满分5 > 初中英语试题 >

Hi, boys and girls! Welcome to our museu...

Hi, boys and girls! Welcome to our museum. It’s free. You don’t have to pay any money. But we have some rules for you. Please remember them and do as I say. Firstly, don’t have food or drink here. You may make our museum dirty. Secondly, you can take photos here, but don’t touch (触摸) the things here. Thirdly, keep quiet in the museum. Don’t talk loudly. Fourthly, the museum is not open after five o’clock in the afternoon. Please leave (离开) before five. Have a good time here! Thank you.

1.There are some rules for a         .

A. storeB. parkC. schoolD. museum

2.What’s the Chinese meaning of the word “free” in the article?

A.免费的B.迅速的C.高兴的D.自由的

3.Students can          in the museum.

A. have food and drinkB. take photos

C. touch the学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! things   D. talk loudly

4.Students can stay in the mus学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!eum          .

A. all dayB. before 5:00 a.m.

C. before 5:00 p.m.    D. after 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!5:00 p.m.

5.We can learn from the article(文章) that         .

A. students don’t want to pay any money

B. the museum has five rules for the students

C. the speaker who tells the students the rules is a teacher

D. the speaker hopes the students have a good time

 

1.D 2.A 3.B 4.C 5.D 【解析】 试题分析:本文叙述了学生在历史博物馆里应该注意的事项,一是不要在这里吃东西。二是可以拍照,但是不要动这里的东西。三是保持安静。四是在下午5点之前离开。 1.细节理解题。根据Welcome to our museum. It’s free. You don’t have to pay any money. But we have some rules for you. 可知这里是历史博物馆的规章制度,故选D。 2.2】词义猜测题。根据You don’t have to pay any money 可知没有必要付钱,就是免费的,故选A。 3.3】细节理解题。根据you can take photos here, 可以拍照,故选B。 4.4】细节理解题。根据Fourthly, the museum is not open after five o’clock in the afternoon. 下午五点之前关门,所以学生必须5点前离开,故选C。 5.5】细节理解题。根据Have a good time here!可知说话的人祝学生们玩的开心,故选D。 考点:日常生活类短文阅读 。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Different people have different colors of skin(皮肤). Some have black skin. Some have yellow skin, and some have white skin. There’s a woman in America. Her skin is orange. It’s the color of orange juice.

    Why does she become (变得)orange ? She eats too many tomatoes , carrots and squashes (南瓜). She eats many orange things. That’s why she becomes orange.

The woman doesn’t want to be orange. She g学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!oes to the doctor (医生). The doctor says, “Don’t eat any orange things again! Eat some green things. ” The woman does so(这样做了),and she isn’t orange now.

1.The woman has________.

A. an orange coat        B. orange skin         C. an orange dress            D. yellow skin

2.The womans skin is orange because_________.

A. she drinks too much orange        B.she likes to eat orange      

C. she likes this color               D. she eats too many orange things

3.The woman goes to see a doctor because________.

A. she likes the orange skin very much      

B.she doesnt want to eat any green things    

C. she wants her skin to be green          

D. she doesnt like her orange skin

4.What are tomatoes, carrots and squashes?     Can you guess?   _________.

A. They are something to eat              B. They are something to drink

C. They are meat                        D. They are Americans

5.The doctor asks the woman to ________.

A. eat many orange things              B. eat some green food

C. drink much orange juice             D. eat orange everyday

 

查看答案

Ma学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!rk is a waiter. He doesn’t like his job. He has to work in the evenings. He sometimes has to work on weekends. He is always busy. Sometimes he has no time to eat dinner. His job is hard, and it isn’t fun. Mark likes to work, and he likes to meet people. But he doesn’t want to work in a restaurant. He wants to work in a bank. He wants to be a bank clerk.

Lisa is a nurse. She wears a white uniform. She works in a hospital. She helps doctors. She sometimes works at night. Usually she works in the day, and she gets up at six o’clock every morning. Lisa’s job is difficult and busy, but she doesn’t want to do anything else. She loves it.

根据短文内容,判断正(T)误(F)。

1.Mark likes to work in a restaurant.

2.Mark wants to be a bank clerk.

3.Mark doesn’t need to work on weekends.

4.Lisa sometimes works late.

5.Lisa wants a different kind of job.

 

查看答案

My name is Kumiko. I come from Tokyo. I can speak a little English. But I can’t speak Chinese. I usually get up at 6:30 and go to school at 7:30 in the morning. I think art is interesting. I don’t like math. I think it is boring. I want to visit China and Canada.

My name is Mario. I am twelve years old. I go to school at 7:50 and I go home at 4:20. It takes me about 20 minutes to get home. I have lunch at school. I usually have fish, vegetables, and soup for 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!lunch. My favorite subject is music and I can sing English songs. I don’t like P.E. I usually do my homework at 7 o’clock and I go to bed at 10 o’clock.

I am Alice. I am from Canada. I like math and P.E. And I am good at swimming and running. I don’t like biology. I think it’s difficult. I get up at 6:30 and then I run on the playground. My good friend is Sam. He knows Chinese. He likes Chinese food and he can cook Chinese food.

根据短文内容,判断正(T)误(F)。

1.Kumiko can speak English and she thinks math is interesting.

2.Mario never eats vegetables for lunch at school.

3.Alice is a Japanese girl and she can swim and r学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!un well.

4.Mario often gets home at about 4:40.

5.Sam, a friend of Alice, likes Chinese food.

 

查看答案

What do you do at weekends? Some people like to ____ at home, but others like to go for a walk ____ have a picnic. My friend Jack works hard in a factory during the ____. At weekends he always ____ the same thing. On Saturday he ____ his car and on ____ he takes his family to a nearby village. His uncle and aunt have a farm there. It isn't a ____ one, but there's always ____ to do. The children help with the animals and give them their ____, Jack and his wife help in the fields. At the end of the day, they are all ____ and Jack's aunt gives them a big meal.

1.A. play         B. live         C. stay               D. like

2.A. and          B. or          C. but               D. so

3.A. day          B. time        C. autumn            D. week

4.A. does         B. mak学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!es       C. borrows            D. has

5.A. watches      B. drives        C. sells              D. washes

6.A. Monday      B. Sunday       C. Saturday          D. Wednesday

7.A. small         B. big          C. hard             D. short

8.A. much         B. little         C. fast              D. far

9.A. clothes       B. places         C. food             D. water .

10.A. clean         B. late         C. hungry             D. friendly

 

查看答案

—Did your father__________ to work today?     

         — No, his car was broken.

A. walk     B. drive   C. ride    D. take

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.