满分5 > 初中英语试题 >

Some years went by. Then Father Boone ca...

Some years went by. Then Father Boone called the family together. “Pack your things,” he told them. “We are leaving here. Our farmland isn't good to live on. We can buy rich, cheap land in he southwest.”

    Sixteen-year-old Daniel was happy. “I'm glad we are going,” he said. “I feel crowded here. There are too many houses and too many people.” Father Boone made ready for the journey. He pushed out the big wagon (马车) and tied two horses to it. Mother Boone packed clothes, dishes, pots and pans. She would make food for the family along the way. The family said goodbye to the neighbors and to their old home, and started.

     Mother, the girls, and the little children rode in the wagon. Father and the boys took turns riding the horses. Sometimes all of the Boones walked so that the horses could rest.

     Father and the boys had guns to kill birds and small animals for food along the way. The

Boones traveled across Pennsylvania. At last the family came to the green Yadkin Valley in North

Carolina. There were a few houses there already, but the farmland was much broader than that in

Pennsylvania.

    Father Boone said, “This is good farmland. We will stop here.”

1.Why did the Boones move?

A. They never stayed long in one place.   

B. Their farmland wasn't good to live on.

C. They found a nicer flat.      

D. They got too much money.

2.What does the third paragraph mainly tell us?

A. What they took with them.        B. When they moved.

C. Where they moved.        D. How they moved.

3.Why did sometimes all of the Boones walk?

A. Because they wanted to find more food.

B. Because they felt bored on the horses.

C. Because they wanted the horses to have a rest.

D. Because they wanted to have a walk together.

4.What does the underlined word “broader” mean?

A. wider    B. beautiful        C. smaller    D. famous

5.Which of the following is NOT true about their new home?

A. It was in North Carolina.       B.It was good farmland.

C. It was close to their old home.       D. There were a few houses near it.

 

1.B 2.D 3.C 4.A 5.C 【解析】 试题分析:这篇短文讲述的是Boone一家,他们家原来的农田不好了,所以要搬到新的地方去。他们一家人收拾好行李,开始了行程。最后终于到了新的家,那里早已有了一些房子,而且那里的农田比原来的要更好,他们决定生活在那里。 1.细节理解题。根据短文的第一段中“Pack your things,” he told them. “We are leaving here. Our farmland isn't good to live on. We can buy rich, cheap land in the southwest.可知,Boone把家人召集起来说:收拾行李,我们要离开这里,我们的农田不好了,我们可以在西南部买到更肥沃、便宜的土地。根据这里我们知道选B。 2.细节理解题。在短文的第三段中讲道,母亲、女孩们还有孩子都坐马车,父亲和男孩们轮流骑马,有时候他们家人都走路,这样可以让马休息一下。由此可知,这一段作者主要告诉我们Boone一家人是怎样搬家走的。故应该选D。 3.细节理解题。根据短文第三段中的最后一句话Sometimes all of the Boones walked so that the horses could rest.可知,在搬家的路上,有时候Boone一家人都会走路,这样可以让马休息一下。故选C。 4.词义猜测题。根据这个划线的词所在的句子There were a few houses there already, but the farmland was much broader than that in Pennsylvania.可知,Boone一家到达了green Yadkin Valley in North Carolina,那里已经有了一些房子,但那里的农田要比原来的更宽。broad宽广的,它的同义词是wide。故选A。 5.推理判断题。根据短文的中At last the family came to the green Yadkin Valley in North Carolina可知A选项的表述是正确的;根据短文最后一段中This is good farmland.可知,Boone一家人的新家的农田是好的,故B的表述也是正确的;根据There were a few houses there already可知D选项的表述也是正确的。而根据短文第三段的描述以及最后一段中The Boones traveled across Pennsylvania.可知,Boone的新家离他们原来的家是很远的。故C不对。 考点:故事类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Felipe and his friends are planning a trip to London. They have decided (决定) their hotel, plane and when to get there, but haven't decided what they want to do.

    Felipe would like to go boating in the Thames River. All his friends like boat trips, so all of them will go boating in the Thames River. Felipe also loves the British Royal(皇室的) Family! He wants to visit Buckingham Palace and see the changes. But his friend Carmen doesn't want to visit Buckingham Palace. He would like to ride on the London Eye. Carmen would also like to visit the Houses of Parliament and Trafalgar Square. Carmen's boyfriend Leo likes shopping, and he thinks politics (政治) is boring and doesn't want to visit the Houses of Parliament. Felipe's friend Juliana likes visiting museums, and she would like to see Buckingham Palace too. Carmen and Leo would like to go shopping in Covent Garden, but Juliana would rather do some shopping in Oxford Street.

1.What haven't Felipe and his friends decided?

A. Their hotel.       B. Their plane.     C. What to do.     D. When they get there.

2.Which of the following would Felipe like to do in London?

A. Visit the Buckingham Palace.      

B. Go shopping in Covent Garden.

C. Visit the Houses of Parliament.      

D. Ride on the London Eye.

3.Which of these trips would everybody like?

