满分5 > 初中英语试题 >

Bob is 11 years old. He goes to a boardi...

Bob is 11 years old. He goes to a boarding school(寄宿学校). He stays at school five days a week. He is in the baseball club and music club. He likes playing baseball very much and he is good at singing and playing instruments(乐器). He can play the violin(小提琴), the piano and the guitar well. His parents, Mr. and Mrs. Smith, are music teachers. They teach in another school. They like music very much and are successful in music. They often sing at singing shows on TV. Bob’s sister, Mary, is 5. She can sing a lot of songs. She can dance well, too. She says she wants to be a musician(音乐家) and a famous dancer.

1.How many people are there in Bob’s family?

A. Four.B. Two.

C.  Three.D. Five.

2.Bob is a _____ .

A .workerB. student

C .teacherD. musician

3.According to the passage, what can Bob do?

A. Play football.B. Play the piano  

C. Play chess. D.Play basketball.

4.Mary is good at _____ .

A .dancing   B.teaching

C. pianoD. drawing

5.Mr. Smith teaches _____ .

A.P. E.      B.English

C. musicD.math

 

1.A 2.B 3.B 4.A 5.C 【解析】 试题分析:这篇短文介绍了鲍勃一家人的情况。 1. 2.推理判断题。文中提到鲍勃在一家寄宿制学校上学,并一周在学校待五天可以推断出他是个学生,故选B。 3.细节理解题。根据文中原句He can play the violin(小提琴), the piano and the guitar well. (他拉小提琴和弹吉他都非常好)可知此题选B。 4.细节理解题。根据文中原句She can dance well, too.(她跳舞也非常好)可知此题选A。 5.细节理解题。根据文中原句His parents, Mr. and Mrs. Smith, are music teachers. 可知他的父母是音乐老师,所以选C。 考点:日常生活类短文阅读
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

It’s Sunday. There are      people on the bus. And       is looking here and there. He wants to find a      . Then he finds one. He goes to it. A small      is on the seat. And a young man is     it.

“Excuse me,      I have this seat?” asks the old man. “Sorry, it’s for     . She goes to buy some bananas.” says the young man.

“Well, ” says the old man. “Let me sit here, please. When she comes back, I will leave(离开) here.”

The bus starts.

She doesn’t come,      her bag is here. Let me give her the bag.” The old man wants to throw the bag    of the window.

“Don’t throw! It’s      bag.” The young man jumps and shouts(大喊).

1.A.fewB.littleC.a littleD.many

2.A.a young womanB.a young manC.an old womanD.an old man

3.A.seatB.chairC.bagD.room

4.A.dogB.bookC.bagD.girl

5.A.orB.atC.next toD.for

6.A.willB.mayC.mustD.do

7.A.a boyB.a manC.a womanD.another man

8.A.andB.thenC.soD.but

9.A.fromB.outC.inD.away

10.A.myB.herC.hisD.your

 

查看答案

—Could you ride a bike when you were 5 years old?

—_____

A. Yes, I could.    B. No, I don’t.  

C. Yes, I can. D. No, I can’t.

 

查看答案

—_____ is the ruler, Mike?

—About one meter.

A. How longB. How often

C. How farD. How much

 

查看答案

_____ the help of my English teacher, I can speak English easily.

A. WithB. InC. OnD. Of

 

查看答案

—There is _____ with my bike. I must ask Uncle Wang for help.

—Oh, sorry to hear that.

A. wrong somethingB. something wrong

C. anything wrongD. wrong anything

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.