满分5 > 初中英语试题 >

Alan’s Restaurant Tel:999-8080 Address:...

 

Alan’s Restaurant

Tel:999-8080

Address:No. 24 Long Street, next to Beihai Park

Opening time:900 am-930 pm

You can eat here or take food away(带走).

 

Staples(主食)

Beef hamburgers:

2.15(small)

$3.25(medium)

$4(large)

Chicken noodles:

$2(small)

$2.5(medium)

$3(large)

Desserts

Ice cream:

$1.2

Apple pie(馅饼):$0.75

Banana pie:$0.90

Drinks

Apple juice:

$0.65(1arge)

Green tea:

$1.05(large)

根据表格内容,选择正确答案(10分)

1.Alan’s Restaurant is           .

A、next to Beihai Park

B、across from Beihai Park

C、at No. 25 Long Street

2.You can not buy food at          at Alan’s Restaurant.

A、930 amB、1000 pmC、930 pm

3..You need to pay        if you buy a large beef hamburger and a large glass of apple juice.

A$4.75B$4.65C$4.15

4.There are no         at Alan’s Restaurant.

Amedium beef hamburgers

Bsmall bowls of chicken noodles

Cstrawberry pies

5.Which of the following is TRUE?

AThere isn’t telephone at Alan’s Restaurant.

BYou can take your food out of Alan’s Restaurant.

C、Alice needs to pay $1.5 for two banana pies.

 

1.A 2.B 3.B 4.C 5. B 【解析】 试题分析:这篇短文主要介绍了Alan的餐馆。介绍了它的营业时间,咨询电话,地址,及它的主食,甜点和饮料的价格。 1. 2.∶00 am-9∶30 pm故选B。 3.$4(large)及一杯苹果汁的价格$0.65(1arge)故选B。 4. 5.You can eat here or take food away(带走).可知既可以带走也可以在店里吃,故选B. 考点:广告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Turner is standing near the window. His wife(妻子), Mrs Turner, is sitting behind him. She is reading a book. She closes the book and asks her husband(丈夫), “What are you looking at?”

“I’m looking at a boy,” Mr Turner answers. “He’s under the tree near our house. He’s looking at my bike.”

“Oh,” Mrs Turner says. “What is he doing now?”

“He’s cleaning the seat,” says Mr Turner. “Now he is riding my bike.”

Mrs Turner looks out of the window and then she says, “Ah, don’t you know who he is? He is our son! He is going to school. You must wear glasses!”

根据短文内容,选择正确答案(10分)

1.Mr and Mrs Turner are        .

A、at homeB、at schoolC、reading a book

2.        is sitting.

A、Mr TurnerB、Mrs TurnerC、Their son

3.Mr Turner is looking at          .

A、a boyB、Mrs TurnerC、his bike

4.The boy who is riding Mr Turner’s bike is         .

A、Mrs TurnerB、his sonC、his daughter

5.Which one is NOT true?

A、Mr Turner is looking at his son from the window.

B、Mr Turner’s son is going to school.

C、Mrs Turner must wear glasses.

 

查看答案

 

满分5 manfen5.com

 

根据短文内容,选择正确答案(10分)

1.Who cleaned the room last weekend?

AJenny.BTony.C、Susan.

2.Who went to a party?

AJenny.BTony.CJack.

3.Jenny        on Sunday evening.

Atalked to her friend on the phone

Bwatched TV at home

Cwent to a park

4.What did Susan think of her weekend?

ABoring.BInteresting.CRelaxing.

5.What didn’t Jack do?

A、He stayed at home.

B、He went to a party.

CHe saw a cartoon.

 

查看答案

Nancy was very busy yesterday. She   up before 700 in the morning. She    her face very quickly and had some    and bread for    . It was a fine day. She went to    early. She had four    in the morning. She    a rest after lunch, and she worked very hard in class    . She played    after school and then went home.    home she bought a pen. When she    home she had a short rest. After that she quickly cooked dinner and      . She    TV for     hour after dinner. Then she did her homework and went to     before ten.

1.A、getBgetsC、got

2.AwashedBdidC、washes

3.A、relax B、milkC、koala

4.AlunchBdinnerC、breakfast

5.AbeachBofficeC、school

6.AclassesBclassC、rooms

7.AhaveBhadC、has

8.Aall dayBthe all dayC、all a day

9.AvolleyballBthe basketballC、the chess

10.A.To her wayBOn her way toC、On her way

11.Agot Breached toC、got to

12.A、doing some cleaning B、did some cleaningC、clean the house

13.AwatchedBreadC、saw

14.AaBanC、the

15.AbedBbedsC、the bed

 

查看答案

Can you       me soon?

A、writer forB、writes toC、write to

 

查看答案

It’s so hot today. How about          ?

A、swimming

B、to play tennis

C、go to the beach

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.