满分5 > 初中英语试题 >

Now many people like the game Angry Bir...

 

学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!

Now many people like the game Angry Birds. Here is a piece of good news for them—soon there will be a lot of Angry Birds-themed(主题) activity parks around the world.

    The first two parks opened in Finland last year, and a few other parks are going to open in the UK. However, people still don’t know when and where Angry学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! Birds-themed activity parks will open in the UK.

    “As a kind of online game, it is popular with people of all ages. It’s really an interesting game. And the parks will be学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! interesting places for everyone around the world.” said Peter Vesterbacka, an officer of Angry Birds Company(公司). He also said, “ We want to make Angry Birds a part of pop culture. We’re just getting started.”

    Angry Birds-themed activity parks have many interesting places for children to play. They like them very much. People can see the characters(人物) and colors from the game in the park. People can also play the Angry Birds game on large screens in the park. The com学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!pany wants to invite people to not only play it on the sofa, but to go out, move around and have fun. So everyone will be happy in Angry Birds-themed activity parks.

1.Where did the first two Angry Birds-themed activity parks open?

A. In the UK.    B. In Finland.     C. In Australia.     D. In the USA.

2.Angry Birds is _______.

A. an online game                 B. an online movie

C. a talk show on TV               D. a game show on TV

3.Lots of people think Angry Birds is very ______.

A. boring      B. easy             C. interesting       D. difficult

4.The underlined word “them” in the last paragraph refers to(指的是)_______.

A. the characters                  B. the screens

C. the interesting games            D. the interesting places

5.From the passage, we can know_______.

A. Angry Birds is only popular with young people

B. Peter Vesterbacka works for Angry Birds Company

C. there is no screen in Angry Birds-themed activity parks

D. Angry Birds-themed activity parks will open in the UK in 2015

 

1.B 2.A 3.C 4.D 5.B 【解析】 试题分析:这篇短文讲述了愤怒的小鸟这款非常有趣的游戏受到了不同年龄阶段的人的欢迎,现在关于它的主题活动公园也在各地开办。这些公园有很多有趣的地方给孩子游玩,而且有游戏里的角色的出现,人们可以在公园里玩得很开心。 1.细节理解题。根据文中第二段内容The first two parks opened in Finland last year,最早的两个主题公园去年在芬兰开办;故选B。 2.细节理解题。根据文中第三段内容As a kind of online game, it is popular with people of all ages.作为一款网络游戏,它受不同年龄的人欢迎;故选A。 3.细节理解题。根据文中第三段内容It’s really an interesting game.这真是个有趣的游戏;故选C。 4.判断推理题。结合前文Angry Birds-themed activity parks have many interesting places for children to play. They like them very much愤怒的小鸟主题活动公园有很多有趣的地方给孩子们玩耍。他们很喜欢它们。故them真的前文的interesting places;故选D。 5.判断推理题。根据文中第三段内容said Peter Vesterbacka, an officer of Angry Birds Company(公司)Peter Vesterbacka,愤怒的小鸟公司一职员说。故判断B正确。 考点:社会现象类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

 

满分5 manfen5.com

1.____________can take part in the English Summer Camp.

A. Students under 13                 B. Students aged 16

C. Students over 18                  D. All the students

2.The English Summer Camp lasts

A. 9 days       B. 16 days         C. 18 days         D. 26 days

3.There are ______ways for you to register for the English Summer Camp.

A. one         B. two             C.  three          D.  four

4.You can go to register on

A. August 1 st     B. August 6th    C. August 9th  D. August 26th

5.You can _______by joining in the English Summer Camp

A. visit the whole country          B. become an experienced teacher

C. improve your Chinese          D. know about British customs

 

查看答案

“Never give up!” It is my law(法则) of my life. It has brought me      . I learned the law from my father’s      story.

My father was     in a poor village in the north of Jiangsu, in China. When he was a young boy, he went to school in the morning, then      in the fields till sunset. And then he did his homework     midnight. Life was hard, because they had no     !

At the age of 14, my father heard of the United States of America. It was the land of gold, the land where      people can become rich.

      don’t I go to America?” he said to himself, full of hope.

So, my father came to America. “ I had thought it was easy to     money in America,” he told me. “But when I arrived there, I realized it was not true. They did not like to hire(雇佣) me because I spoke      English. Later, I worked in a small restaurant, cleaning up tables,      dishes and sweeping the floor. Life was      for the first few years. I worked from 10a.m to 11p.m. I wanted to go to school to learn English, but it was impossible. I couldn’t    the schooling(学费).

My father      working hard, and reached his goal.

“Alan,” he often says to me, “If you want something, you have to work for it and never give up. Things do not come     in life.” That is what I learned from my father.

1.A. disasterB. lossC. successD. pity

2.A. lifeB. fashionC. dangerD. history

3.A. famousB. luckyC. richD. born

4.A. taughtB. workedC. studiedD. slept

5.A. untilB. towardsC. for D. during

6.A. experienceB. energy C. timeD. money

7.A. kindB. poorC. strongD. lazy

8.A. WhatB. HowC. WhyD. When

9.A. discoverB. makeC. collectD. spend

10.A. littleB. good C. muchD. excellent

11.A. givingB. runningC. washingD. receiving

12.A. comfortableB. cheerfulC. niceD. hard

13.A. borrowB. needC. affordD. pay

14.A. keptB. finishedC. mindedD. stopped

15.A. reallyB. easilyC. quietlyD. slowly

 

查看答案

—I’ll go on a visit to Mount Huang.  —____

A. Thank you.  B. Have a good trip!  C. Never mind.   D. My pleasure.

 

查看答案

—You’re wrong. You should say sorry to him.

—____

A. Yes. I would.B. OK. I will.C. OK. I could.D. No, I will.

 

查看答案

—Michael has a temperature, so he isn’t able to come.  

—____

A. I’m sorry to hear that.       B. I’m disappointed.

C. Good luck.D. Take it easy.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.