满分5 > 初中英语试题 >

CHINA FOOTBALL Shanghai Shenhua VS Beij...

 

CHINA FOOTBALL

Shanghai Shenhua

VS

Beijing Xiandai

Time: June 4,3:00p.m.

Place: Shengyang stadium

Ticket Price:

¥30 for adults(成年人)

¥15 for children

NICE PRICE

RECORDS

Hurry! Special offer!

Until the end of July. If you buy two CDs, we’ll give you one CD for free.

Just Clothes Space

For you

If you are looking for design clothes at LOW prices, come to SPACE 42 Regent RD

Dates:

May 1—June 30

1. Tom is eight. If Tom and his patents want to watch the football match, they need to pay   yuan.

A. 125B. 120 C. 75 D. 90

2.From the passage we know that          .

A. you can watch the football match in July

B. the clothes in Space are not very nice

C. you can get six CDs for the price of four at Nice Price

D. the clothes in Space are very expensive

3.We can probably read them in a ___________.

A. history magazine   B. newspaper  

C. story book       D. science magazine

 

1.C 2.C 3.B 【解析】 试题分析:本文叙述了上海神话和北京现代之间的足球比赛,以及其时间、地点、票价、和一系列的优惠活动。 1.计算分析题。根据表格内容:Ticket Price:¥30 for adults(成年人) ;¥15 for children,因为汤姆8岁,因此花15元,汤姆的父母亲共60元,所以总共花费75元,故选择C。 2.推理判断题。根据表格内容:如果你买两个,免费给一个,因为买了四个,可以推断出免费给了两个,共六个,故选择C。 3.细节理解题。根据对整篇文章内容的理解,可知可以在报纸上读到这篇文章,故选择B。 考点:新闻报道类短文阅读。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

On a cold November afternoon, my mother and I were walking back home from a pizza store. We had bought many things. I was feeling a little     as I was carrying our shopping bag, so I decided to throw something away. I noticed a poor man walking out of the restaurant in front of us    I was walking towards a dustbin(垃圾箱). He headed over to the nearby dustbin and started looking through it.

I suddenly felt very     because I was about to throw away a new drink just because it was too heavy. I walked up to him and handed the     and some bread over to him. The man looked up     and took what I gave him. A huge smile    on his face. I felt I couldn’t be happier with    . But then he said, “Wow, this is my son’s lucky day!”

With that, he       me happily and started off on his bike. I     heard him singing as he rode away. I got a warm     inside. I now understand what it means by the saying “Giving is getting”.

1. A. worriedB. interestedC. surprisedD. tired

2. A. soB. whileC. andD. but

3. A. nervousB. happyC. sorryD. proud

4.A. money B. toysC. drink    D. clothes

5.A. in silence B. in surpriseC. in anger       D. in excitement

6.A. turnedB. appearedC. went    D. ran

7.A. myselfB. ourselves    C. yourself    D. himself

8.A. helped B. thanked C. returned          D. hurt

9.A. stillB. onceC. evenD. ever

10.A. ideaB. welcomeC. wordD. feeling

 

查看答案

---Could you please not keep the water running?

---_   __. I’m turning off the shower.

A. OK, I will  B. Sorry, I will 

C. That’s all right  D. Sorry, I won’t

 

查看答案

--- How do you like Li Yundi?

---A cool guy!  His music _______ really beautiful.

A. tastes  B. sounds  C. smells  D. looks

 

查看答案

Don’t put the bag _______ on the ground. The things in the bag are easily broken.

A. slowly    B. heavily     C. completely   D. softly

 

查看答案

---Were you at home at 7:00 yesterday evening? I called you but no one was there.

---Sorry, we ___________ a movie at the theatre at that time.

A. watch B. were watching  C. watched    D. are watching

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.