满分5 > 初中英语试题 >

Dear Mike, Thank you for your e-mail and...

Dear Mike,

Thank you for your e-mail and your present(礼物). The present is nice. I like it very much. From your e-mail, I learn that your school life is very interesting. Now let me tell you something about my school life in China.

I have to get up 630 in the morning. Classes begin at 800 o’clock. We have a rest(休息) between two classes. It’s about ten minutes. During the break(休息) we can eat and play games. I have to have lunch in the school dining room. I have to wear a school uniform on weekdays. I also have to wear sneakers(运动鞋) for P. E. lessons. School is over at 530 in the afternoon. I have to go home for supper. After supper, I have to do my homework. I have a lot of homework to do every day. I have no time to watch TV or play sports.

I never have any fun.

Yours,

John

根据短文内容,回答下列问题。

1.Where is John now?

 

2.What time does John have to get up in the morning?

 

3.Where does he have lunch?

 

4.Does he have supper at home?

 

5.Is John happy?

 

 

1.In China 2.At 6∶30 3.In the school dining room 4.Yes, he does 5.No, he isn’t 【解析】 试题分析:这篇文章主要讲了一些关于我在中国的学校生活,我每天必须6:30起床,我必须在餐厅里吃午饭。我必须回家吃晚饭,我从来都没有任何乐趣。 1.细节理解题。根据Now let me tell you something about my school life in China.现在让我告诉你一些关于我在中国的学校生活。可知答案是In China。 2.细节理解题。根据I have to get up 6∶30 in the morning我每天必须6:30起床。可知答案是At 6∶30。 3.细节理解题。根据I have to have lunch in the school dining room.我必须在餐厅里吃午饭。可知答案是In the school dining room。 4.细节理解题。根据I have to go home for supper.我必须回家吃晚饭。可知答案是Yes, he does。 5.归纳理解题。通过I never have any fun.我从来都没有任何乐趣。可知答案是No, he isn’t。 考点:故事阅读类阅读
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

 

House of Pizzas(比萨)

We have three kinds of pizzas, small, medium and large. A small pizza with pepper(青椒), onions and olives(橄榄) is $ 3.5. A medium pizza with mushrooms(蘑菇), tomatoes and cheese(奶酪) is $ 4.7. A large pizza with olives and cheese is $ 4. Welcome to our house!

 

Lunch Special

We have some great specials. The pizza with cheese and tomatoes is just $ 2.50. The pizza for $ 1.5 has green peppers and onions. The pizza and salad lunch special is $ 2.90.

 

Pizza Express

Tel:825-3900

The Californian(加利福尼亚的) pizza has mushrooms, olives and peppers is just $ 3.00. The pizza has pepper and olives is $ 2.50. The hot dog is $ 1.50. The lemonade(柠檬) is $ 1.00. The juice is $ 0.5.

Order a meal today!

1.If you want to buy a small pizza, a medium pizza and a large pizza, you can pay(支付)     .

A、$ 12.20B、$ 8.20C、$ 12.70

2.If you go to the House of Pizzas, you can buy a medium pizza with     on it.

A、pepper, onions and olives

B、green peppers and onions

C、mushrooms, tomatoes and cheese

3.If you only have $ 1.50 with you, you can buy     at lunch time.

A、a pizza with green peppers and onions on it

B、a pizza with cheese and tomatoes on it

C、the pizza and salad lunch

4.If you want to order a pizza, you can        .

A、go to the House of Pizzas

B、call 825-3933

C、go to the Pizza Express

5.In the House of Pizzas, you can buy         .

A、juice

B、iced tea

C、a large pizza

 

查看答案

It’s Saturday morning. My parents, my aunt, my brothers and I are at home.

What are my father and mother doing? My father is reading a newspaper. My mother is watering the flowers in the small garden. There are some beautiful flowers in it. Some are red, and the others are yellow. My aunt is my father’s sister. She is a shop assistant. She is watching TV now. She is a basketball fan(迷). And she is good at playing basketball. Now she is watchig NBA on TV. Where are my brothers? Mike is over there. He is listening to the radio(收音机). He likes popular music very much. Jim is in his room. He has a computer. Now he is surfing the Internet(上网). He is writing an e-mail to his pen pal. What am I doing? I am doing my homework.

1.It’s         today.

A、TuesdayB、SundayC、Saturday

2.       is reading a newspaper.

A、FatherB、MotherC、Aunt

3.There are some        in the garden.

A、birdsB、flowersC、trees

4.The aunt likes         best.

A、ping-pong

B、basketball

C、baseball

5.Which is right(正确的)?

A、All the flowers are red.

B、Mike is watching TV now.

C、There are six people in the family.

 

查看答案

Mr King is a reporter. He works for a magazine. He had a very busy weekend. On Saturday morning, he went shopping. On the way, he met Barry—one of his friends. Barry is a waiter. He works in a noodle house. In the afternoon, he cleaned his room. In the evening, he went to a movie. On Sunday morning, he first visited his friend Mona. Mona is a teacher. Then he went to a party. In the afternoon, he went to the City Library. In the evening, he had dinner with his parents in a restaurant. After he got home, he played computer games for two hours. He went to bed at ten o’clock.

1.Mr King         on Saturday morning.

A、went shopping

B、went swimming

C、cleaned his room

2.What is Barry?

A、A reporter.B、A waiter.C、A teacher.

3.When did Mr King visit Mona?

A、On Saturday morning.

B、On Sunday evening.

C、On Sunday morning.

4.What did Mr King do on Sunday afternoon?

A、He went to a movie.

B、He went to a party.

C、He went to the City Library.

5.下面哪项陈述是错误的?

A、Mr King’s weekend was busy.

B、On Saturday evening, Mr King had dinner with his parents.

C、Before going to bed, Mr King played computer games on Sunday.

 

查看答案

I        to Hawaii(夏威夷) last summer. Hawaii is a very         place. Many people go there for vacation every year. The         was pretty nice during my stay in Hawaii. It       sunny every day. I        many beautiful places and I         a good time there. I         to the beaches. I saw many people        . Some played         the beaches, some      the sky(天空), and others swam in the sea.

Hawaii is the best place          water sports in the world. A very popular sport is surfing(冲浪). It’s exciting but        .

People in Hawaii are very         . Many people are good at        . There, I saw they dance very           .

1.A、wentB、goC、am going

2.A、awfulB、hotC、beautiful

3.A、waterB、weatherC、food

4.A、is    B、wasC、were

5.A、visitB、visitedC、was visit

6.A、haveB、hasC、had

7.A、go    B、wentC、to go

8.A、thereB、in thereC、here

9.A、in    B、forC、on

10.A、looked likeB、looked atC、looked for

11.A、forB、inC、about

12.A、dangerousB、boringC、beautiful

13.A、friendsB、friendlyC、friend

14.A、singingB、paintingC、dancing

15.A、wellB、goodC、nice

 

查看答案

At last we decided         chess.

A、playB、playingC、to play

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.