满分5 > 初中英语试题 >

Hello, everyone! I’m Kathy. I live in Wa...

Hello, everyone! I’m Kathy. I live in Washington, D.C. I’m in Grade 8. I spend about half an hour on my homework every day. My homework this week is to find out how much homework students have now. Please tell me about your homework on the website.

Ben

I’m in Grade 7 in Macross City. I have too much homework. I usually spend more than two hours on homework every day. I don’t use the Internet to help with my homework

Linda

Hi! I live in New York. I’m in Grade 6. I guess I’m lucky, because I don’t have too much homework. I usually finish my homework in an hour. I don’t use the Internet for homework. My brother will come to help me if I have problems with my homework.

Jack

I’m in Grade 8. I usually spend less than an hour on my homework. I sometimes use the Internet to find information about homework. I don’t think my homework is too much.

1.Why does Kathy want others to tell her about their homework?

A. Because she wants to know about her classmates.

B. Because she wants to make friends on the Internet.

C. Because she wants to finish her homework.

D. Because she wants to find someone to do her homework.

2.What will Linda do if she has problems with her homework?

A. Ask her brother for help.

B. Ask her teacher for help.

C. Use the Internet for help.

D. Discuss them with her friends.

3.__ spends the most time on homework .

A. Kathy    B. Ben    C. Linda   D. Jack

4.Which two students are in the same grade?

A. Kathy and Linda.

B. Linda and Jack.

C. Ben and Jack.

D. Kathy and Jack.

5.How many of the four students use the Internet for homework?

A. One     B. Two       C. Three        D. Four

 

1.C 2.A 3.B 4.D 5.B 【解析】 试题分析:这篇短文主要讲述了Kathy、Ben、Linda、Jack四个人的自我介绍及四个人做家庭作业的时间和如何完成自己的家庭作业。 1.根据第一段内容,My homework this week is to find out how much homework students have now.可知因为他想要完成他的家庭作业。故选择C。 2.细节理解题。根据表格内容My brother will come to help me if I have problems with my homework.故选择A。 3.细节理解题。根据文章内容的理解,可知Ben做作业超过两个小时;Linda在一个小时之内;Jack少于一小时;Kathy用半小时,故选择B。 4.细节理解题。根据文章内容的理解,可知Jack和Kathy都在八年级,故选择D。 5.细节理解题。根据对文章内容的理解,可知Ben和Linda不用电脑做作业,故选择B。 考点:人物传记类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Sam Kaye is only 12 years old. But he is a famous photographer (摄影师) not only in the UK, but also in_countries. He is even the youngest member of the Royal Photographic Society (RPS,皇家摄影协会) of the UK. It was_in 1853 and it has a long history. It was the_photographic society in the world. About one third of its members are famous photographers all over the world.

Sam Kays started taking photos_the age of six. Last year, the UK schoolboy went on a trip to Africa with his parents. He took lots of photos of African _such as lions, elephants, foxes and birds. He_these photos to the Royal Photographic Society of the UK. People at the RPS were_to see Sam’s photos. They said the photos were so great.

     Sam likes photography and his dream is to be a_in the future. Sam’s parents are_of their son. They encourage him to_his dream. They say his dream can come true one day.

1.A. another       B. the other            C. other          D. others

2.A. picked up     B. set up           C. put on  D. got on

3.A. youngest      B. newest             C. oldest         D. fewest

4.A. for           B. in             C. on              D. at

5.A. plants     B. animals        C. history          D. buildings

6.A. received      B. got               C. sent      D. took

7.A. surprising     B. glad            C. boring          D. bored

8.A. doctor        B. photographer        C. teacher      D. painter

9.A. sad         B. pleased             C. proud           D. strict

10.A. keep       B. lose                C. miss    D. choose

 

查看答案

--- _______?

   --- I have a cold and I don’t want to eat anything.

A. How are you               B. What can I do for you

C. What’s the matter with you  D. How do you like it

 

查看答案

---Could you please _____ so much noise?

   ---Sorry, I won’t do that.

A. not to make  B. not make  C. not making  D. don’t make

 

查看答案

______ day it is! Let’s go out and enjoy the clear air and the sunshine.

A. How a sunny                 B. What sunny

C. How sunny                   D. What a sunny

 

查看答案

---I’m ____ in what ____ you

   ---Well, don’t follow suit. Just do what you like.

A. interesting; interests          B. interested; interests

C. interest; interests             D. interest; interesting

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.