满分5 > 初中英语试题 >

1.____________can take part in the Engl...

 

满分5 manfen5.com

1.____________can take part in the English Summer Camp.

A. Students under 13                 B. Students aged 16

C. Students over 18                  D. All the students

2.The English Summer Camp lasts

A. 9 days       B. 16 days         C. 18 days         D. 26 days

3.There are ______ways for you to register for the English Summer Camp.

A. one         B. two             C.  three          D.  four

4.You can go to register on

A. August 1 st     B. August 6th    C. August 9th  D. August 26th

5.You can _______by joining in the English Summer Camp

A. visit the whole country          B. become an experienced teacher

C. improve your Chinese          D. know about British customs

 

1.B 2.C 3.B 4.A 5.D 【解析】 试题分析:这是一则关于英语夏令营的广告通知。其内容包含了适合的学生年龄;这次夏令营活动的内容,有英文授课和参观景点;夏令营持续的时间和费用;报名方式和截止时间等。 1.细节理解题。根据文中内容Students between l3 and l8 are welcome to the English Summer Camp.年龄在13岁至18岁的学生可以加入英语夏令营;故选B。 2.判断推理题。根据文中内容It begins on August 9th and ends on August 26th,夏令营8月9日开始,8月26日结束,一共延续18天,故选C。 3.判断推理题。根据文中内容If you are interested, please come to the Children's Palace to register(登记报名)You can also register by calling Jane Parks at 555 --2782.如果你有兴趣,可以到少年宫登记,也可以通过电话555 –2782到Jane公园报名;得知有两种报名方式,故选B。 4.判断推理题。根据文中内容Please register before August 3rd.请在8月3日前报名;故选A。 5.细节理解题。根据文中内容It's a good chance to learn about British customs and improve your English.这是个学习英国文化和提高英语的好机会。故选D。 考点:广告类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

“Never give up!” It is my law(法则) of my life. It has brought me      . I learned the law from my father’s      story.

My father was     in a poor village in the north of Jiangsu, in China. When he was a young boy, he went to school in the morning, then      in the fields till sunset. And then he did his homework     midnight. Life was hard, because they had no     !

At the age of 14, my father heard of the United States of America. It was the land of gold, the land where      people can become rich.

      don’t I go to America?” he said to himself, full of hope.

So, my father came to America. “ I had thought it was easy to     money in America,” he told me. “But when I arrived there, I realized it was not true. They did not like to hire(雇佣) me because I spoke      English. Later, I worked in a small restaurant, cleaning up tables,      dishes and sweeping the floor. Life was      for the first few years. I worked from 10a.m to 11p.m. I wanted to go to school to learn English, but it was impossible. I couldn’t    the schooling(学费).

My father      working hard, and reached his goal.

“Alan,” he often says to me, “If you want something, you have to work for it and never give up. Things do not come     in life.” That is what I learned from my father.

1.A. disasterB. lossC. successD. pity

2.A. lifeB. fashionC. dangerD. history

3.A. famousB. luckyC. richD. born

4.A. taughtB. workedC. studiedD. slept

5.A. untilB. towardsC. for D. during

6.A. experienceB. energy C. timeD. money

7.A. kindB. poorC. strongD. lazy

8.A. WhatB. HowC. WhyD. When

9.A. discoverB. makeC. collectD. spend

10.A. littleB. good C. muchD. excellent

11.A. givingB. runningC. washingD. receiving

12.A. comfortableB. cheerfulC. niceD. hard

13.A. borrowB. needC. affordD. pay

14.A. keptB. finishedC. mindedD. stopped

15.A. reallyB. easilyC. quietlyD. slowly

 

查看答案

—I’ll go on a visit to Mount Huang.  —____

A. Thank you.  B. Have a good trip!  C. Never mind.   D. My pleasure.

 

查看答案

—You’re wrong. You should say sorry to him.

—____

A. Yes. I would.B. OK. I will.C. OK. I could.D. No, I will.

 

查看答案

—Michael has a temperature, so he isn’t able to come.  

—____

A. I’m sorry to hear that.       B. I’m disappointed.

C. Good luck.D. Take it easy.

 

查看答案

—I want to see the film. Would you like to go with me?

—____

A. Certainly, I like . B. Yes. I’d like to. C. Yes, I would.   D. No, I’d like to.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.