满分5 > 初中英语试题 >

A 1.When will the students in Grade Seve...

A

满分5 manfen5.com

1.When will the students in Grade Seven have a school trip?

A. Next weekB. Next Friday C. At 7:30

2. If the students want to know more about the trip rules, they can call _____________.

A. 84433627

B. 86334296

C. their head teacher

3. What must the students have if they want to take photos during the trip?

A. School uniforms.

B. Say hello to the driver.

C. Good camera.

4. When and where do the students meet?

A. On the playground at7:30.

B. On the bus at 8:00.

C. At Shuijingfang at 7:30

5. What do the students have to write in their diary?

A. Their emails.

B. Their name and class.

C.Their photos.

 

1.B 2.B 3.C 4.A 5.B 【解析】 试题分析:本文叙述了七年级的学生下周五要去旅行,短文给出了旅行要注意的规章制度、需要携带的东西、旅行集合的时间和地点及旅行后写日记时应该注意的问题等。 1.细节理解题。根据短文的第二空和第三行可知七年级的学生要在下周五去旅行,故选B。 2.细节理解题。根据rules for trip部分可知如果有什么信息要了解可以拨打电话86334296,故选B。 3.细节理解题。根据wanted部分可知如果他们要在旅行期间照相的话,需要带着相机,故选C。 4.细节理解题。根据notice部分可知学生在学校的操场7:30集合,故选A。 5.细节理解题。根据diary show部分可知在旅行日记中要写下名字和班级,故选B。 考点:广告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Mike likes climbing the mountains very much. One day he went climbing in the countryside. After three hours, he felt tired, then he started to sleep under a big tree. When he woke up, he saw a tiger not far from him. He jumped up and ran away quickly. When he got to a road, a car came and nearly(几乎)stopped, Mike opened the door of the car and jumped in. He got a terrible surprise when he was in the car, there was nobody in the driver’s place. He was so afraid that he closed his eyes.The car moved slowly and it stopped at last. He opened his eyes and saw a man open the door and he wanted to sit in driver’s place. Mike said to him, “Don’t get in. The car can drive by itself (它自己). ” But the man said, “ The car couldn’t move on the mountain and I pushed (推)it all the way down .”

1. Mike likes to climb the mountains.

2. Mike saw a tiger not far from him when he woke up.

3.Mike got a terrible surprise in the car because there was a tiger driving the car.

4. The car move slowly down by itself.

5. A man pushed the car all the way down from the mountain.

 

查看答案

The weather is always different from time to time. Sometimes it is sunny, and sometimes it is      . If you ask me which      weather is my favorite, I would      it’s the snowy days, because I can find many things that make me happy in     times.

  I can do many fun things when it snows. If I have a friend      me, we will do anything interesting. All we want to do is to sleep on the ground.      snowmen is a good idea, too. I will make a snowman that looks      my friend, and she will make one that is just like me. I will never      snowball fights. It is my favorite thing      when it snows. When we     to fight, our laughs are everywhere.

  I love the snowy days because they make me happy. How about you? Do you like it too?

1.A. rainyB. snowC. fine

2. A.lots ofB. a little C.kind of

3. A. speak            B. sayC. tell

4. A. those B. thatC. this

5. A.has B. with C. and

6. A. Taking                 B. Playing           C. Making

7. A. atB. likeC. for

8. A. know      B. rememberC. forget

9. A. to do B. doingC. do

10.A. start  B. beganC. got

 

查看答案

It is the year 2050 now. Tom and I want to visit the Mars. It is a planet (行星) far away from our planet---the      .

Our spaceship (太空船) flew      two weeks to get to the Mars. When we arrived, we      the door of the spaceship and looked out. The weather there    sunny and hot. We saw an alien (外星人) behind a tree.      is very tall and big and has brown hair.“Help me!”     the alien.Then we saw some monsters (怪兽)  running after      alien from the house near a tree. They wanted to kill him. So we had to run away     !We both moved to the        and jumped in. We also took the alien into our spaceship and      him. What an exciting day!

1.A. MoonB. EarthC. Sun

2.A. forB. on C. in

3.A. closed B. openedC. had

4.A. did   B. wasC. isn’t

5.A. Him B. HeC. They

6.A. shouted    B. talkedC. told

7.A. another  B. otherC. others

8.A. quicklyB. easily    C. luckily

9.A. houseB. spaceshipC. tree

10.A.scared B. interestedC. saved

 

查看答案

补全对话。 根据对话,从右边方框中选出适当的选项补全对话。(共4小题,计4分)

满分5 manfen5.com

A: Can I help you?

B: Yes, please. Tomorrow is Father’s Day.     1.

A: Good guy!     2.

B: I want to buy him a shirt.

A: What color does he like?

B: Blue.

A: Is he thin or heavy?

B:     3.

A: What size does he wear?

B: Size M

A: How about this one, it’s blue and it’s your father’s size.

B: Let me have a look.     4.

A: 158 Yuan.

B: OK. I’ll take it.

 

查看答案

---Can you tell me ________ , Tom?

--- Some stories in the newspaper.

A. when you read

B. what you read

C. how you read

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.