满分5 > 初中英语试题 >

翻译下列句子(每小题2分,满分10分) 1.这条鱼已经死了三个小时了。 ____...

翻译下列句子(每小题2分,满分10分)

1.这条鱼已经死了三个小时了。

_________________________________.

2.我们忍不住地和那些著名的足球运动员们拍照。

_________________________________.

3.除了冬天之外,我们可以在任何季节去那里。

_________________________________                .

4.当公交车以高速行驶时你不能下车。

_________________________________.

5.在寒冷的雪天爬山是很危险的。

_________________________________.

 

1.The fish has been dead for three hours. 2.I couldn’t stop taking photos with those famous football players. 3.We can go there in any season except winter. 4.You can’t get off the bus when it moves at high speed. 5.It’s dangerous to climb the mountains on cold and snowy days. 【解析】 试题分析: 1.根据所给句意可知要用现在完成时,have done,达三天,for three days,故答案是The fish has been dead for three hours. 2.can’t stop doing sth ,忍不住做……,根据句意可知用过去时态,故答案是I couldn’t stop taking photos with those famous football players. 3.除了……,except 结合所给汉语,故答案是We can go there in any season except winter. 4.下车get off,当……when.,以……速度at . 故答案是You can’t get off the bus when it moves at high speed 5.it is + adj +to do sth.it代替动词不定式做形式主语,在天前有天气的修饰词,用介词on ,故答案是It’s dangerous to climb the mountains on cold and snowy days. 考点:句子翻译。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。

The environment is becoming worse and worse . There are  many k_1.____ of pollution that I worry about. The most terrible two are w__2._  pollution and air p_3.______, because people can’t live healthily with dirty water and polluted air. Animals can’t live in the world ,either. More and more people are becoming ill b _____4.__ of polluted air. I think factories shouldn’t  pour dirty water i_5._____ rivers directly or produce so much waste gas. We’d better go on  foot or by  bike  i____6.___ of by car. Finally, everyone must pay attention to r___7.___ pollution. If everybody makes so m__8.___ rubbish , one day we may live in a world which is full of rubbish. H__9. frightening it 学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!will be ! We should take a____10.__ to make our world cleaner and more beautiful.

 

查看答案

If  you think you are too shy and want to be a little bit braver, just try the following things:

Be open to others. Tell people you are shy. There is no need to hide it. When they get to know you are a shy kid, they will understand you better. This also helps you feel more comfortable in talks.

Try to smile more. When you smile, people think you are friendly and easy to talk with. Remember that other people have feelings too and most people will stay away from an angry-looking face.

Learn to be a good talker. If you find it hard to start a conversation, say something nice about people around you Think about how great you feel when someone says something nice to you.. Don’t make you want to keep talking to that person?

Get your attention elsewhere. Think more about ways to enjoy parties or games. Don’t waste time worrying about your look or whether people or not. You will become relaxed and find it’s not so hard to talk with others.

Take one small step at a time . Each time when you say “Hi” or smile at someone, say to yourself “ You can make it.’ Keeping trying and one day you’ll never feel shy when you talk to others.

           Title:  Advice on  1.   to be a little braver

       Advice                                   Reasons

Don’t 2.  the fact .

If you tell people you are shy, they will understand you   3.

Smile more.

People don’t4. the one with an angry-looking face.

Start a conversation with5. words.

People will feel 6. and want to talk to you.

Pay more attention to ways to enjoy 7. 

Or games.

You will become 8. .

Encourage yourself to sa学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!y “Hi” or 9. at someone.

Keep doing this and you’ll be braver to talk to others   10.  the future.  

 

查看答案

词汇运用  (共10小题;每小题1分,满分10分)

1.The little girl will travel____________ (在国外)to learn m学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!ore about art.

2.---Do you know Hong Kong? ---Yes,it ____________ (回归)to China in 1997.

3.There will be a __________ (魔术) show at the gate of the shopping mall.

4.How to protect the ________________(环境)has been under discussion.

5.We should encourage _________ not to dump waste again. Let’s write a letter to them.(工厂)

6.Everyone was attracted by the  natural _________(beautiful) .

7.Our English teacher can make her class ________(excite)

8.These handbags are their ______(wife)

9.He has gone to Shanghai on _______(busy)

10.The government has _____(take) action to improve t学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯!he environment.

 

查看答案

A few years ago, David had the idea of selling CDs over the Internet. He started his work from his home. Now he sells over 500,000 CDs a year and has made himself into a millionaire(百万富翁), at the age of 24.

“I could see that this was the future of shopping,” says David. “Why should you pay $15 for a CD and spend the time and the money going into the shop? You know sometimes you have to find a place for your car too. You can have the same CD for half of the price by clicking on your computer. And we can find any CD you want and bring it to your door in 24 hours!”

David said this is the only beginning, “One day we’ll do our shopping over the Internet: it’s easier, quicker and cheaper. Shops and supermarkets will be the past.”

1.How has he become a millionaire?

A. By making new supermarkets.

B. By making advertisements.

C. By selling ideas to others.

D. By selling CDs on the Internet.

2.If you pay $15 for a CD in the shop, how much should you pay for it on the Internet?

A. $15. B. $12. C. $7.5. D. $30.

3.By shopping on the Internet, you won’t ________.

A. spend any time or money B. drive your car any more

C. click on your computer D. get into the shop by yourself

4.What can we learn from the passage?

A. More than half of the people like to shop on the Internet. 

B. Shops and supermarkets will be the past in the future.

C. Some people don’t like to go shopping over the Internet.

D. It’s easier, quicker and more expensive to do our shopping over the net.

 

查看答案

In America, when people say ‘man’s best friend’, they don’t mean another person. Instead, they are talking about a lovely animal—a dog! These words show the friendship between people and animals. Dogs and other pets can give joy to people’s lives. Some people even leave all their money to their pets when they die!

Animals can help people, too. You can teach dogs to be the ‘eyes’ for blind (失明的) people or ‘ears’ for deaf (聋的) people. Scientists have found that pets help people live longer! They make people happier, too. Because of that, they bring animals into hospitals for ‘visits’.

Americans have ‘Be Kind to Animals Week’ in the first week of May. There are many pet shows during the week. Even if you don’t live in America, you can also show your love to animals. How? First think about how animals make your life richer (更丰富). If you have a pet, take more time this week to play with it. Remember to give it nice food. If you don’t have a pet, be kind to

animals around you. For example, if you see a street dog, don’t kick it. Just leave it alone, or make friends with it. If others around you do bad things to animals, try to stop them. As people, we must protect (保护) animals because they can’t speak for themselves.   

1.From the sentence ‘Some people even leave all their money to their pets when they die!’, we know that _________.

A. pets also like to get money    

B. money can make pets学科网(www.zxxk.com)--教育资源门户,提供试卷、教案、课件、论文、素材及各类教学资源下载,还有大量而丰富的教学相关资讯! happy

C. it's the best way to spend money

D. some pets are as important to their owners as their children

2.According to the passage, scientists bring the dogs to hospital because _________.

A. they are ill and they need to see the doctor    

B. they can make the sick happier

C. they can help the doctor find out the problems  

D. all the doctors like them

3.Which of the following is NOT true?

A. Dogs can help people in many ways.          

B. Dogs can help people live happier.

C. Dogs can help people make everything.        

D. Dogs can make people’s lives richer.

4.What is the main idea of the passage?

A. Animals are man’s good friends.       

B. Dogs are too noisy.

C. Pets are lovely and needn’t care and protection.  

D. We have done a lot of things for pets.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.