满分5 > 初中英语试题 >

An Internet game named Happy Farm is bec...

An Internet game named Happy Farm is becoming more and more popular among young office workers and students. People can work on a farm. They can also grow, water, sell and steal vegetables, flowers, fruits and so on. They can earn some e-money from their working on the farm. Then they can use it to buy more seeds, pets and even houses. Of course, all these are not true学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!, they are only on the Internet.

Why do so many young people enjoy the kind of Farm game? I think maybe some of them are afraid of facing the real world, and they have to look for fun from the Internet. Some feel lonely and want to make friends during growing vegetables on the Internet. Some have great fun stealing others' vegetables because they needn't work on their farm.

Most parents and teachers are worried about these young people and students. Students spend too much time playing the game. It's bad for their health and study.

根据短文内容,选择正确答案。

1.What's the name of this kind of game?

A. Happy Farm.B. Vegetables and Fruits.

C. Working on a Farm.D. Com学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!puter Came.

2.Where do the young people plant vegetables?

A. On a real farm.B. In their home's garden.

C. On a farm of the Internet.D. Near their houses.

3.Why do some people enjoy the game?

A. Some people feel lonely and want to make friends.

B. They can get some mo学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!ney for living.

C. They don't need to buy vegetable for lunch.

D. They can learn English from the game.

4.What's the meaning of the underlined word

A. 送给B. 搬运C. 吃D. 偷

5.Why are parents and teachers 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!worried about these young people and students?

A. Because students spend too much time on the game.

B. Because students use the game to improve their English.

C. Because it costs students much money.

D. Because some students don't go to school.

 

1.A 2.C 3.A 4.D 5.A 【解析】 试题分析:这篇短文主要讲述了一款叫做快乐农场的游戏很流行。人们可以在网络农场上种植,浇灌,收割蔬菜等。很多人喜欢玩这游戏是因为在现实生活中觉得孤单想寻找朋友。但一些父母也开始担心,因为孩子花太多的时间在游戏上了。 1.细节理解题。根据文中第一段描述An Internet game named Happy Farm is becoming more and more popular among young office workers and students.一款叫做快乐农场的游戏在办公室人员和学生中越来越流行,故选A,游戏名字是快乐农场。 2.细节理解题。根据文中第一段描述Of course, all these are not true, they are only on the Internet.当然,他们所做的这些事都只是在网络上;故选C,网络上的农场。 3.细节理解题。根据文中第二段描述Some feel lonely and want to make friends during growing vegetables on the Internet.他们感到孤单并想通过在网络上种植蔬菜来结交朋友;故选A。 4.词义猜测题。结合前后文,此句为:Some have great fun stealing others' vegetables because they needn't work on their farm.一些人喜欢偷别人的蔬菜,因为他们不需要在农场干活。Steal 偷;故选D。 5.细节理解题。根据文中第三段描述Students spend too much time playing the game.学生们花太多时间玩游戏。故选A。 考点:社会现象类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

 

Name

Hobby

Reason(原因)

Mike

go fishing, play soccer

relax, peace of mind

Nick

climb mountains, play soccer

build him up

Betty

collect stamps and coins

learn a lot of things

Jennie

dance to disco

Make her slimmer

根据表格所给信息,选择正确答案。(5分)

1.Who liked going fishing?

A. Mike.B. Nick.C. Betty.D. Jennie.

2.Why did Nick en学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!joy climbing mountains?

A. Because it made h学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!im happy.

B. Because it helped him relax.

C. Because it built him up.

D. Because he enjoyed the beautiful environment.

3.Who had the same hobby?

A. Mike and Betty.B. Mike and Nick.

C. Betty and Jennie.D. Nick and Betty.

4.What did Betty think of collecting stamps and coins?

A. She thought she can learn a lot of things from it.

B. She thought it can bring her great fun.

C. She thought it was good for her health.

D. She thought it cost much学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! money?

5.Which statement is TRUE?

A. Nick was fond of collecting stamps.

B. Betty enjoyed dancing and singing.

C. Jennie thought dancing to disco can help her slim down.

D. Jennie didn’t prefer dancing.

 

查看答案

My name is Mary. I am a 15-year-old girl and have different kinds of       . Here, I want to share some with you.

I       in a public school. There are many different kinds of clubs for us, such as basketball club, volleyball club and dance club. I       the dance club, because I am very interested in       . After school I enjoy dancing       other dance-lovers. And every year in May, there is a big dance party in my school学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!. There are nice songs and dances for     . This year I am going to perform Arabic(阿拉伯式的) dance. It must be      to dress Arabic clothes.

I also enjoy collecting coins,     it can teach me a lot of knowledge(知识) about history and people’s life in      times and places. Through this hobby, I also make many friends. And we plan to give a       show in our school next weekend.

1.A. clothesB. hobbiesC. friends

2.A. teachB. liveC. study

3.A. take part inB. leave forC. join in

4.A. dancingB. singingC. writing

5.A. forB. withC. in

6.A. themB. youC. us

7.A. terribleB. uglyC. fun

8.A. soB. becauseC. or

9.A. different    B. excitingC. same

10.A. danceB. hobbyC. coin

 

查看答案

打打小补丁哟!补全下列对话。

A: Judy, did you finish your homework?

B:   1.  . But I’m so tired. Let’s relax. What’s your hobby?

A:   2. 

B: Really? What do you collect?

A: I collect stamps and coins.

B:   3. 

A: And you? What do you usually do in your spare time?

B:   4.  I started playing it when I was four.

A: Oh, great!   5. 

B: OK.

满分5 manfen5.com

 

查看答案

栏中找出与栏相应的答语。

   

1.I think rock music is too noisy.A. Certainly not.

2.May I ask you some questions?B. Have a good trip.

3.Would you mind teaching me?C. Great! That’s my favorite.

4.What a lovely day! Shall we go swimming?D. Sure, go ahead.

5.We are going to Hainan.E. I agree with you .

 

查看答案

Which do you like _______ fish ,birds or dogs?

A. goodB. betterC. best

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.