满分5 > 初中英语试题 >

A French woman goes to London to see her...

A French woman goes to London to see her son. She knows a little English,but cannot speak it very well. One day she goes to a shop. She wants to buy a hen ( 母鸡) for supper. But she cannot remember ( 记得) the English word for“ hen” . Just then the shop waiter asks her, “Can I help you?” “ I want the egg’s mother” the woman answers. The shop waiter does not understand( 明白)her and says, “ Sorry, we have not any bigger (交大的) eggs.” Suddenly (突然))) the woman remembers(记起)the word“cock(公鸡She says, I want the cock’s wife妻子! ”This time the shop waiter laughs (笑              ).

1.The woman goes to London                  .

A. to learn English    B. to have supper    C. to see her son   D.to buy a cock

2.The woman                    ;

A. only knows a little English                    B. knows much English  

C. doesn ’ t know English                     D. can speak English very well

3.The shop waiter thinks the egg’s mother must be              

A. bigger eggs    B. the cock ’s wife     C.. hens      D. cocks

4.The shop waiter laughs because he ______

A. understands the woman at last(最终)           

B.thinks it is interesting

C. does not understand the woman                 

D. thinks the woman is shy

5.Is the woman clever?                     

A. Yes, she isn’t.B.No,he isn’t    C.  Yes,she isD. No,she is

 

1.C 2.A 3.A 4.B 5.C 【解析】 试题分析:这个故事说的是一个法国来的女士去伦敦看她的儿子,她不大会说英语。她想买一只母鸡,但是她忘记了英语母鸡该怎么说,所以她就用别的办法来告诉服务员她想要什么。 1.细节理解题。根据短文的第一句话A French woman goes to London to see her son可知,这位法国到女士去伦敦是去看她的儿子。故选C。 2.细节理解题。根据短文中She knows a little English,but cannot speak it very well.可知,这位法国来的女士只懂得一点英语,而且说不好。故选A。 3.推理判断题。根据文章的大概意思可知,这位法国的女士想要买母鸡,但是她忘记了母鸡用英语怎么说了,所以她就对服务员说,她想要鸡蛋的妈妈。The shop waiter does not understand her and says, “ Sorry, we have not any bigger eggs服务员不明白那位女士的意思,说:我们没有较大的鸡蛋。所以由此我们可以知道,服务员以为鸡蛋的妈妈是大鸡蛋。故选A。 4.推理判断题。根据短文的结尾可知,当那个女士说她想要公鸡的妻子的时候,服务员笑了,他觉得这个事情非常的有趣。故选B。 5.推理判断题。这个故事说的是一个法国来的女士去伦敦看她的儿子,她不大会说英语。她想买一只母鸡,但是她忘记了英语母鸡该怎么说,所以她就用别的办法来告诉服务员她想要什么。从这一点上我们可以看出,这位女士是非常聪明的。故选C。 考点:故事类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

The wolves (狼) are very hungry饿. They go out to look for food. There are many sheep ( 羊 ) near the hill( 山). There are also a few sheepdogs with them. The wolves think of an idea. They speak to the sheepdogs,“ You are like us and we are brothers. But we have a very different life. We do what we like, and you must work for man. They make you look after照看 their sheep. They eat meat and give you the bones (骨头). If you listen to us and give  us the sheep, we can eat them together. All of us will be happy,right?”The dogs are happy and do like this. The wolves ask the dogs to go to their house. The sheepdogs go to the wolves’ home. But the wolves eat them and then eat the sheep.

1.The wolves go out for food because            .

A. they see the sheep near the mountain     

B. they see the sheepdogs

C. they are hungry                       

D. they want to go out

2.The sheepdogs work for                 .

A. man            B. sheep            C. wolves        D.dogs

3.Why do the wolves ask the sheepdogs to go to their home?

A. Because they want to eat them.            

B. Because they want to be sheepdogs ’ friends.

C.Because they want to help sheepdogs to get freedom( 自由).

D.Because their home is near this mountain.

4.What do the sheepdogs do?

A. Play with the sheep.              B. Look after the sheep.

C. Work with man.                 D.Eat the bones.

5.What do you think of the wolves?

A. Shy.        B. Lazy.            C. Kind.         D.Sly(狡猾).

 

查看答案

 

Rule One

Rule two

 

 

 

 

1. You can come into the room only with your teacher.

 

Here are the rules for Emily.

1. You must get up before 6:30am.

2. Don 't eat or drink in the room.

2. Don’t listen to music.

3. Don ' t listen to music

3. Don’t talk loudly on the phone.

.4. Be quiet. Don’t talk to each other

4. Go to bed by 10:00 pm

.5. Turn off all the computers and close windows  after class.

.5. You can’t meet friends if you

don’t finish your homework

 

.6. Clean your bedroom yourself.

 

 

1.In the two rules isn' t be  allowed不允许.            

A. eating or drinking                      B. listening to music

C. meeting friends                         D. coming into the room

2.When does Emily get up?              

A. 6:30 a. m.   B. After 6;30 a. m.    C. Before 6:30 a. m   D. Before 6:00 p. m.

3.Rule One may be for a                 .

A. computer room      B. classroom C,bedroom            D. dining room

4.The underlined word “finish” meansin Chinese.

A. 阅读          B.拿走            C.开始          D.完成

5. Which rule is NOT for Emily?

A. Turn off the computers and close windows      

B. Don' t listen to music.

C. Don t talk loudly on the phone.           

D. Clean your bedroom yourself.

 

查看答案

A young man and an old man   in the park. The old man   tired so he     to have a rest. There is a chair in front of the young man. The old              man sees the chair. He wants              _      on the chair. He walks to the chair. The young man walks to it, too. So the old man begins to run. The young man say, “              sit on the chair! ” The old man doesn ‘t       him. Now he      on it. He looks       .The young man comes  over to him. He is      a small board一块小的板 in his hand. It       “Wet Paint(油漆未干)”

1.A. are walking     B. is walking       C.walking      D. walk

2.A. am            B. is          C.are             D. be

3.A .is  wanting     B. want     C.wants           D. to want

4.A. to sit           B. sit            C.sitting           D. sat

5.A. Not           B. Doesn ’ t        C.Don t          D. Can’ t

6.A. listen         B. listen to        C. hear of         D. to hear

7.A. is siting       B. is sitting        C. are sitting       D. sits

8.A. happily       B. happy        C. very happily     D. more happy

9.A. hold举      B. holding           C. holds           D. held

10.A. talks         B. speaks         C.tells             D. says

 

查看答案

            like the cat?

          —Because she’s  kind  of boring and she’s lazy.

A. Why you     B. Why  do you     C. Why not you    D. Why don’t you.

 

查看答案

—Please  don’t be noisy. The baby                     .

         —OK. I’11 go out for a walk.

A.sleeps      B. Slept          C. is sleeping     D.was sleeping

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.