满分5 > 初中英语试题 >

Rule One Rule two 1. You can come into ...

 

Rule One

Rule two

 

 

 

 

1. You can come into the room only with your teacher.

 

Here are the rules for Emily.

1. You must get up before 6:30am.

2. Don 't eat or drink in the room.

2. Don’t listen to music.

3. Don ' t listen to music

3. Don’t talk loudly on the phone.

.4. Be quiet. Don’t talk to each other

4. Go to bed by 10:00 pm

.5. Turn off all the computers and close windows  after class.

.5. You can’t meet friends if you

don’t finish your homework

 

.6. Clean your bedroom yourself.

 

 

1.In the two rules isn' t be  allowed不允许.            

A. eating or drinking                      B. listening to music

C. meeting friends                         D. coming into the room

2.When does Emily get up?              

A. 6:30 a. m.   B. After 6;30 a. m.    C. Before 6:30 a. m   D. Before 6:00 p. m.

3.Rule One may be for a                 .

A. computer room      B. classroom C,bedroom            D. dining room

4.The underlined word “finish” meansin Chinese.

A. 阅读          B.拿走            C.开始          D.完成

5. Which rule is NOT for Emily?

A. Turn off the computers and close windows      

B. Don' t listen to music.

C. Don t talk loudly on the phone.           

D. Clean your bedroom yourself.

 

1.B 2.C 3.A 4.D 5.A 【解析】 试题分析:这篇短文是两个规则。第一个我们可以看到是一个微机室里到规则;第二个是专门给Emily制定到规则。规则里有很具体到内容,我们可以根据题目中所问到的去文中搜寻答案。 1.细节理解题。浏览表格中到这两个规则的具体内容我们可以看见,在Rule one 的第三条和Rule two 的第二条,Don’t listen to music,不要听音乐。A只在Rule one 里提到了;C在Rule two 里提到了;D选项与短文到意思不符。故选B。 2.细节理解题。根据表格中Rule two,Here are the rules for Emily中You must get up before 6:30am.可知,Emily必须在早上6点半之前起床。故选C。 3.推理判断题。根据Rule one 中的最后一条内容Turn off all the computers and close windows after class.可知,这里说到在下课后要关掉所有到电脑,关上窗户。由此我们可以推测,这个规则是微机室里的。故选A。 4.词义猜测题。根据划线词finish所在到句子You can’t meet friends if you don’t finish your homework.可知,这句话说不能去见朋友,所以我们推测应该是没有做完作业的情况下,不能见朋友。finish 完成,结束。故选D。 5.推理判断题。根据短文的大概意思可知,Rule two 是专门给Emily制定到规则,A选项关掉电脑和窗户是Rule one 里到内容,这不是对Emily的,故A是不对的;B、C和D选项都是Rule two 中的内容。故选A。 考点:日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

A young man and an old man   in the park. The old man   tired so he     to have a rest. There is a chair in front of the young man. The old              man sees the chair. He wants              _      on the chair. He walks to the chair. The young man walks to it, too. So the old man begins to run. The young man say, “              sit on the chair! ” The old man doesn ‘t       him. Now he      on it. He looks       .The young man comes  over to him. He is      a small board一块小的板 in his hand. It       “Wet Paint(油漆未干)”

1.A. are walking     B. is walking       C.walking      D. walk

2.A. am            B. is          C.are             D. be

3.A .is  wanting     B. want     C.wants           D. to want

4.A. to sit           B. sit            C.sitting           D. sat

5.A. Not           B. Doesn ’ t        C.Don t          D. Can’ t

6.A. listen         B. listen to        C. hear of         D. to hear

7.A. is siting       B. is sitting        C. are sitting       D. sits

8.A. happily       B. happy        C. very happily     D. more happy

9.A. hold举      B. holding           C. holds           D. held

10.A. talks         B. speaks         C.tells             D. says

 

查看答案

            like the cat?

          —Because she’s  kind  of boring and she’s lazy.

A. Why you     B. Why  do you     C. Why not you    D. Why don’t you.

 

查看答案

—Please  don’t be noisy. The baby                     .

         —OK. I’11 go out for a walk.

A.sleeps      B. Slept          C. is sleeping     D.was sleeping

 

查看答案

The food  tastes          and sells            

A.good   good     B. well  good   C. good  well     D.well  well

 

查看答案

It will take the men half a year              the work.

A. finish       B. finishing        C. to finish       D. finishes

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.