. At 7:40 a.m.    D. At 7:00 a.m.

3.What is Jenny doing in the park?

A. She is reading a book.        B. She is taking photos.

C. She is playing with a ball.      D. She is drawing pictures.

4.What does the underlined word “squirrel” refer to (指)?

A. A kind of fruit.   B. A kind of sport. 

C. A kind of drink.  D. A kind of animal.

 

查看答案

 

Rule One

Rule Two

1. You can come into the room only with your teacher.

Here are the rules for Emily.

1. You must get up before 6:30am.

2. Don’t eat or drink in the room.

2. Don’t listen to music.

3. Don’t listen to music.

3. Don’t talk loudly on the phone.

4. Be quiet. Don’t talk to each other

4. Go to bed by 10:00 pm

5.Turn off all the computers and close windows after class.

5. You can’t meet friends if you don’t finish your homework

 

6. Clean your bedroom yourself.

1.What is not allowed(允许) in both the two rules?               

A. Eating or drinking.    B. Listening to music.

C. Meeting friends.       D. Coming into the room alone.

2.What may Rule One be for?                 .

A. A computer room. B. A classroom.

C. A bedroom.       D. A dining room.

3.Which rule is NOT for Emily?

A. Turn off the computers and close windows

B. Don’t listen to music.

C. Don t talk loudly on the phone.       

D. Clean your bedroom yourself.

 

查看答案

请先阅读下面短文,掌握其大意,然后从方框内所给的词中选出最恰当的l0个单词填空。每个词限用一次。(每小题1分)

place; monkey; zoo; live; from; tree; much; houses; scary; friendly; Africa; China

There are many kinds of animals on the earth. We can see some of them in the 1.         . Koalas come 2.             Australia. They are quiet, friendly and cute. Children like them very much. Every koala needs a 3.       for a home. Penguins (企鹅) are quiet and interesting, but they are not 4.       . Giraffes come from5.      . They are interesting and exciting. They need big houses. Lions are from the same 6.       as giraffes. They are exciting but 7.       . Tigers come from India and China. They are exciting and scary, too. Lions and tigers need a large place to 8.       in. Pandas are from 9..       . They are cute and friendly. They don’t need big10.       . There are also some other animals like bears, monkeys, deer camels and so on.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.