A. A visit to Buckingham Palace.      

B. Going boating in the Thames River.

C. A ride on the London Eye.      

D. A visit to the Houses of Parliament.

4.Which of the following is TRUE about Leo?

A. He likes politics.      

B. He likes shopping.

C. He is Juliana's boyfriend.      

D. He likes visiting museums.

5.What's the best title for the passage?

A. A trip to London.      

B. Felipe and his family.

C. Buckingham Palace.      

D. Shopping in London.

 

查看答案

 

I'm Tina. My mother is a tall woman. She is very patient. She teaches in a high school and her students love her. They often visit our home and sometimes bring her some flowers. My mother is also a wonderful cook. She cooks different dishes for me every day.

I'm Jack. My grandpa is short and strong. He often wears a pair of glasses and he likes reading newspapers after dinner. My grandpa is always a person to put everybody else first. He tries his best to make us happy or to help us. In 1991, my grandpa found out he was ill, but he didn't tell anybody. He kept it to himself. He owns a bookshop and spends more time with his family.

I'm Leo. I have a lot of friends, but I have only a few good friends. One of them is my best friend. We are both twelve years old. He is fat and tall. He likes to eat oranges and meat. He is a nice boy and good at Maths. He likes playing football and basketball. I enjoy playing with him because I can learn a lot from him.

1. What does Tina's mother look like?

A. She is tall.B. She is short.       C. She is strong.   D. She is fat.

2.When Jack's grandpa found out he was ill, what did he do?

A. He kept it as a secret.      

B. He cooked different dishes to others.

C. He went to hospital.      

D. He traveled to other cities.

3.We can know from the passage that Leo

A. is fat and tall       B. likes eating oranges and meat

C. is good at Maths       D. is a 12-year-old boy

4.Why does Leo enjoy playing with his best friend?

A. Because his friend is very funny.      

B. Because he can learn a lot from him.

C. Because his fiend can buy a lot of snacks.   

D. Because they both like reading books.

5.The writer wrote the passage to ______.

A. teach us a lesson       B. protect something

C. surprise someone       D. introduce some people

 

查看答案

“Look, Mom! What a pretty fish!" said John to his mother.

     John’s mother asked, “Where did you get it, John?”

“Frank caught it in the river. I went to the river to get some water and saw this little fish. Then I told Frank about the fish, and he ran to get his fishnet (鱼网). He put the net into the water, and caught the fish. I put it into this box,”

     “Well, what will you do with it?” asked John’s mother.

     “I will keep it, Mom,” replied John.

     “But, my boy, it will not live in that box. You should put it back into the river.” replied his mother.

     John felt sad and said, “I wish I could keep it.  It is so pretty! May I put it into the pond?”

     “No, John,” said his Mom, “you must put it into the river. A trout (鲑鱼) will not live in warm water.”

1.Who found the fish firstly?

A. John.   B. John’s mother.       C. Frank.   D. Frank’s mother.

2.What did John want to do with the fish?

A. He wanted to give it to Frank.       

B. He wanted to keep it.

C. He wanted to put it back into the river.    

D. He wanted to cook it.

3.Why can’t the fish live in the pond?

A. Because its mother lives in the river.    

B. Because the water in the pond is dirty.

C. Because it can't live in warm water.     

D. Because it likes living in a big place.

4.What do you think will happen next in the story?

A. John will put the fish into the river.    

B. The trout will change into a big fish.

C. John will take care of it at home.       

D. The trout will die in the pond.

5.We may read the article in a ______.

A. Magazine   B. comic book        C. cookbook  D. storybook

 

查看答案

“Maggie, come here please.” called Grandpa. “I went to the town and had a ____ for you.”

    Grandpa was standing next to a big ___. “Grandpa,” Maggie called. “Is that my surprise? What is it?” she asked ____.

    “open it up and find it by yourself” Grandpa said.

    Maggie opened the box. “It’s a puppy,” Maggie said. She picked up a small, brown ____ With big ears.

  “Oh, Grandpa. I ____ him. He should have a ____. Let me think! Spot? Rover? No, they are not cute.” Maggie said.

   The puppy ____  to dig (挖) a hole in the ground.

   “Grandpa, I’m going to ____ him Digger. He likes to dig,” Maggie smiled

   “That’s ____. But make sure that he doesn’t dig my flowers up,” Grandpa said and went back to the house.

   That night Maggie fell asleep with ____  lying next to her. What a wonderful surprise to get a little dog!

1.A. guideB. diary       C. surprise           D. fair

2.A. house     B. box      C. book   D. cat

3.A. happily   B. easily     C. sadly  D. friendly

4.A. snake     B. rabbit     C. bird        D. dog

5.A. love        B. hate      C. believe     D. miss

6.A. home      B. mother    C. name      D. coat

7.A. startedB. refused      C. finished        D. caught

8.A. paint      B. call       C. want       D. help

9.A. niceB. terrible      C. dangerous      D. ugly

10.A. SpotB. Rover       C. Digger        D. Grandpa

 

查看答案

I want to walk to Qianmen Street to buy something, _______ I think walking all the way is tiring.

A. and    B. so   C. butD. or

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.