满分5 > 初中英语试题 >

Name Hobby Reason(原因) Mike go fishing, ...

 

Name

Hobby

Reason(原因)

Mike

go fishing, play soccer

relax, peace of mind

Nick

climb mountains, play soccer

build him up

Betty

collect stamps and coins

learn a lot of things

Jennie

dance to disco

Make her slimmer

根据表格所给信息,选择正确答案。(5分)

1.Who liked going fishing?

A. Mike.B. Nick.C. Betty.D. Jennie.

2.Why did Nick en学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!joy climbing mountains?

A. Because it made h学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!im happy.

B. Because it helped him relax.

C. Because it built him up.

D. Because he enjoyed the beautiful environment.

3.Who had the same hobby?

A. Mike and Betty.B. Mike and Nick.

C. Betty and Jennie.D. Nick and Betty.

4.What did Betty think of collecting stamps and coins?

A. She thought she can learn a lot of things from it.

B. She thought it can bring her great fun.

C. She thought it was good for her health.

D. She thought it cost much学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! money?

5.Which statement is TRUE?

A. Nick was fond of collecting stamps.

B. Betty enjoyed dancing and singing.

C. Jennie thought dancing to disco can help her slim down.

D. Jennie didn’t prefer dancing.

 

1.A 2.C 3.B 4.A 5.C 【解析】 试题分析:这个表格列出了Mike,Nick,Betty和Jennie四个人的兴趣爱好,以及他们喜欢这些事情的原因。 1.细节理解题。根据表格内容得知Mike:go fishing, play soccer;Mike, 钓鱼,踢足球;故选A。 2.细节理解题。根据表格内容得知Reason(原因): build him up原因:锻炼身体;故选C。 3.判断推理题。根据表格内容Mike: play soccer ;Nick :play soccer;Mike 和Nick都喜欢踢足球,故选B。 4.细节理解题。根据表格内容得知Betty ;collect stamps and coins; learn a lot of things Betty喜欢收集邮票和硬币,因为可以学到很多东西,故选A。 5.判断推理题。根据表格内容得知,Jennie喜欢跳迪斯科,因为可以帮她变苗条,故判断C正确。 考点:日常生活类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

My name is Mary. I am a 15-year-old girl and have different kinds of       . Here, I want to share some with you.

I       in a public school. There are many different kinds of clubs for us, such as basketball club, volleyball club and dance club. I       the dance club, because I am very interested in       . After school I enjoy dancing       other dance-lovers. And every year in May, there is a big dance party in my school学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!. There are nice songs and dances for     . This year I am going to perform Arabic(阿拉伯式的) dance. It must be      to dress Arabic clothes.

I also enjoy collecting coins,     it can teach me a lot of knowledge(知识) about history and people’s life in      times and places. Through this hobby, I also make many friends. And we plan to give a       show in our school next weekend.

1.A. clothesB. hobbiesC. friends

2.A. teachB. liveC. study

3.A. take part inB. leave forC. join in

4.A. dancingB. singingC. writing

5.A. forB. withC. in

6.A. themB. youC. us

7.A. terribleB. uglyC. fun

8.A. soB. becauseC. or

9.A. different    B. excitingC. same

10.A. danceB. hobbyC. coin

 

查看答案

打打小补丁哟!补全下列对话。

A: Judy, did you finish your homework?

B:   1.  . But I’m so tired. Let’s relax. What’s your hobby?

A:   2. 

B: Really? What do you collect?

A: I collect stamps and coins.

B:   3. 

A: And you? What do you usually do in your spare time?

B:   4.  I started playing it when I was four.

A: Oh, great!   5. 

B: OK.

满分5 manfen5.com

 

查看答案

栏中找出与栏相应的答语。

   

1.I think rock music is too noisy.A. Certainly not.

2.May I ask you some questions?B. Have a good trip.

3.Would you mind teaching me?C. Great! That’s my favorite.

4.What a lovely day! Shall we go swimming?D. Sure, go ahead.

5.We are going to Hainan.E. I agree with you .

 

查看答案

Which do you like _______ fish ,birds or dogs?

A. goodB. betterC. best

 

查看答案

-W学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!hy not go out and do some outdoor activities?

    -____________

A .Thank youB. Sounds good!C. It’s hard to say

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.